|
![]() |
#1261 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Eo da vas upilam malo Znaci nubina, ne igram s premiumom Cisto relaksacija par sati tjedno Imam -t4 USA BB wjoming -t6 IJN CA myoko -t4 IJN DD isokaze Isao bi do tiera 7-8 ,nebih preko jer cu bit u minusu uvijek Sto kako dokle? Citam da je New Mexico dobar,al to je t6, htio bih 7-8 ,jesu dobri ovi na t7-8 Za CA neznam, ic na t7 ili t8 Takjodjer DD , t7 ili t8 I skilovi za kapetana Trenutni: BB - http://prntscr.com/9rvbfc CA - http://prntscr.com/9rvblf DD - http://prntscr.com/9rvbs5 Ove skillove sam onako nekom svojom intuicijom uzimao,vjerojatno pola njih je FAIL al eto Pa preporucite koje uzeti, i jel se mogu preskakati, ako skupim npr 4-5 ovih poena mogu li uzeti odmah cetvrti skill,a da ne uzimam treceg-drugog-prvog I zadnje, oprema za brodove,oni dodaci, sto je najbolje Hvala \o |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
I onda neka mi netko kaže da brod nije OP. NHF ali Shima mi je jedan od razloga zašto mrzim T10 igre. Skoro pa ne zahtjeva vještinu nikakvu - opali zid torpeda u jednom smjeru i sakrij se dok reload ne odradi svoje. ![]() Citiraj:
#1 BB: - Situational Awareness bespotreban kad si u BB, to koristi jedino DD i CV, te CA na višim tierima - Fire Prevention najbeskorisniji skill koji postoji (prema rječima samih developera). Ukratko, šansa po granati broda koji te gađa je recimo 11%. Ovo smanjuje šansu za -7% od tih 11% dakle 11x0,07 ~ 10% šansa za zapaljenje broda koji te gađa. Po granati. Na 3. redu preporučam Vigilance za ranije otkrivanje torpeda, i Advanced Firing Training u 4. redu. #2: CA: - Vidi komentare gore za SA i FP - Expert Loader je koristan ako je reload dug, i kad ti izleti DD iza ugla a imaš AP u cijevima. Ja bih ga preskočio dok nemaš druge korisnije skillove. - Basics of Survivability po meni korisno samo za BB jer te tamo puno roštiljaju. * - Situation Awareness samo ako ti je dobar Concealment na CA, inače bih to preskočio (dobro za znati ako je DD u blizini koji te spotao). #3 DD: Kako se radi o IJN DD, vidi moj raniji post: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1056 * Za CA, i za BB (barem Repair Party aka. heal ability) preporučam koristiti Premium Consumable - Damage Control. Ne moraš za njih plaćati dublone. U padajućem izborniku samo klikni na strelicu za dolje i odaberi 22500 srebra. Ako ih ne koristiš onda uzeti Superintendant na trećem redu za BB. --- Skillovi se ne mogu preskakati. Moraš imat jedan prethodni red da bi mogao u slijedeći. Svaki slijedeći red zahtjeva jedan bod više. Tako da npr. peti red traži 15 bodova sve ukupno i moraš imati jedan iz svakog reda da bi najranije uzeo 5. red.. Maksimum je 18 bodova (19, ali za 19. trebaš milju što je skoro svih 18 prethodnih): http://wiki.wargaming.net/en/Crew_(WoWS) --- Od nadogradnji za BB obavezno Steering Gears Modification 2 za bolje okretanje, te Main Battery Modification 1 za manju šansu gubljenja kupola i Gun Fire Control System Modification 1 produljenje dometa ili povećanje preciznosti. Kad dođeš do Caroline recimo, ona ima super domet i stock, tako da tu je bolje uzeti AA Guns Modification 2 za povećanje dometa od +20%. http://wiki.wargaming.net/en/Equipment_(WoWS) PS: New Mexico je odličan. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.01.2016. u 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Sandy!!!
|
Hvala ,puno si mi pomoga ![]() Sredit cu te skillove i lagano igrat po tvojim uputama Vrlo dobra igra, svidja mi se, ali time consuming lol Sinoc sam igrao od ponoc do 4 ujutro, sokirao se kad san pogledao na sat Imao 5 citadela sa wjomingon ,a sa aobom nikako citadelat sa AP, bice jer su 205 topovi ,neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako imas slusalice i zelis igrati u diviziji, javi mi se na PM za teamspeak. Kod nas su Thor, Smoki, Mitra, Neo, Lun, Shole, gnujko td. Vecinom se igra od 19-20 na dalje ovisno o danu. I drugi isto se mogu javiti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
DBS
|
Nemaš frke. Trebat će ti dubloni za presložiti kapetane. Vrijedi novce ako mene pitaš, pogotovo ako su još kapetani s malo bodova. Onda ne traži puno dublona. Paket od 1000 dublona ne dođe puno. ~30-40 HRK IIRC. Pričaj mi o vremenu, igrali smo jučer do pol 2. ![]() --- Što se tiče jučer - večer poraza. Dođem doma i idem iskoristiti X2 bonus s Mutsukijem. Prve 3 partije 3 poraza. U svakoj po 4 CV-a. Moš se j. sa DD-om koji ovisi o torpedima. Još sam i dobro odigrao, potopio 1-2 broda svaku, capam ko blesav ali ne pomaže protiv idiota u tvom timu. Napokon 4. partija bez CV-a, rješim 4 broda. One shot oba New Yorka i rješim 2 DD-a, od kojih jedan Farragut kojeg sam na torpedo nasadio (Mutsuki za ARP Myoko quest FTW). Nakon toga partija sa Konijem da Lun i ja iskoristimo bonuse sa CV-ima. Prvu pušiona, drugi pwnam dva lika u diviziji koji su vozili Murmanske. Jednog citadelirao kroz nos. Dobijemo partiju isključivo jer smo Lun i ja ostali živi do zadnjih sekundi i spasili bodove. Nakon Ryuja, do kraja večeri partije s Carolinama. Ja ne znam jel je problem bio u nama ili što se to događa. 4 poraza i jedna pobjeda, opet 3 poraza i onda tek pobjeda. I tako unedogled... Dvije su mogućnoti (slično kao što smo mi napravili kad sam bio u partiji protiv 3xYamata u diviziji, post #1244). Ili se protivnički tim bolje organizira kad je tim 3xBB u diviziji, ili naletiš na kompletno retardirani vlastiti tim kao što je bila predzadnja partija jučer. Znači Lun i ja u Carolinama, Gnujko u Nagatu. Mapa North. Na SZ smo strani i idemo na zapadnu stranu (cap A) kad vidimo da nam u susret dolaze Iowa, Carolina i još 2 BB-a plus lepeza torpeda od Kagera. Niš, povlačenje jer nema CA niti DD-a za support i Kagero će nas nasadit samo tako. Dok smo došli do istočne strane mape, samo smo nas trojica na timu ostali(!). Ganja nas sve i svašta. Ne mogu salve lansirat kako spada jer stalno manevriram da izbjegnem torpedo spam, a ostatak tima (9 brodova) je potopljeno od stane 1/3 protivničkog tima. Na kraju sam free XP potrošio da otključam Hull B jer s ovim porazima dočekao bi sl. Božić prije. 200 dublona manje sam dao da sačuvam živce. Zaključak: treba igrati diviziju BB/CA/DD. I držat se zajedno. U protivnom ovisiš o kriplovima iz svog tima koji su ako se potrefi večer kao jučer lobotomizirani. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 19.01.2016. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Iako, zadnja partija je bila ok :-) BTW, sad vegetiram na poslu.... Nego, kako se zove komanda (u settingsima) koja daje naredbu za secondarye i AA (defaultno mislim da je bilo CTRL plus cklick mišem)..to sam nešto mijenjao i sj....Večeras igram s B Hullom na Yorcku...jupiii hahah EDIT: u četvrtak bug fix patch http://worldofwarships.asia/en/news/...22-patchnotes/ @Thore - Mutsuki dobiva fix gdje mu glavni gunovi sudjeluju u AA akcijama.... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 19.01.2016. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
DBS
|
Ne znam kako se zove komanda. Zar ti CTRL plus klik mišem više ne radi? Evo i vijesti na EU serveru: http://worldofwarships.eu/en/news/cbt/patch-alert-0522/ Mutsuki ima daleko bolji AA od njemačkih T5/6 CA*, s njim ekšuli mogu i skinut 2-3 aviona (rekord je 10 u jednoj partiji). Nadam se dodatnom ojačanju AA kišobrana na "Mutsuki CRUISERU". ![]() * Jučer 3 eskadrile lete oko mene, isti i niži tier CV, niti sa CTRL komandom nisam aviona skinuo s Koni. Možda mi je AA bio uništen jer sam bio na malo HP, ali svejedno. Mutsuki ima nekakav AA. Koni samo vatromet. Žali bože budala koji koriste DF umjesto Hydro na tim brodovima. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ne znam za vas, ali kad igram s kongom (t5) prvo sto gledam na mapi je jel ima koja aoba ![]() taj brod je dozla boga lagano citadelat ![]() najbolje mi je kad ga strefim s 20ak km dok je tek krenuo na svojoj strani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Japanske cruisere je poznato lako citadelat. Cekaj tek da vidis Mogami, to citadelas kad mu pogodis zastavicu na jarbolu. Anyway, kako vas ide 150 pearl challenge? Ja sam sve skupio osim pobjedi sa CV i DD brodovima, jer sam carriera prodao a DD mi se neda igrat, i one frag misije sa T2-3-4-5 brodovima, minimum sta imam je T6. Ekipa jos bjesni na forumu za 2k brodova na stotine tisuca ljudi sta WG kaze da igra WoWs na EU serveru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | ||
DBS
|
Hvala. Ali to je stock Hull. Molim usporedbu sa otključanom Pepsi sa rudder shift modom. ![]() Citiraj:
![]() Neki dan na 8 km sprašim salvu u Yorcka i sredim mu motor. Lik stane i ja uredno plovim kraj njega sa Carolinom. 2 salve nakon toga, sve kupole mi je trebalo da ga sredim. Mater i overpenu, svaka salva 8 soma ali kad je toliko mekan na tako maloj udaljenosti sve prolazi kroz njega. Ima dana kad te RNGesus ne voli. Jučer je bio jedan od njih. Citiraj:
Vidjet ću kakve su ovdje nagrade u mađufazama ako ih i ima, onda možda krenem s time. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 20.01.2016. u 11:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Sremium
|
Citiraj:
Nego, fali mi jedan point za sljedeći skill na Yorcku....AFT ili Superintendant?....imaj na umu da to ide i na hippstera kasnije.....možda AFT radi bolje obrane DDa..... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 19.01.2016. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
DBS
|
Za CA umjesto Superintendant definitivno AFT. Na 3. redu to je Vigilance. Uz torpedo spam od Shime koji ćeš tamo iskusit - da se može x3 puta bih ga uzeo. S AFT ti se povećava domet AA i secondary topova. Whats not to like? Ako ti baš treba neko pojačanje sa superintendantom (Hydro recimo), onda koristi premium Consumable. Za 22500 se više nego isplati i od T8+ je must have jer ih većina koristi. Ali ponavljam se. ![]() --- Išao na brzaka odigrati 2 partije s Pepsi, i debili iz tima me i dalje prate. Barem su za poraz u drugom timu zaslužne dve Pepsi koje su međusobno nafarmale 7 killova pa sam ih komplementirao na kraju. I onda odigram 3. partiju gjde nikog ne stignem potopit koliko smo ih brzo rješili. Zakucan sam na WR 53% s njom i nema naprijed / natrag... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače što više igram s vama t8+ mečeve to sve više dislajkam taj usrani mm u višim tierima gdje ti često uvale op đubrad iz t9 i t10...Shimakaze, Khabarovsk, Yamato i slične ufo pizdarije....Uz Hipstera ću kupiti Mogamija u t8 i to je to..možda Benson ako će mi se dat grindat Mahana i njega.... Najveći su mi gušt partije od t5-t7...i nisam jedini koji tak misli.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
|
Ovo danas je ocaj. Igram Atagom, non stop u drugom timu po 2-3-4 Shime, masakriraju cijeli moj tim i mozes se jebat. Uzmem Amagi, dobjemo kao protivnije N.Caroline a mi imamo po 1-2 Fusa, naavno, nasi se vrte oko naseg capa i ne rade nista.... Poraz za porazom, napravim po 130k i 2-3 killa sa Amagijem i izgubimo. Kao da je olimpijada kretena u tijeku. A druga strana redovito po 4-5 DDova ima, provedem 75% runde samo dodgeajuc torpeda...jebala ih torpeda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
DBS
|
@ Gnujko: Za T8+ CA po meni su must have: Situational Awareness, Incoming Fire Alert i Vigilance. Bez toga je gubljenje živaca u svakoj partiji... Što se tiče AFT, čak mislim da ću si kad ga već imam na Carolini zamijenit onaj AA +20% range za Secondary +20% range. Jučer bježao od Hatsuharua koji je vozio iza mene taman izvan dometa secondary topova. Morao sam ga stražnjom kupolom gađati. Neki dan isto rješio DD-a - ovaj puta sa secondaryima ali tek kad mi je došao blizu ispod 4 km. Taj upgrade povećava njihovu preciznost i domet te bi mi sveokupan "kišobran" AA i Secondary topova onda bio 6 km. Sa zastavicom možda i malo više - što je preko dometa otkrića T8+ japanskih DD-a koji su najveća prijetnja (e.g. Fubuki sa CE, camo i concealment upgradeom ima 5,5 km). Citiraj:
![]() Sa svim T8 brodovima imam očajan WR. Sa svim T7 i nižim super (izuzev CV koje se još defakto učim). Te T8+ igre su "svi bi se j. a nitko ga ne bi primio" = dosada i lobotomizacija primarno radi stupidnih visokih troškova tamo. Još jedan od razloga zašto nemam nikakve namjere ić više od T8. Uopće ne uživam u tim partijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
|
Ma sa T8 cim upadas u T10 spread, dosta ti je samo za znat da je shima na drugoj strani, a posto nevolja nikad ne dolazi sama, dobijes 2-3 shime da se imas cime zabavit. Jednostavno unistava igru, zalete se na startu na nase spawnove, i eto ti 30-45 torpeda dometa 15-20km pa se ti jebi a vidis ih sa 2km pa je takva panika za dodge. Jucer smo izgubili Yamata i Montanu u trecoj minuti igre, nismo jos nikoga vidili. Ako tvoji DDovi ne jurisaju da budu early warning i scouti, pisi kuci propalo. Kao da nemaju 2 jebene mozdane stanice svi skupa. Ja igram sa Atagom il Mogami (dok sam grindao), znam da imam camo 10km, cim sam spoted a da nisam pucao, pisem u chat "spoted, DD under 10km" i pingam svoju lokaciju....mislis da icemu koristi? I da, tesko je drzat WR sa T8+ brodovima, to je vec higher tier i ako svak ne vuce svoju tezinu u timu, gubis puno vise nego jedan brod i negov DPM. Tu ako DD ne scouta, a cruiseri ne tuku DD kao primary mete, runda je izgubljena. Gledam ekipu kako gadja Yamata sa AP ammom, iz cruisera... Jer, pazi ovo, AP ammo ti zaradjuje vise love. Je, ako sa AP napravis dmg, dinganje i scrapeanje boje se ne racuna. A da stavi 2-3 vatre na Yamata dignice 20-30k dmga u roku hitno...al logika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Sremium
|
t6 i t7 se često izmjenjuju..uleti i koji t8 brod...a t8 uglavnom upada s t8 i t9 brodovima koji pak često povuku t10 jer t11 nema...to, plus troškovi zbog kojih ekipa igra "ko po jajima" i eto sranja....Hipster će mi biti exkluziva u t8 (kako stvari stoje)...i za diviziju s vama...većinom se vidim u partijama od t5 - t7 NEgo ovo s premiumima na višim tierovima je stvarno komično, jer većinom ih vozi ekipa koja nema iskustva....jučer jedan Atago i jedan Mikhail Citadelovich krenuli frontalno i to među skupinu otoka....u partiji sa Shimakazeima....ja i lik u Hipsteru vičemo na chatu da se vrate...ne jebu nas ni pol posto. Kakav je to masakr bio, bilo je gotovo vrlo brzo. I sad smo u startu ostali bez dva broda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
|
Bas tako, imas par njih sta zna sta radi. Ostali kao da su sad sisli sa drveta. Ide broadside na BBa....i jos vidi da su topovi okrenuti na njega, zdrav razum i intelekt na razini amebe bi ti rekao da okrenes brod da budes sto manja meta, da ne pucas da ne breakas camo radi par K dmga, barem poseri torpeda i bjez...nope. Il da barem ceka da netko drugi zapuca prvi, BB ce roknit njega nazad, imas 30 sec da na miru pucas i lozis ga...nope. Opali, napravi 1k dmga, primi 9 shellova i odjebe iz partije u roku hitno. I onda jos po mogucnosti pocne srat u chat kako je tim pun noobova itd... Da ne spominjemo ekipu sta jos uvijek nezna domet svojih torpeda i baca ih iza mene tako da dobijem analni probe ako probam okrenit brod. Volim cruiser gameplay, jer je dinamican, brodovi okretni a sa Japancima imas i torpeda za area denial il revenge ako vidis da ces poginit pa u poklonis svoj broadside u zamjenu za 8 torpeda ![]() Al moram igrat BB jer te prisiljavaju kad neznaju igrat, nije role krstarica da drka u pozadini, daleko van dometa svojih topova jer ih je strah da ce poginit. Ja nemogu tako igrat, igram kao sta sam igrao i tenkove, hocu se borit a ne campat beskonacno do kraja runde, sta mi pokazuje statistika da imam slab survival rate. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Uvijek imati na umu torpeda kada se potopi IJN CA i mijenjati smjer nakon što ih se potopi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
|
Kao sta stara narodna kaze, IJN cruiseri ne bjeze, oni se samo okrecu da ti bace torpeda ![]() Edit: Jel tko otkrio site gdje se moze eksperimentirat sa buildom brodova? Tipa, stavit module i skilove kapetana i onda vidit na sta ce brod licit? Da se ne grinda i trosi pare na gluposti. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 20.01.2016. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
DBS
|
^^ To se traži. ![]() Konačno skužio kako igrati Carolinu i gdje sam griješio ranije. Polako se dižem do 50% WR s njom. "Okuražio" sam se i krenuo agresivno, takav način igre joj leži. Jednostavno kad si najviši tier BB u svom timu moraš ić naprijed i primat štetu. Redovito po partiji preko 100 soma napravim. Mana je kad imaš kriplove kraj tebe. U jednoj partiji na Two Brothers jučer krenemo po istočnoj strani Myoko, Nurnberg, New Orleans, Hatsuharu i ja. Svi odjurili naprijed prije mene, s idejom idemo im riješit DDe prvo (imali su ih 5, od čega dva Fubukija). Nisam ni stigao istočno i svi su stigli potonuti. Dakle ostao solo protiv Fusa, Amagija, Clevelanda koji nisu stigli ni zapucati po meni jer me Mutsuki one shotao iza otoka dok sam usporio i okrenuo nos prema Amagiju... ![]() Pouka priče: radije riskirat citadelu nego vozit sporo kad je DD u blizini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Sremium
|
DDi su totalni overkill, nebalansirani u višim tierima...dakle 8+...jebote shimakaze koji te torpa sa 95 brzih torpeda dometa 20km.....i još ako su 4 komada, što obično jesu...imaš puno more torpeda a fajtaš se sa većim jedinicama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
DBS
|
Na višim tierima je "politika" area denial, i preporuča se lansirat zid umjesto ciljat kao što radiš sa Minekazeom do Hatsuharua - tako ekipa zaboravi više sve što se ranije naučilo sa IJN DD-ima. Slično kao vozači Yamata koji više ne moraju brinuti o tome kako im je meta okrenuta jer 460mm prolazi kroz sve kao kroz putar. Primjer od jučer, predzadnja partija koju smo dobili. Idemo Montana i ja na bazu B na onoj novoj mapi Atlantic. I lik vozi ravno i naravno pobere sva torpeda od Shimine salve / zida. Ja sam manevrirao i pobrao samo jedno. Nakon toga se vraćam u cap i mijenjam smjer. Jazavac izbaci svih 15 na mene i to na lokaciju gdje sam bio prije minutu. Umjesto da je lansirao jednu - dve i ostavio barem zadnji lanser za svaki slučaj jer sam bio na 3/4 HP-a a 4 komada su mi dovoljna da plivam s ribama. Tako da sam ih sve izbjegao. Odmah znam da mora čekat 2 minute reload i vidim dim ispred sebe na 5-6 km, jer lik ne smije izać iz capa (na knap smo s bodovima). Da nisu Lun i Cic rješili njihovog Montanu sa 3 km assured spotting range bih ga one shotao prednjim topovima u tom dimu. Sranje je kad god je Shima, a pogotovo više njih u igri ali je zato super kad si najviši tier sa Carolinom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
|
Pa da, cim vidim tim sa shimama na drugoj strani, znam da ce igra bit sranje. Nista skilla, samo dodji do grupe brodova, poseri 15 torpeda i imas garant par pogodaka i eto dmga do jaja. Jedno je area denial, al ovo je overkill. Sa cruiserom narpavit 80k+ je tesko, jer si u dometu velikih BBova koji te buse ma kako se okrenes, i ako te zakaci, a hoce jer sve roka po tebi, ode masu hpa. BB ako pogodi svako 30 sec i citadela eto dmga, al treba pogodit i ne overpenat. DD u high tier samo baci torpeda i eto fire i forget sistema. U igri gdje je napucavanje brodova glavna stvar, imas cloaking brodove koji te tuku i vidis sigurnu smrt na jedva 2km od sebe i ajde ti onda okreni debeli brod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Sandy!!!
|
Stock New York sa ne-retrainanim kapetanom Znaci smece Vidia da neide nagato sa AP nikako,odbija sve il 1k napravi,onda san ga pocea sa HE rostiljat za 19k fire dmg i potopia ga AP 37k i HE 23k http://i65.tinypic.com/ms0oir.jpg http://i68.tinypic.com/2152eb.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
DBS
|
Carolina kompletno otključana i WR preko 50% (bio je na 35%). ![]() U današnjoj partiji mapa Trap, jurim s Fubukijem na C bazu. S druge strane vidim juri i Hindenburg. Opalim punu salvu ... tras! 2 x Citadela na preko 20 km. U međuvremenu smo smanjili udaljenost, otkrivaju se Atago i Mogami. Ide druga salva ... tras! 1 x Citadela. Na kraju mi lika bilo žao pa sam mu rekao "sorry" u chatu dok je objašnjavao svom timu zašto je odjednom na 30 HP-a... Pridružuje nam se New Orleans dok Fubuki u međuvremenu pada nakon što je rješio tih zadnjih 30 HP-a Hindu. NO okreće bok i podliježe granatama, ali mu ubrzo društvo prave Atago i Mogami (4. Citadela) nakon par doza Carolininih 16". In-game screenshot: ![]() - Ovu mapu ne volim, i često puta bude krkljanac dole na A. Tako da je zadovoljstvo nakon uspješno odrađene borbe za C bilo poveće. Partija ranije s 2 puta po 2 citadele razorio Fusa u 3 salve sve skupa, isto na 18-20 km. Počinjem u potpunosti dijeliti Smokijevo oduševljenje ovim brodom. ![]() EDIT: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Sremium
|
Sve je to rapsodija dok ne upadneš (a često upadneš) u t9/t10 partije. A tamo te čeka Shimakaze, Khabarovsk, Yamato i društvance....dakle ako si prosjek od igrača nemaš kaj tražit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Premium
|
Ma Yamata mozes dodgeat, vidis ga sa 18km, vidis kad opali, imas 15+ sec da malo okrenes brod a dalje ako te zakaci, to je lucky disperzija. Radije bi 3 Yamata u diviziji kontra mene nego 3 Shime, na Yamatu mogu barem opalit i nafarmat sta dmga, od shime umre pola tima a da ih i ne vidi. Ali slazem se, T8+ runde su bas high tier frustracija. Sve zivo ima veci domet od mene u Amagiju, Nagato sam imao veci domet od njih pa ajde, precizan-neprecizan. Dok u amagiju ne nabijes hull c + FCS to je muka. Hull b preskocis sa freexp, i onda jos 60k expa ostalo. A sad je brod odjednom neprecizan ko govno... stealth nerf il sta, al sa 200m disperzije na max range promasujem vise na 15km il stradleam metu nego Nagato sa 231m na 22km. Go figure. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
DBS
|
Mislim da je problem i vrijeme u kojem igraš. Prije 17-22h ima puno igrača online i svi tieri su više manje zadovoljeni što se tiče broja. Iza ponoći recimo ima puno manje igrača i T8 je zakrpa za T10 pa si puno ćešće u T10 partiji. Jučer evo samo jedna partija s desetkama i to ova gore iz koje je SS. Imali smo Yamata i Montanu u diviziji na našem timu. Protivnički Shimu, Izuma i Hindenburga kojeg sam ja pwnao. Tako da će to meni od sada biti pravilo, T8 ne igram iza 22:00h ako je moguće. ![]() EDIT: Što se tiče preciznosti, u istoj partiji ja nemrem otok pogodit a Lun one shota Nagata s Carolinom za 3xCitadele na 18 km. Carolina barem ima super domet od 23 km. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.01.2016. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|