|
![]() |
#1261 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
jel zna tko sta je ovo?? dwacs.net?? kaze da su mi direktno sa kartice (elektron) skinuli 25eura.. Nisam dobio nikakav mail(racun ili potvrdu). Sve se to dogodilo jucer, a ne sjecam se da sam jucer ista kupovao po netu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Kupovao sam za mlađeg brata neku glupost u jednoj igrici (Ninja Saga) na Facebook-u u vrijednosti par eura i sad mi je ta đubrad upamtila PayPal podatke i kod sljedeće kupovine ne traži apsolutno ništa, znači kliknete Continue i odmah izbaci da je transkacija izvršena. Ne traži ni pw niti išta drugo. Naravno moj mlađi brat kak nema pojma o tim stvarima je slučajno kupio druge dvije gluposti iako ni sam nije bio svjestan toga. E sad, žalio sam se ja njima i na support i otvorit ću case na PP-u za refund jer ovakav način kupovine je stvarno smiješan. Nije mi jasno kak su zapamtili moje podatke (bez da su pitali o toj opciji ili dali obavjest ikakvu) i sad provode transakciju na jedan klik na Continue, to je po mome mišljenju teže kršenje privatnosti, a što je najbolje nit ne vidim opciju za micanje mojih podataka. Refund se nadam da ću dobit jer sam poslao malo jači mail supportu no nekako mi je princip važniji, a ako ne ja valjda bude PayPal to riješio. Pazite se takvih scum-ova! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1264 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ne moze se to iz hrvatske |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Treba ti kreditna kartica, MasterCard, Visa (Visa Electron ne radi!) da verificiraš račun, preko koje će ti kasnije sjedati isplate koje u banci prebaciš na tekući. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1268 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Vjerujem da je problem u opciji my preaproved plans koji moze automatski oduzimat ili 1 klikom. 1.Logiraj se na paypal 2.Otidi na My profile 3.Izaberi sa lijeve strane My money 4.Kad si to izabrao sa desne strane bi ti trebalo pisat ili biti ponudjena opcija My preapproved plans(pored toga imas odma update) 5.Kad si stisnuo na update vidi dali ti stoji koja opcija pod active,ukoliko je samo je podesi na inactive. To bi trebalo biti to ako je taj problem a nadam se da je da ga možeš riješiti ![]() LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1273 |
Guest
|
i kod mene PBZ |
![]() |
![]() |
#1274 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Što se tiće preapproved liste,pokušat ću ti ovako objasniti. Evo uzet ću za primjer go daddy koji sam prije koristio(nikad više btw,koma su) Znaći uredno se registriraš,popuniš podatke,e sad većina stranica gdje je potrebna mjesećna nadoplata ili općenito nadoplata da ti produže imaju tu opciju preapproved listu. Naime ni ja sam nisam znao kako to funkcionira jer sam isto imao slicnih problema pa sam malo istrazio u cemu je caka. Znaci,kad si registriran,kliknes na opciju placanja putem paypala,preusmjeri te na paypal,moras se logirat i onda ce pisati tipa nesto kao ugovor sa tim merchantom,tako nesto ne mogu se sjetiti tocno kako ide ali otprilike tako nesto. E sad kad si odobrio tom merchantu takav nacin,automatski ti uduzima svaki mjesec,mozda 2 mj,mozda 3,mozda vise,sve zavisi nakon koliko je potrebno da se obnovi racun. Znaci potrebno je jedanput to samo potvrditi i oni imaju pravo posto si sa njima u ugovoru(preapproved plans) da ti automatski skidaju sa racuna.(naravno ako ima sredstava na racunu),dokle god je to aktivno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Možda je već bilo, ali baš sam jučer isprobao - prolazi na paypalu i Visa Electron Zagrebačke banke (i to ona 'obična' vezana za devizni račun) dok prije mjesec dana zasigurno nije prolazila. Znači svi vi koji imate devizni račun iz Lepeze ili Asistenta - probajte linkat karticu na paypal. Meni je prošla i uredovno verificirana! Ponavljam, prije 1 mjesec nije funkcioniralo... Samo se pojavio trošak "plaćanje visom u inozemstvu paypal" (kad je paypal povukao 1.95$ za verifikaciju) i bio je 1.00$. Imam i PBZ Visa Electron i koliko znam - kod transakcija nema više nikakvih troškova, istina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Mene hvata panika lagano radi steama, imam par kreditnih tamo korištenih, jednom čak i od frenda totalno neugodna situacija. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Meni je tu odbijalo, cak je odbijalo i devizni ZIRO racun prije nekoliko mjeseci kad sam probao ali sad skoro nisam pokusao. EDIT: fakat radi, evo prosla mi Visa Electron od Zabe bez problem i confirmation i sve u par minuta ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 18.11.2011. u 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jep, radi Visa Electron iz ZABE sada (Student Lepeza, devizni račun). Upravo dodao. Samo moram prebacit račun u USD čini mi se. Jel se to može preko neta jer ne vidim nigdje. Slikica edit: Budem probal i s Visom Electron od Žira kad ju nađem ![]()
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zanima me dali je moguce na www.vue.com uplatiti preko paypal-a (konkretno CCNA Tecaj) ukoliko placam direktno na www.vue.com onda me kosta oko 1380kn-1400kn ukoliko placam preko Algebre onda mi zaracunaju jos i PDV (nije to neka velika para ali zasto dat nekom novce ako se nemora ![]()
![]() |
#1286 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Profile- my money- My preapproved payments >update- Set Available Funding Sources(desni gornji kut tablice)-Conversion Options- i odaberi drugu opciju "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nesto mi nije jasno u vezi placanja: Na paypalu imam onih klasicnih 1.95$ koje su mi vratili nakon probe dali kartica radi. Dans kupim artikl od nekih 6.5$ i ebay mi skine direktno sa VISA kartice (linkane na paypalu) i ostavi i dalje tih 1.95$ n apaypal racunu? Sto nebi bilo logicnije da je prvo "pocistio" tih 1.95$ sa papala i onda razliku sa kartice ? Kako potrosit tih 1.95$ na paypalu onda ? ili moram napravit withdraw na karticu (koji ce me kostat vise nego novca ima na racunu ![]() Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|