|
![]() |
#1262 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1266 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Jako koristan link:http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...cenita_pravila Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.05.2008. u 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1268 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 04.05.2008. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Registered User
|
Nadasve interesantan upit (za mene barem)
Pozdrav. Može li mi netko objasniti zašto ne mogu pristupiti ovom forumu sa nijednim browserom. Naime, pristupim na glavnu stranicu PC Experta kao i na glavnu stranicu foruma ali kad se treba registrirati ili pogledati bilo što na forumu ne ide. Kad kliknem link pojavi se link sa ekstenzijom .php na kraju i browser otvori gif image 1x1 pixels. Rekoh, da probam preko proxy-ja (ne znam zašto mi je to palo na pamet) kad ono gle čuda, evo me tu!!! Dakle, o čemu je riječ? Nešto mi ne štima u SVIM browserima?, ISP blokira ovu stranicu? ili pak nešto deseto. Ajde molim vas budite ljubazni objasniti o čemu je riječ jer počesto surfajući tražeći nešto što me zanima naiđem na linkove ovog foruma da bi na kraju ostao sa onim posranim 1x1 pixelom. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Administrator
|
Imaš instaliran kaspersky internet security? On je znao raditi takve probleme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
todo: napraviti SEO tako da se u opisu site-a na tražilicama nalazi howto za isključivanje kasperskog i troubleshooting uobičajenih grešaka koje onemogućavaju korištenje PCE foruma ![]() al fakat tor, mene više živcira kolko problema imamo zbog tog kasperskog. jel imaš kakav log, ili jel bilo tko drugi ima kakav log zbog čega je blokirao pa da mi pošalje? meni fakat ne ide u glavu šta mu smeta.
![]() |
#1273 |
Registered User
|
![]() @ horza: što znači napraviti SEO i kako napraviti taj "how to"? Ovo što si napisao za mene kao da je napisano na korejskom ![]() P.S. Upravo sam totalno isključio (ne pause protection kao prije) KIS i došao do foruma, pa i logiranja bez problema, tako da je sada gotovo 100% sigurno da se Kaspersky previše pravi pametan ovdje. E sad, kako podesiti Kasperky da štima a da propušta ovu stranicu koju očito doživljava kao popup ili nešto slično jer sam skužio da kad stavim KIS ne učitavaju mi se oni banneri tipa jues viza i slično. Ako netko zna kako rješiti ovaj KIS problem molim neka napiše ali ako je moguće bez previše skraćenica, moguće da je horza već objasnio dobro što mi je učiniti ali na žalost ne razumijem napisano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
ono ispred konpjuktora
|
nisam objasnio. to je bila zafrkancija ![]() ajd ako netko zna raditi sa kasperskym neka please pomogne čovjeku... i usput ako je moguće baci oko na logove pa da konačno saznamo i zašto on to nas ne voli ![]()
![]() |
#1275 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Izgleda da nisam jedini sa ovim problemom > http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=634083 ali meni ovaj postupak (isključivanje Anti-Spy) ne štima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
ono ispred konpjuktora
|
ajd ovako... volio bih istražiti ovaj problem, ali nemam windowse. ako mi netko (shizma možda?) želi dati pristup svom računalu preko vnc-a da vidim u čemu je problem, bio bih zahvalan. javite se preko icq-a, msn-a ili gtalka...
![]() |
#1277 |
Registered User
|
Kaspersky (ipak se čini da je problem u bannerima)
Dakle, potrebno je, kako je već napisano otići pod settings od KIS (Protection>Firewall>Configure>Enable Anti-Banner (ODKLINUTI) Bilo bi lijepo kad bi znao unijeti nekakav "exception" za ovaj forum tako da mi Anti-Banner ostane uključen jer one vize i slično što se pojavljuje, ponekad i blinka praktički do izazivanja epilepsije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() P.S. mislim da samo treba skužiti zašto KIS cijelu stranicu doživljava kao Banner jer obilazio sam i druge sajtove gdje bi KIS blokirao Banner a bez problema dopustio učitavanje ostatka stranice (bilo preko IE ili preko Firefoxa) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Registered User
|
Kažem ti, mislim da nije potrebno jer je problem registriran (Banneri). Treba samo skužiti zašto je blokirana cijela stranica od strane KIS kad je u njegovim postavkama uključena opcija "Enable Anti-Banner"!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
ono ispred konpjuktora
|
![]() |
#1282 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Budem ja pogledao večeras kad dođem kući ili sutra popodne...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
ono ispred konpjuktora
|
![]() |
#1285 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@horza Prošvrljaj ovuda: http://www.kaspersky.com/support/kis7/firewall |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mislio sam da maknu www.pcekspert.com kao blokadu... Da ga automatski po defaultu stave pod allow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instalirao Kaspersky IS i koliko god se trudio, nisam mogao natjerati da se forum u potpunosti prikaže kako treba. Na filtere/exclusionse reagira svakako, ali bliže je nikako. Hoću reći da se nakon unosa nekog filtera stranica nekad učita dobro, nekad bez nekih slika, a nekad nikako. Onda se dogodi da dio podforuma otvara, a dio ne iako im se linkovi razlikuju u samo dvije znamenke. Isključivanje firewall, antibanner i anti popup komponenti ne daju rezultate. Horza je tražio log, evo ga... ![]() ![]() Sve u svemu, vrlo loše. Horza, ako ti treba pristup preko VNC-a, javi pa ti sutra omogućim. Vratit ću image i prepustiti ti sve od instalacije KIS-a na dalje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Administrator
|
KIS je, bez obzira na ovo s PCE-om, prilično dobar alat no nije moj prvi izbor i nije definitivno najbolje što se može naći. Općenito ta pakiranja anti virusa, anti spama i firewalla nisu niti će ikada radi toliko dobro kao zasebna rješenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |