|
![]() |
#1262 |
Guest
|
trebam zamjenu lcda na 5c, jel ima netko preporuku u zg, centar i prema istoku. jel ima neki sto odmah poprave u roku sat-dva? Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ekipa u iDućanu na Fallerovom šetalištu je dobra, nekoliko puta su mi mijenjali ekran na 3GS, 4S i 5S, uvijek za maksimalno sat vremena, jedino što su na zapadnom dijelu grada. http://iducan.hr/o-nama/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
dobio novu 6-icu dva tjedna od prijavka kvara i nakon dva poziva od allianz austria |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na službenoj ne možeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa koja je to logika? Trebalo bi bit suprotno.. al dobro.. hvala na odg Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pa trebalo bi bit moguce kad god, neznam zasto ja na 4G nebi gledao yt na full HD ak oću... zakaj ti mislis da bi trebalo bit obrnuto, znači da prek wifia nemreš gledat kak oćeš ![]()
![]() |
#1272 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa na wifiju mi je svejedno koliko mi podataka skida, ali na podatkovnom i nije.. imam 5gb na bonbonu i to mi bilo taman do sada na androidu, upalim si pjesme u autu, stavim na 144p i nek deru do sutra xD. A ovdje preko 4g odma prebaci na full hd, 5gb potrosis za 3 sata.. do toga je meni ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
|
![]() Uglavnom preko aplikacije koju ja koristim preko wifi, kvaliteta se moze mijenjat Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Apple škrtari - samo 5" verzija će imati wireless charging, ali će se morati posebno kupiti punjač, izbacuju 3,5" adapter za sluške https://9to5mac.com/2017/02/11/apple...less-charging/
![]() |
#1279 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Premium
|
U svakom slucaju se slazemo da je baterija vise nego dobra i na standbuy i u koristenju. Meni najugodnije "iznenadenje" od svih pozitivnih na 7 plus.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
49%winner
|
Koliko otprilike se može očekivati usage time za ip7 vulgaris, ako ga recimo koristim za tapatalk, g+, chatove (tg, wa), BEZ fejsbuka, i surfanje? Znači 50:50 4g-wifi korištenje, svi syncovi upaljeni. Čisto onako odokativno, koliko je bat lošija na manjoj 7ici jer nemam baš iskustva po tom polju. Tnx!
![]() |
![]() |
#1283 |
Fresh Juice
|
Iks, jel ti to razmisljas o prelasku na iphone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
49%winner
|
Već neko vrijeme ![]() Reviewi baš negativno ocjenjuju ip7 po pitanju baterije pa me zato zanima više iskustava...
![]() |
![]() |
#1285 |
Fresh Juice
|
Onda smo u istoj kaši opet ![]() Također nakon osam godina odlazim na iphone. Kakva god da je baterija dan će mi izgurat valjda. Utičnica ima svugdje, za putovanje ima power bankova. Ali da, podržavam tvoj upit o bateriji pa oni koji ga imaju neka napišu koju ako imaju volje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Oprosti, trebao sam odmah stavit argumente u post. 7 ima 1960mAh bateriju i dvije low power jezgre. 6S ima 1715mAh bateriju. Osjeti se razlika. Imao sam 6S i bio zadovoljan s baterijom, prešao na HTC 10 i bio nezadovoljan s baterijom, vratio se nazad na (nov) 6S i bio nezadovoljan baterijom (zanimljivo) i sad sam na 7 i ponovno sam zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Premium
|
Citiraj:
Moze bit ios brzi kolko god hoce ali kaj mi to vrijedi kad za npr. ukljucit hotspot trebam tri puta vise vremena i radnji nego na G4. Hendlanje notifikacija, notifikacijski ekran, opcije i taj dio su jedno 5 godina ak ne i vise u zaostatku za androidom. Eto cisto da znas kak je meni prije nego kupis. Ima i ios odlicnih fora i svojih "sitnica" ali slabo je to.. Manje vise sve drugo mi je prva liga ili blizu tak da nije sve crno ![]() Imam dve sedmice u bliskoj obitelji i ne cujem prigovaranja oko baterija. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.02.2017. u 23:13. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|