|
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobra ideja, google backup je poznat da uzrokuje probleme u stand by-u kod nekih korisnika. Ali nije ga potrebno skroz gasiti, samo neke opcije poput prve 3 ispod "services" naslova, te security pri dnu. @mar, provjeri da ti nisu upaljene neke nezeljene opcije poput wifi ili bt skeniranja te slanja aplikacija googleu za analizu i sl. Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.11.2022. u 10:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Svašta sam napravija i čini mi se da više nema problema. Nešto od stvari koje sam poisključiva: - people details sync - fit - calendar - maka samsung account - poisključiva sve smart/edge feature - disablea skoro sve 3rd party pre-installed aplikacije (fb, office, instagram, whatsapp i sl) - disableao brzo pokretanje kamere (ima bug sa raw toggleom ako koristite brzo pokretanje) - izbrisao Bonbon APN i koristim TComove - disableao sve od googla osim gmaila, Samsung browser mi je ionako bolji od chromea - disableao location reporting i izbrisa history - isključio security updates i reporting Sigurno dosta od nije bilo potrebno no volim što "gluplji" telefon ![]() Sad je munjevito brz i baterija traje 2 dana intenzivnog korištenja, dobijem oko 8h SoT dok je na S6 Edge bilo oko 4-4.5
![]() |
#1264 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
kratko pitanje, za frenda, rabljeno galaxy S3 GT-I9300 star 3 i pol godine ili GT-I9305 star 2 i pol godine? 4G ne koristim ali ovaj drugi ima više rama.. ovaj noviji je zgreban ali 100kn skuplji.. stariji je uščuvan od nekog dede, 100kn jeftiniji.. preporuka? Zadnje izmijenjeno od: imart. 04.07.2016. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
1. Root opcija : Betterbatterystats /wakelock detector / Gsam battery monitor uz root companion 2. Ako nemaš root možeš : a) gsam battery monitor - nećeš saznati ništa pretjerano više u odnosu na system info, ali ponekad je lakše pronaći krivca zbog načina prikaza b) i moja preporuka, napravi sve uz kombinaciju adb+battery historian - USB debugging u Developer options mora biti uključeno - spoji mob s PC-em, pokreni adb command prompt - upiši naredbu : adb bugreport > imefajla.txt - lijepo taj fajl uploadaj ovdje - u grafu ćeš vidjeti što ti radi drain Ako ti se bude dalo čitati, bolje i naširoko objašnjeno ovdje Usput možeš pogledati i šta je rekao kolega @Sn4k3 : "Dobra ideja, google backup je poznat da uzrokuje probleme u stand by-u kod nekih korisnika. Ali nije ga potrebno skroz gasiti, samo neke opcije poput prve 3 ispod "services" naslova, te security pri dnu. @mar, provjeri da ti nisu upaljene neke nezeljene opcije poput wifi ili bt skeniranja te slanja aplikacija googleu za analizu i sl." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Banned
|
uzeo sam taj S3 LTE i pošto je frend odustao, ostao je meni a svoj S6 sam dao ženi i na jesen ću sebi uzeti sedmicu.. sad mi je preskupa. bokte cijelu plaću za mob. nema šanse.. S6 sam kupio 9 mjeseci nakon izlaska za 3100kn tak bum i sedmicu, sad je u njuškalu kod želje98 3900 ali u 10-11. mjesecu bude 3100 i tak ja kupujem. hvala na pomoći jer I9300 je spor vjerojatno. na ovome mi je pola rama free.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 | |
kenova?
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
S5 (SM-G900F), BTU ROM, CPD2/CPF3, flash preko Odina, Knox nije tripnut... Prva dva dana je poprilično ždrao struju.... sad je znatno bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Iako mi je S7 daily driver nisam se rijesio S4. Koristim ga za par apk. dok vozim bajk. I ja imam problem sa battery drain-om na S4. Napunim ga na 100% i 20ak min kasnije stoji 97% a nisam ni ekran upalio. ![]() ![]() ![]() Btw koji je dobar ROM za S4 ( i9505 )? Cisti vanilla android ( MM ), bez ikakvih dodatnih gluposti. S4 mi sluzi samo na bajku, znaci kamera, GPS, par sport aplikacija i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://m.imgur.com/jCaYzUR,0nBVAMc EDIT: sinoc rebootao, napunio mob, danas so far sve izgleda normalno.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 07.07.2016. u 08:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobio A5 2016 nedavno. I nakon godina maknuo se od Windows phonea, zamijenio L 640 samo zato. Genijalan uredjaj bas, za surf klafr mail i poneku fotku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Banned
|
Citiraj:
Rootaj ga i diseblaj sve nepotrebne apk sa system app removerom i slicnom apk. Ili stavi Cyanogenmod. CM 13 MM je nestabilan. CM 12.1 LP je okej.. ovo je za i9505 http://download.cyanogenmod.org/?device=jfltexx Zadnje izmijenjeno od: imart. 07.07.2016. u 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Banned
|
instaliraj si na komp samsung usb drivere.. http://samsungusbdriver.com/download...iver-v1-5-60-0 onda chainfire autoroot https://download.chainfire.eu/316/CF...etrieve_file=1 raspakiraj ga i pokreni odin.exe kao admin.. na telefonu stavi kvačicu na usb debugging u developer opcijama (7 puta pritisni biuilt number-broj verzije i onda i se otvori developer opcije) u odinu pod polje AP stavi kvačicu i desno open, odaberi file CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar ugasi mob. pokreni ga u download modeu (stisneš home tipku, volume- i power zajedno, čim se pojavi samsung logo pustiš. pojavi se download screen, potvrdiš sa volume + uštekaš u komp usb kabel (kvalitetan, samsungov i u mob također) na ekrančiću odina trebalo bi pisati added. odonda odložim mob na stol, osiguraš da je sve spojeno i da se ne pomakne i stisneš start.. telefon že se rebootati, pojaviti crveni gusar s povezom na ojku i čekaš sve dok se ne boota skroz. kad se mob upali, odštekaš ga, pronađeš supersu aplikaciju koja se instalirala i on će pokrenuti nadogradnju binary sustava kad je gotovo reboot.. možda te traži update super su apk, odobri naravno. skini apk system app remover https://play.google.com/store/apps/d...ystemapp&hl=en kad ju pokreneš odobriš joj root pristup i stavljaš kvačice na ono što ti ne treba i deinstaliraš. za početak deinstaliraj ono što ti apk preporučuje, a kasnije možeš i još štošta, sve samgungove i googleove apk koje ne koristiš.. ak hoćeš probati CM12.1 budem ti dodao tutorial kao nastavak dok ovo napraviš.. Zadnje izmijenjeno od: imart. 08.07.2016. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
http://www.slashgear.com/two-galaxy-...ests-08447594/ Epic fail, mob koji se oglašava kao vodootporan prodje cak i losije od obicne verzije (i to dva komada). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A sto je najjace, S7 i S7E bolje prodju na tom testu od te 'robusne' verzije ![]()
![]() |
#1290 |
Antimićanin
|
Vjerojatno konstrukcijska greške. Negdje pušta na brtvici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|