|
![]() |
#1231 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Može se sve "kao kako je bilo", ako rootaš mobitel prije. Bez roota možeš samo aplikacije bez postavki i historya, kontakte i smsove. MyBackupPro skineš i instaliraš. Napraviš backup kaj ti treba. Staviš to još i na komp da se ne izgubi. Nakon factory reseta, opet instaliraš MyBackupPro i restoraš sve natrag. Samo velim, aplikacije ti vrati na tvorničko stanje (npr nemaš više bookmarska i addonsa u Firefoxu recimo). Da imaš rootan mob, onda bi sa istom aplikacijom mogao backupirat i data od pojedine aplikacije. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zanimljiv flip case za S7E koji pokriva cijeli zakrivljeni ekran http://www.aliexpress.com/store/prod....0_32618302976
![]() |
#1233 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Zna mi se mobitel S5 ''resetirati'' sam od sebe, baterija nije prazna i vrlo rijetko se događa, nekoliko puta u ovih godinu i pol sto ga imam, nakon sto se ugasi odmah se upali i ne treba pin niti išta ? Što bi moglo biti, još je pod garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
- bloatani firmware pun svega i svačega pa se ponekad zblesi - matična ploča Koliko imaš još jamstva? Ako imaš barem 2 mjeseca, osobno bih prvo flešao preko Odina neki softver bez puno bloata, recimo BTU verziju i nakon fleša napravio factory reset. Ako bi se opet rebootao sam od sebe, onda bi ga poslao na RMA. Iako evo, da kucnem o drvo, sa svojim S5 u preko godinu dana nisam imao niti jedan jedini problem. Doduše, cca 5 puta sam ga i tvornički resetao u tom periodu tako da nisam dospio nakotiti na njega sve i svašta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam s6 edge, igrom slučaja je završio kod mene i kamera je bomba. Nisam znao da je to tako sve napredovalo. I video snima prokleto dobro. Uf. A mob ko mob. Ne znam koja je uopće prednost edge ekrana. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Uprska li apple sa 7icom, odoh na samsung s7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Antimićanin
|
Pa bilo je govora da će iP7 biti iP6SS u biti. Iako nije tema za iPhonce, ali tako je bilo rečeno. Što se S7 tiče, sad me je već prošao onaj WOW efekt pa ću napisati neke opservacije opširnije. Baterija me jednostavno odušeljava kao i ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
|
Mene oduševljava i brzina kao i kamera. Na S5 je trebalo sto godina da bi se apk skinula i instalirala. Ovaj to rješava u roku keks.
![]() |
#1240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uređaj je Note 4, ima jos 14mj jamstva. 3g signal je prelos, kao i wifi. Uređaj se randomly restarta. No, Knox je 0x1. Da li neki ovlašteni servis kod nas tolerira takav Knox i daje jamstvo?
![]() |
#1241 |
Premium
|
Podsjetite me malo kako ono ide s rootanjem i Knoxom - rootanje ne okida Knox, ali drugi ROM ga okida? Rootao bi S7.
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
kenova?
|
Citiraj:
Ovo je vjerojatno nesto softverski ili aplikacijski... Mogu li ja nesto promijenit sprckat da to rijesim? Ima li mi ga smisla slat u zg na garanciju sa detaljnim opisom kvara? Mogu li oni sto ucinit po tom pitanju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@Fatal: mozda power tipka dobiva po repu pa ponekad shvaca "kratki spoj"? Zna se desiti, neki mobovi su poznati po tome, samo ne znam kako to izgleda na tvom Samsungu i da li se uopce dogadja takav problem.
![]() |
![]() |
#1246 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Note 4 je poznat po random restartu. Zašto, nisam istraživao. Ali i meni se isto restarta (ko da nemam dovoljno problema s njim ![]()
![]() |
#1247 |
kenova?
|
da, ali je cudno sto nije obican restart, nego se restarta i ne moze se podic nego ode u nekakav beskonacni loop resetiranja i onda moram izvadit bateriju i pricekat neko vrijeme da bi i ako bi proradio. Ono koma, kod mobitela je valjda najvaznije da je pouzdan, a ovaj to definitvno nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nedavno sam uzea S7 edge i mobitel je vrh, ali opet onaj problem da ne ide u sleep. ![]() Mogu ga nagovoriti da ode u sleep nakon restarta i clear cache ali nakon što ga uštekam na punjač, opet se zblesira i Android system stay awake bude užasno visok. Disablea sam sve živo i neživo, čini se da je problem u mobile network koji mu ne dopušta sleep kad je upaljen, iako je očito neki bug kad čišćenje cache memorije popravi stanje, no naravno samo do idućeg punjenja. Ne mogu vjerovati da taj bug jos nije riješen.
![]() |
#1253 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Antimićanin
|
Kako bi tripao knox ako se legalno fleša legalni stock rom? Na S5 sam flešao BTU preko VIPa, pa PHN preko BTU pa opet BTU preko PHNa... nikakav knox se nije tripao. Ti si neš drugo skemijao. Nisi sigurno flešao stock ROM nego rom po kojem je brljano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 03.07.2016. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
|