|
![]() |
#1262 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da citiram velikog mislioca 21. stoljeća: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Mislim način na koji je ovaj problem istražen i testiran je presmješan. Kako god mislim da se vlasnicima te grafe trenutno ne isplati zamjena za ništa iz razloga što sam napisao ovdje. Ionako je zasad pravi sport tih par igara natjerati preko 3.5 (msaa, dsr i sl.), kako će biti u budućnosti otom potom. Jasno je da će svaka ili skoro svaka AAA igra biti kao mordor, dying light, ac unity, cod aw po pitanju vrama. Citiraj:
![]() BTW priznaj da ti ovo radiš i da si ti ovaj mail poslao (iako su i ovi neki mailovi prije sumnjivi) Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 11.02.2015. u 15:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1269 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Stvarno neznam šta im je, valjda se vode onom "kad je bal, nek je maskenbal"... kakav humor, strava... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1272 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1273 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=DXjDmeR2rGY Čekamo još da Syss zatrolla, da cirkus bude potpun ![]()
![]() |
![]() |
#1274 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Nvidia GeForce GTX 900 series
Citiraj:
Da, nabijem ih. Na laptopu sam mislio da me nvinspector zajebava, skidam nove verzije, hebem se, i onda skuzim da je to drivera. A nista, vratio sam 345. drivere zasad. GTX 860M mi radi na 1235 mhz (slider do kraja) bez beda, a ekipa koja stavlja moddane biose s unlockom ih vozi na 1400+ mhz bez beda. To je onda vec ozbiljna mobile grafa koja fino vrti sve u 1080p. I onda kreteni krenu u ovom smjeru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
|
Likovi si konstantno zabijaju autogolove, ne razumijem razlog - što ih boli briga, nek rade što hoće. Mislim, i ja osobno nikad nisam i nebi OC-ao grafu na laptopu, i ovako se previše griju (iznimka možda neki uber gaymerski sa uber hlađenjem), ali pričamo o nekim temeljnim slobodama da radiš ono što hoćeš s proizvodom kojeg si platio. Pogotovo je čudno što je to gubljenje neke mogućnosti koju si prije imao (s novim driverima naravno). Da su od starta to onemogućili ljudi bi to možda lakše prihvatili nego ovako. Baš to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Džabe si krečio!
|
Ali ne dižeš voltažu. A na istoj voltaži i različitim clockovima, razlika u temp je nepostojeća. Tako da taj OC, ja smatram da je to jednostavno ispunjenje potencijala čipa... (ako pričamo o razumnom OC-u). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
|
Istina, al jednostavno mi nikad nije palo na pamet išta OC-at na laptopu. Ionako sad imam samo sa intelovom integrušom tako da mi je svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nVidia postavlja nove rekorde - prošle godine ukupni prihodi porasli 31%! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |||
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Kažem, čitao sam malo, ekipa flasha neke editirane biose i čuda rade: Citiraj:
![]() http://forum.notebookreview.com/thre...review.667818/ Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
|
Za takve je grafe overkill toliki ram jer ga nemogu iskoristiti, tj. sama grafa je preslaba da bi u takvim igrama koje to mogu povuć išta postigla (zapravo ne mogu ni pokrenit te igre) Recimo ja sam se malo zezao sa hd6450 koja je preko 500mb povukla u crysisu, to je bio najekstremniji slučaj, inače oko 250mb troši. Kontam da ta gt 630 ni ne može više od 1gb povuć (možda sam i puno rekao) i to vjerojatno u igrama u kojima bi jedva imala smisleni fps od 20-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Bila je ovoj funny kutiji, i nije imala nikakve folije, nije imala one zaštite za konektore, samo kutija, grafa, garantni list i upute za instalaciju.. Moram još skužiti kak se otključa prek 1,3V da probam klokati.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|