|
![]() |
#1261 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma GNJIIIIIIIIIIII i KREEEEEEEEEEEEEE zajedno ![]() "Otra", da ne popijem infraction za spam, sad je napredova i u forumskoj hijerarhiji - sve uz pomoć adaptera ![]() Kerum je počeja iz garaže, a Brko "iz adaptera" MUHAHAHAHA
![]() |
#1262 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
i to tuđe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 | |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Imam jedan L5420 kojemu fali 5 od 9 vecih kondenzatora, al dize OS bez problema na 3250 MHz, na defaultnom naponu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Još uvjek tražim žrtveno janje sa pločom ![]()
![]() |
![]() |
#1265 |
Split resist itself!
|
Triba si užicat Brkota kad je nekidan slavija ročkas - garant nije ima pojma šta radi cili taj dan, oduzet vatrenim pićencima i osmuđen pečenim prasićima ![]() KREEEEEEEEEEEE
![]() |
#1266 |
muimerP
|
Vjerojatno nitko nema adaptera viška?Barem jedan evo, vraćam ga čim isprobam dali mi radi X5460, ploču sam nabavio ![]() ![]()
![]() |
#1268 |
muimerP
|
![]() |
#1270 |
Split resist itself!
|
Halos požuri, Brko mu je garant već posla PM - triba te apartmane i uredit kako spada - "po direktorsku inicijativu" (štanga, šank, ogromni "mini" bar, "solarium", "jaguzzi"...) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
Antimićanin
|
To je rešeno. Od alenovih adaptera koje će mi posudit, stiže 15m jahta od Tončija Huljića ![]() Nego, što se uopće može ploči dogoditi ako na procesoru fali koji SMD? Što može ploču ubit? Pitam čisto za info ako na kojem mom cpu otpadne koji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
dečki polako, imam par komada, bit će za sve ![]() ![]() Što se SMD-ova tiče, mislim da ne možeš spaliti ploču mego bio procesor mogao loše raditi/biti neispravan ili uopće ne bootati. Moguće da će sve raditi ok, bilo je primjera gdje je komp radio baz par pinova u socketu tako da je to lutrija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
muimerP
|
![]() ugl., Ma kad imam taj proc, šteta da mi leži, uzeo sam P35 pločicu pa cu ga piknut gore i nadat se najboljem. legenda Alen će mi poslat nešto "hardvera" da to upogonim ![]() Ako ništa, ide u privjesak ![]()
![]() |
#1275 |
Antimićanin
|
Pogledaj jedan post iznad ![]() Svog ne mislim prodavati, ovog puta neka stoji. Ploča je zaklinac, ali 8GB RAM-a je tu i može poslužiti za bilo što, pogotovo ako main-rig odapne papke. A koliko vidim, u MSAN-u su jako brzi kad treba ploču riješiti, eto baš mi frend čeka već 28. dan da mu pošalju novu... ![]() Halos druže, ako ćeš ga koristit kao privjesak, nakon nekog vremena će ti otpast "kapa" od proca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
muimerP
|
![]() Žao mi je, ipak ništa, ploča se konstantno restarta, jbg., štaetuje. Što je najgore našao sam na netu kak ekipa zalemi novi smd gore i procevi rade, ali neda mi se zahebavat i ovo je već na knap + raskopao sam si cijeli komp da iscupam napajanje.. Hvala Alengroševiću, jutros mi poštar dostavio adapter i ram ![]() Privjesak ![]()
![]() |
#1277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Daj momak ti SMD su u Holexu za šaku lipa, zalemi se bez beda viš ja bi se dao zezati s time ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
muimerP
|
![]() Ajde ti znaj kakav trebam?Ako saznaš javi, kupit cu i probat cu zalemit ![]() http://img33.slando.ua/images_slando...fotografii.jpg Jedan plavi najbliže broju 200, i jedan smeđi veliki fale.
![]() |
#1279 |
Premium
|
Istina, vrijednosti je iznimno teško pronaći na netu, no mogu se izmjeriti ali da ne kompliciramo daj podatke na PM pa šaljem običnom poštom 3 smeđa i 2 plava sa nekog mrtvog E2160 pa APP, jer čine mi se isti dok već kod starijih celerona i pentiuma su drugačijih boja i oblika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zkvalitetnom lemilicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
|
Ima prostora, pa čak i neka drlja od lemilice sa "home made ![]() Ja sam već slične stvari lemio i prije treba popiti jednu rakiju da se ruke ne tresu xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Split resist itself!
|
Meni ni boca rakije ne bi pomogla i to npr. samo kondiće na MBO, rastalija bi kompletni PCB matične (gore od rerne) ![]() Sa lemljenjem sitnih SMD elemenata po procesoru, prije bi uspija razvalit svaki kontakt pin na njemu nego to zalemit - fini radovi bjež'te od mene - MA GNJIIIIIIIIIIIIIII Kacavida mi bar donekle leži pa još ništa nisam syebo od hardvera ![]()
![]() |
#1284 |
Premium
|
![]() Kad sam vidio kako majstor Alvin to radi na laptopima, macovima ubijen mi je san, tu stvarno moraš imati znanje, alat, materijal i puno živaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0952640/?ref_=fn_al_tt_1 BTW Znam da rastura jer sam npr. vidija njegove komentare u temi "komponente u kaminu" ![]() = par deluxe apartmana propade ![]()
![]() |
![]() |
#1287 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Ima li tko kakvu microATX ploču g41 a da nije Điđi ili BobRock? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | ||
Split resist itself!
|
Citiraj:
Citiraj:
Ma ajmo ga svi zaspamat nek briše tjedan dana naše poruKREEEEEEEEEEE ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|