|
![]() |
#1261 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1262 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Hebeš temp, kada je standardni hladnjak...bolje neka baci max klokove. ![]() Iako više nije u ponudi u HG-u, link i dalje radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1263 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Juce ujutru gledam taj link i stoji neka sasvim deseta slika (ona "referentna" naljepnica na njoj) i cijena 1600 kuna. Juce popodne opet zraknem na link ono druga slika i cijena 1600 kuna. Onda je kupi max111 za 1500 kuna. Sada se javlja Gilbert i kaze da vise nije dostupna. Ne mogu nikako pronaci gdje pise kakvo je stanje (vjerovatno je do mene, zadnjih par mjeseci se jako tesko koncentrisem ![]() Odoh ja na spavanje, mozda sutra nesto i skontam od ovoga. Razer samo javi ovde, molim te, kakav je ishod za 275icu.
![]() |
![]() |
#1264 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Možda ste u pravu za 275 ali ja sam uzeo 260 jer mislim da ne trebam uzimati i novo napajanje za nju i zasada nema problema, a kako imam 22" monitor onda je dovoljna i gtx260. Ova kartica je već tvornički nešto overklokirana i ja zasada ne želim dizati taktove jer mislim da nema potrebe i ovo je dovoljno. Ako se odlučim javim rezultate, vjerojatno je bila zadnja u hgspotu jer više nema ali možda bude još i ja je preporučam za kupovinu jer i sama izrada kartice daje dojam kvalitetnog komada hardvera a ne vjerujem da se puno lošije overklokira od ostalih jer je to više-manje sve isto kod svih kartica jedino gainward ima drugačije hladnjake a svi ostali standardno oklopljeno nvidia hlađenje samo stave svoju naljepnicu gore.
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1266 |
|
Hmmm, čudno, koja verzija? Provjereno znam da 1.6.5 radi na Visti savršeno Probaj sa >>rthdribl<< - Real-Time High Dynamic Range Image-Based Lighting Samo skineš, ekstraktaš i pokreneš, ne treba se ni instalirati ![]()
![]() |
#1269 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1271 |
|
Nema se tu šta razmišljati, Gainwardicama režu garanciju na 1 godinu. XFX bi uzeo bez razmišljanja, em je ljepša, em je XFX, em ima dužu garanciju, i ljepši bundle (vjerovatno)
![]() |
#1272 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Od opreme se dobije jedan PCI-E adapter, HDMI adapter, VGA/DVI, onaj audio adapter, i serial za 3dmark. Kasnije javim max taktove što cu dobiti, ali nije niti za odbaciti po defaultu više taktove od XFX. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() A uz to,četiri sam probao GTX260 u zadnje vrijeme i sve su standardno išle preko 700mhz za gpu i 2300 negdje za memoriju,to je nekakav optimum tih kartica,stabilnost,zagrijavanje itd. Nije bundle Bog zna šta ni na XFX-u,mogu samo reći da sam sa poV-om dobio 2 original igre, far cry 2 i prince of persia zadnji nastavak, zatim jedno 6 ovih adaptera, onaj audio šta si ti tražio,mali onaj,sjećaš se..itd, gara je 2g ako sam dobro gledao. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Agent 0
|
A čuj, svako ima svoje razloge, neki bi recimo prije kupili da dolazi u crnoj kutiji nego li da se kloka abnormalno dobro. ![]() Vantage Advanced se dobije, tj serial. U stisci sam s vremenom, dobio sam 725MHz za core, ostalo nisam stigao. Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.05.2009. u 16:13. Razlog: Advanced |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
.
|
Koliko idu shaderi? Jel si ih ostavio linkano ili si ih "otkačio"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
.
|
Spusti čip na stock i diži samo shadere da vidiš dokle ćeš doći, što će ti dati uvid u cijelu priču... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
To je,sigurno. Slažem se. Ali dobro poteže stvarno većina 216tica. Jedino šta nisam shvatio je 55nm fama..da li se te na kraju bolje clockaju ili lošije? Ili opet ne postoji općeniti odgovor. EVGA zna ![]() http://www.evga.com/products/moreInf...896-P3-1258-A1 A opet razmišljanja sam da prodavanjem overclockanog proizvoda,i to sa taktovima koje realno postižu sve GTX260,ne treba biti pretjerano oduševljen. Zato i pitam,šta je s tim 55nm.Može se u krajnjoj liniji clockati slabije nego stock 575 model. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 26.05.2009. u 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() Ugl, zadovoljan. Smanjio sam fan na 30% u 2D i sada je dosta tiša. Zadovoljan sam sve u svemu, za 1340kn se ne može kupiti ništa bolje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Nego, kak ti se sad po vručini drži u 2D na 30%, to jedva da se okreće, jer ja sam svoju stišaval po sluhu, na 36% se nije čula i tamo stao!? I do kolko ide max gore, pošto je 55nm jel se manje grije ili jače? Aj pokreni simse3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Rekoh, na ovoj se ventovi na 40% (default) vrte na ~1950 rpm. Na 30% su na ~1400 rpm i to mi je ok. Zasada kaj sam testirao, 720 max za core, 1560 za shadere, i 1190MHz za memoriju. Razočaran sam sa memorijom, pošto na GLH modelu gainwarda mema radi na 1200MHz po defaultu, ali ova moja ima vjerovatno sporiju memu od skupljeg modela. Edit: nemam igrica na kompu zasada, ali mislim da nema problema sa temperaturama sa ovim hladnjakom. Na testovima se pokazalo da ima do 6-10°C nižu temp od referentnog hladnjaka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Why so serious
|
Jel se HR03 GTX da okrenuti da je pasivni dio kulera na gornjoj strani, tj da je između CPU-a i grafičke, a ne da visi prema dole! Zanima me jer i kad bih ga uzeo neće mi stat pošto uzme 3slota, a kad bi bil okrenut prema gore onda nebi bilo problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Agent 0
|
Citiraj:
BTW, zahladilo je. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Moja BFG se čuje na 65%-70%, možda zato jer imam kod uha kučište i otvoreno, al sad bu mi došlo izvana neko čudo(kučište) od TT-a pa bum videl ak se bu kaj popravilo! A ak ne onda bum zel taj HR! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Izvor pameti ![]() |
|
![]() |