|
![]() |
#1201 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Kao što je neko več napisao ovdje odi do one zgrade desno i od tamo se brani, ostavi njega na miru niš mu nebu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Igram sad na našem jednom serveru cod4 i odjednom poruka od punkbustera da sam bannan. koji q? Nit sam šifre koristio ni niš.... Možda je razlog xxxxxxx cd key? Jel imao netko takvih problema i kako ih riješiti? Pisalo je nešt kao (ime) permanently banned from this server (ime) GLOBAL PunkBuster GUID BAN 1b444e0b Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 27.11.2007. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pirate CD Key to the Dark Side lead you will. Edit your post should you. Dart Tor or Lord Jelc bananko give will you. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo i mnei sranja. Kada se spojim na server (private server), nakon minute igre me disconnecta s porukom :"nick PunkBuster kicked player nick (for 0 minutes) No packet Flow" Kako da to rješim jer bih ga stvarno zaigrao. Prvo nisam imao nikakav patch, sada sam stavio 1.2 i opet isto. Može pomoć? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ak imaš firewall podesi ga tako da ti omogućava izlaz Punkbusteru na net.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Matija84 piše sve punkbuster nemože komunicirati podesi firewall ili updejtaj punkbuster jer je izašla nova verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
P 2.66 mhz, 533 1 Gb DDR400 ATI 9550 128 mb/128 bit
![]() |
![]() |
#1213 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam ponosan na svojih 30 fps-a u SAFE MODU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Čita sam da je punkbuster dosta ekipe banna zadnjih dana i jedino riješenje je novi cd key po mogućnosti orginal !!! evo jedan popis servera na kojem igram u zadnje vrime pa ko hoće skinut.Zanimam me koji su vam draži serveri search&destroy ,team deathmach ,HQ???CoD 4 serveri.txt
![]() |
#1215 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Bok svima. Kad ste već poćeli pričati o konfiguracijama,da i ja pitam hoću li moći gurati CoD 4? P4 1.8 Ghz ( ili je bolje da ugradim Celeron od 2.28 Ghz ?) 640 MB DDR Ati 9550 256 MB/128 bit Što mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Magister Mundi sum!
|
![]() |
#1218 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja volim onaj španjloski jer se gametype mijenja, DM i TDM mi idu naquratz a sd isto već pomalo. A kako u cod4 nema vtf svoju ovisnost o ctfu liječim s IMHO boljom verziojom cod-a cod2 ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Znam da je ovo sivo područje na ovom forumu, i ispričavam se na slijedećem pitanju, pobrišite ako je to protiva pravila. No je li ilegalno kupiti na taj način igru i nabaviti instalaciju za slučaj kada želiš recimo reinstalirati windowse? Jer koliko sam shvatio ne dobiješ instalaciju? Zadnje izmijenjeno od: gog. 28.11.2007. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd brzo editiraj kljucne rijeci u svom postu.sve se da na fini nacin rjesit. znaci ti kupis igru s steama,instaliras je,pogledas u registryu koji je key.zapises isti,te obrises igru,i instaliras je sa svog cd-a,ali koristis key do steama. 100%legalno,netrebaju ti nikakvi dodaci ni aditivi uz igru ![]()
![]() |
#1223 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#1224 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
ili si bindaj nick /bind f5 name tvoje ime jer ako ides preko multiplayer optionsa u igri ti ne stane ako je nesto duze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo za sve koji niste znali: Statsi (Class ili kako već to zovete) vežu se uz CDKEY tako da ako nekom pošaljete svoje konfiguracijske fajlove, igra će samo izbaciti error i resetirat će statse natrag na 1. level. Druga je stvar ako kupite igru i idete je ponovno instalirati. Tada upišete isti taj cdkey koji ste kupili s igrom. Tada možete zadržati statse s time da ih morate backupirati prije brisanja COD-a. Znači backup pali samo ako zadržite isti cdkey. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
PizzoZder
|
A kako sam ja onda promijenio i prihvatilo mi? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Bitna stvar je da imaš isti cdkey. Ako si zaboravio cdkey možeš ga nađi u registryu pod HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 Tamo imaš string zvan codkey u kojemu ćeš vidjet key. Kasnije kada open digneš windowse samo zalijepi cijeli folder natrag i pri instalaciji upiši key iz registry-a. Statsi vežu uz cdkey. Znači ako si ponovno instalirao s istim key-em i sačuvao profile folder, sve će ti se vratiti natrag kako je bilo prije reinstalla. Bitno je samo da imaš players folder i pripadajaći key. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Magister Mundi sum!
|
jos jedan domaci server Crazy Warriors public 89.18.42.46:28960 u'r free to come ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|