|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo evo ovdje, pogleč, pisao sam ja o Ve-milu u Smbu ![]() Hm... Ja sam vezan ugovorom još 1g i 4mj... tak da je meni praktički svejedno kaj će tko spustiti, jedino ak je T-Com u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
88kn 1mbit flat kod optime?!?!?! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#1209 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
u pm šta je sad ovo opet sve novo....obracunski paket je 2gb za 15 kn, nema više flat mini-a, samo flat rate koji se placa 50kn.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ljudi, ja imam fizički telefonski priključak od t-coma, a impulsi idu preko optime, i još k tome imam t-comov adsl. Jel mogu onda koristiti ovaj flat za 50kn? e i nisam sad čitao cijeli thread...zanima me jel tko od vas ima probleme sa torrentima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ajde optima znalci.imao bi jedno pitanje u vezi OptiDSL-a. kad bih uzeo flat od 2mbps + tel.prikljucak + OptiFIX paket=koliko bi me to sve skupa doslo svaki mjesec. i da li bih mogao nastaviti koristit router SE555 i da ne uzimam njihov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa imas sajt..stvarno je jednostavno 2mbita 68kn flat rate 50kn telefonski priključak svaki mjesec 61kn 179kn ![]() barem ja tako mislim link http://www.optima.hr/optidsl.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sinoć od ponoći otprilike pa sve do otprilike SADA nisam se mogao spojit nikako na Optimu. jel netko imao sličnih problema? stalno sam dobijao poruku da je krivi login/pass ili da remote computer ne odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1223 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Aj ako nema flatmin-a više i ako su zbog opterećenja mreže ograničili P2P, nek mi netko objasni zašto je meni na ovom novom 15gb paketu i dalje ping oko 100 na svim serverima i zašto se torrenti i dalje vuku, a brzina mi je niža od one koju plaćam i to za nekih 30%? BTW sličan komentar sam ostavio na Zombixovom blogu, isti ga je obrisao. Sramota živa i dokaz da nisu ništa drugačiji od t-vraga. Što se mene tiče t-scum trenutno NEMA konkurencije nažalost, a Optima im s ovakvom uslugom to neće ni biti.
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
p.s. ovo quoteano piše na njegovom blogu valjda sa fontom 20
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma super, njuze nebi koristio ni mrtav. Uostalom vidio sam da to piše, ne znači da mi mora odgovorit, ali mogao je ne obrisat (cenzura anybody???). Smrdi na teži slučaj "prodo sam guzu al' i dalje sam pošten". Što se mene tiče prema Optimi ću odsad ko i prema HG-šrotu. Preporučat svima da je zaobiđu u što širem luku.
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Car Audio Fanatic
|
Ja imam isto traffic doduse 2gb paket. Dosad mi se veza vukla poslije 22-23h i ping bi mi porastao za 20-30ms na counter strike-u, ali nocas sam testirao i imao sam full speed i ping je ostao isti kao i preko dana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
|
Trebalo bi biti moguće upariti njihov huawei sa se555. Ja sam to isto probao sa siensom c010 i sa se555 i ako je to radilo ne znam zašt ne bi huawei. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|