|
![]() |
#1201 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam otisao u PBZ, otvorio devizni i kunski ziro (naknada za kunski je besplatna, a za devizi je oko 6€ godisnje) Sacekao jedno 2 tjedna da dobijem karticu doma, linkao ju na pp, otiso nakon 2-3 dana do bankomata pogledat code u opisu placanja za pp. ukuco ga na pp i sve funkcionira savrseno do sada. kupovao sam jedno 10ak puta i nikada problema nikakvih. neki kazu da se moze i kunski ziro vezat na pp, ja to nisam isprobavo. a jos uplate nisam primao ali mislim da se moze, nisam siguran za to pa nek kaze netko ko je vec primo pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@estugarda Meni isto pred par tjedana nije htjelo verificirati karticu-erste visa.Nije mi javljalo isti error kao i tebi da je denied,ali je pisalo da ne može prihvatiti.Otišao u banku,uplatio 300 kn,otišao doma i verificirao sam karticu u sekundi. Tako da odi probaj uplatiti novce,i onda odi vidjeti.Najmanje 100 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Da. Istina. I ja sam doplatio 100 na početnih 25 pa je prošlo. Ali još nije gotovo. Sad treba potvrditi brojem transakcije. Jel se to može telefonski, ili se mora baš u poslovnicu? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 14.07.2011. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
|
Moraš ići po ispis transakcija u banku,ali tek nakon 2-3 dana,i tamo ćeš imati na zadnjoj transakciji šifru od paypala.Lijepo se vidi četveroznamenkasti broj. A ako imaš netbanking možeš i tamo vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel' netko već možda ostvario successful selling history ili ima točnije podatke što se treba napraviti da se dobije ? ![]()
![]() |
![]() |
#1206 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Ja sam imao problema sa american karticom nikako se nije mogao vidjeti taj kod koji se trba upisati, pa sam uzeo od pbza devizni racun i sve je islo bez problema, prmjetio sam da za koristenj kartice treba imati bar 50E na racunu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
"Samo vodu ne!"
|
Eto novi problemi. Nakon višemjesečnog natezanja uspio sam se regsitrirati na PayPal pomoću MasterCard prepaid kartice iz Hypo Banke. Uspio sam i verificirati karticu prema broju uplate i sad sam zapravo došao do trenutka koji me zanimao. Primanje uplate preko PayPala. Kad sam otišao na Request Money dobio sam novu formu za verifikaciju kartice koja mora biti Visa. Pošto imam Visu Electron u Hypo, krenuo sam s njom (kao što su mi rekli da treba u Hypo) i naravno odbijen sam. Prvo sam mislio da je zbog nedovoljnog iznosa na računu, ali i nakon uplate je ostalo isto. Paypal kaže; This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Nazvao sam banku, i opet kao i u ZaBi; 100 zaposlenika, 100 različitih i često oprečnih stavova. Iako su mi prije otvaranja računa u Hypo poslovnici garantirali da se može i slati i primati novac, čini mi se da to ipak nije moguće. Očito je da i u Hypo i u ZaBi rade ljudi koji nisu kvalificirani za taj posao, jer ne znaju najosnovnije stvari. Na žalost se ne mogu osloniti na njihovu pomoć. Ima li netko ovdje iskustva sa primanjem uplata preko PayPala sa računom u Hypo banci? Ili nekoj drugoj. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 25.07.2011. u 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Što si sve morao napraviti, i koliko je koji dio porcesa trajao do trenutka kad si mogao primati uplate. Mislim da bi od toga mnogi imali koristi, jer kruži nekoliko mitova i pogrešnih teorija o tome. Hvala... Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 25.07.2011. u 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Otvorio račun u PBZu xD (žiro sa Visom Electron), čekao 10-15 dana da dođe kartica, unjeo podatke - broj kartice, datum isteka, neznam sad ni ja točno kako ide jer je to bilo pred 5 mjeseci, a nemože se dodat druga kartica nijedna (bar ja ne vidim opciju) pričekao onda 4-5 dana da dođe onaj aktivacijski kod (pogledao ga na nekoj mašini za transakcije u poslovnici), unio kod i vojla, radi kupujem - prodajem, šaljem - primam pare ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1212 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Zato sam i stavio onu zagradu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
"Samo vodu ne!"
|
Hvala! Pokusat cu PBZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
"Samo vodu ne!"
|
Prvi post ima zadnji edit 26.02.2010. Promijenile su se neke stvari. Osim toga netko mi je spomenuo da je Hypo najbrži način, što mi je bilo važno, a pokazalo se da je najsporiji. I da uopće ne radi na kraju krajeva. U Hypo banci su me također uvjeravali da sve radi 100%. Ispostavilo se da nemaju pojma. Teško je biti siguran i opredijeliti se. No u pravu ste. Pogriješio sam. Mea culpa. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.07.2011. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
E ovako mene zanima sljedece. Prijatelj je napravio pay pal prije nekih mjesec dana. Htjeli smo vidjeti da li mogu debitne kartice na njega pa je dodao moju karticu na svoj acc. E sad sam ja napravio svoj paypal account jer mi treba, i dodao bi svoju karticu na njega. Prvo mi je pisalo da se treba kartica odjaviti sa drugog accounta, što je i učinjeno. Nakon toga kad sam htio dodati karticu, pisalo mi je da je potrebno da pošaljem mail na neku email adresu, što sam i učinio, sa objašnjenjem, ali nema odgovora vise od tjedan dana.. kaj da radim, ako moze neki savjet ?? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Prosao sam topic ali nisam nasao da negdje pise: PBZ ziro u kunama-PP-konverzija love se vrsi po prodajnom odnosno skupljem tecaju koji je tog dana aktualan
![]() |
#1220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Pozdrav,trebao bih pomoć oko PayPal-a.Točnije oko refund-a.Bio sam kupovao nešto preko Ioffera i dogovorim se sve sa sellerom i pošalje mi invoice i ja sve obavim,platim itd.Ali nakon cca 3,4 dana seller meni šalje poruku da nema u toj boji koju ja hoću,i dogovorimo se da otkažemo transakciju i da će mi vrati full refund.I sad ja neznam kak da ja potražim to od njega,točnije on od mene traži "PayPal address, transaction number",mene zanima di da ja to nađem pa da mu pošaljem.Unaprijed hvala na odgovoru... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ulogiraj se na svoj Paypal acc i sve ti pise unutra. Na detalje transakcije mislim ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pa kod njega piše "Issue Refund" samo na to treba kliknut i staviti točan iznos refunda ![]()
![]() |
![]() |
#1223 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.08.2011. u 20:42. Razlog: dupli post... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Premium
|
u opcijama pay pala imas za staviti da li zelis da ti konverziju vrsi tvoja banka ili PP. odaberi svoju banku, to je bolje, tj povoljnije za tebe, ali ne znam koji tocno tecaj uzimaju, |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() i kad to stisnem, samo moram napisat cifru koju želim refundat i to ti je to
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Skidaj se do kraja ;-)
|
![]() Zdravo ljudovi, uglavnom registriram paypal racun i sada cekam verifikaciju, no danas mi se pojavila jedna prilika da ugrabim nesto na ebayu. User zahtijeva placanje odmah, a imam problem treba mi 3$. Ako je itko voljan poslati mi 3 dolara na paypal racun, radim refund od 5 do utorka, trazio bih frendove ali nitko nema paypal. Hvala unaprijed. adresa je misteriji@gmail.com Ako netko posalje, neka se javi ovdje, tako da je sve javno, kako bi i ja nakon napisao da je vraceno. ps. radi se o današnjem danu suboti, 19.8 ako vidite poruku bilo koji drugi dan zanemarite, zanci samo danas ako bi tko htio pomoci. ![]()
![]() |
#1227 |
Premium
|
Problem sa Paypalom
Pozdrav znalci. Eto,nakon gubljenja živaca i svega ostalog,i obraćanja Paypalu direktno obratit ću se i Vama s mojim problemom,pa možda netko zna više od mene. Ovako,nekad davno sam ja imao Paypal acc. Naravno,kako ga nisam koristio par godina zaboravio sam password. To i nebi bio toliki problem,pošto sam si mail znao (vip.hr),da mi gospoda iz Vipa nije suspendirala taj mail jer sam broj koji je vezan za taj mail izgubio. U Paypalu sam dao stari broj,a sad imam novi. Pokušao sam kontaktirati njihov support,ali su me oni usmjerili na recovery passworda preko telefona. Našao sam se u slijepoj ulici sad. Ja bi koristio stari acc ali nemogu ući jer sve ide preko maila koji su mi ovi deaktivirali. Uhh,al sam ga zakomplicirao,nadam se da ste me razumjeli. Napravio sam i novi acc na Paypalu ali nemogu aktivirati karticu jer mi je vezana za stari račun. Da li netko ima savjet što mi je činiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Možda da kontaktiraš VIP da ti srede taj mail nekako. Kažem to jer sam prije par godina imao sličan problem s @vip mailom pa su mi preko službe uspjeli riješiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | ||
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |