Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.06.2016., 03:42   #1201
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ali samo sljepac moze ne reagirati na statiranje mandzukica.
I zadnju zamjenu raditi u jebenoj 119-oj minuti.
Cim su kalinic i pjaca usli igra je skocila strasno.

Ma zalostan sam i razocaran, ali danasnja igra je ocajna bila sto pokazuje i statistika sa brojem udaraca koja je tragikomicna
Gabre je offline  
Staro 26.06.2016., 08:46   #1202
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Cristiano Pregled postova
E sad Portugal do finala sa najboljim igračem na svijetu koji je sinoć pokazao da je najbolji
Daj se više banaj sam...

Igra nam je bila loša. Ista stvar kao i kod protivnika.
Sanchez im je donio pravo osvjezenje i nije mi jasno kako to Cacic nije vidio.
Najvise smo visili oko 65. min.

Mandzukic nije ni trebao igrati, a osvjezenja su morala biti ranija.

I onda u 120. minuti izvadi Corluku i stavi Kramarica. Taman dovoljno da se ne mozi ni oznojiti Karte u napad je mogao baciti i prije.

Nesto slicno ocajnickom potezu Slavka Goluze kad je pusio od Oneste i onda Vori igra krilo...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.06.2016., 08:51   #1203
hrc3000
Registered User

hrc3000's Avatar

Datum registracije: Jun 2016
Možda malo previše ziheraški odigrano u produžecima.
Strinić bi trebao ići brati masline.
hrc3000 je offline  
Staro 26.06.2016., 09:49   #1204
windfucker
Guest

'jutro.
Jebeš 'vako jutro...

Ne znam Druže, no ako imaš kurcobolje u pričuvi, šalji brate, ja se i probudio ljut k'o pas, baš kako sam i legao... ne mogu ono iz glave izbaciti. Stalno mi pred očima one šanse iz produžetaka, ona Vidina glava i griženje dresa... Ufffff.

Staro 26.06.2016., 09:52   #1205
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ljudi Portugal se odlučio defanzivno odigrati s nama pa ako treba i 120 Min. Taktički su nas uništili. Nismo mi igrali loše, nismo mogli bolje. Dobro su stajali na terenu i to je to.

Zašto uopće tražiti krivca za poraz?! Nije niti Strinic kriv za gol niti trener zbog zamjena. Malo nam je falilo sreće.

Puno će velikih repki ispasti u 1/8 finala. Život ide dalje.
Staro 26.06.2016., 10:08   #1206
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
'jutro.
Jebeš 'vako jutro...

Ne znam Druže, no ako imaš kurcobolje u pričuvi, šalji brate, ja se i probudio ljut k'o pas, baš kako sam i legao... ne mogu ono iz glave izbaciti. Stalno mi pred očima one šanse iz produžetaka, ona Vidina glava i griženje dresa... Ufffff.
Ako ti je tesko, samo se sjeti da ce se hr represtativci sada vratiti na produzeni GO u svoje milijunske vile sa svojim zenskicama s totalnim kurcoboljom za bilo kaj hrvatsko, kad su uspjeli sacuvati svoje nogice zdravima za nesto bitno kao sto su Real, Barca, Juve, Mamica i sve ostalo od cega zive. A mi se okrecemo navijanju za nase rezrrvne favorite, tipa Poljake ili Velsane

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 26.06.2016., 10:12   #1207
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Bilo pa prošlo, niti iz đepa niti u đep, tako da NO SIKIRIKI, ne živciraju se ni oni zbog nas.Ionak će nas sada rukometaši početi živcirati pa bi ovo bilo previše.
Prki je offline  
Staro 26.06.2016., 10:22   #1208
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova

Zašto uopće tražiti krivca za poraz?! Nije niti Strinic kriv za gol niti trener zbog zamjena. Malo nam je falilo sreće.

Puno će velikih repki ispasti u 1/8 finala. Život ide dalje.
"Djelovanje neće uvijek donijeti sreću - ali sreća sigurno neće doći bez djelovanja."

Rezultat nema nikakve veze sa srećom . Portugal nas je dobio boljom taktikom .
Igrali smo vrlo loše , Portugal je igrao također vrlo loše , ali je njihov izbornik vukao bolje poteze .

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ako ti je tesko, samo se sjeti da ce se hr represtativci sada vratiti na produzeni GO u svoje milijunske vile sa svojim zenskicama s totalnim kurcoboljom za bilo kaj hrvatsko, kad su uspjeli sacuvati svoje nogice zdravima za nesto bitno kao sto su Real, Barca, Juve, Mamica i sve ostalo od cega zive. A mi se okrecemo navijanju za nase rezrrvne favorite, tipa Poljake ili Velsane
Upravo tako .
Kristijan1 je offline  
Staro 26.06.2016., 10:24   #1209
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Pa šta nije to već normalno kod nas? Dobijemo malo jaču ekipu pa smo prvaci (u medijima i javnosti)? I ovdje su ljudi zazivali "jadne" Portugalce da ih razguzimo 3-0, jer pazi nisu uspjeli dobit nijednu bunker ekipu u skupini.

I ovo sa otvorenim putem do finala je dosta nategnuto, ne šta bi mi podcjenili Poljake (jer nismo ni Čehe), nego bi mi vjerojatno još imali i sučeljavanje s Belgijom koja je valjda zadnje smeće ekipa isto kao i Portugal.

Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk
Necemo nikad naucit. Neki ljudi i da 100 godina gledaju nogomet ne bi shvatili da stvari ne funkcioniraju na nacin "dobili smo spanjolce, znaci jaci smo od xxx i prolazimo". U stvarnosti, 9/10 puta se ne bi vratili iz spanjolskih 0-1. Jako dobro smo igrali u skupini no dosta je tu i spletova okolnosti. Ali vazno je da smo mi direktori svemira, da Perisic sad vrijedi 60 milijuna bar, itd itd. Glavno da prije prvenstva nitko nije ocekivao bas nista od ove ekipe a sad kao zalimo jer smo imali "lagan" put do finala protiv smece ekipa tipa Portugala, Poljske i Belgije. Cak da smo 60-40 favoriti u sve tri te utakmice, sto nismo, i sto je u nogometu ogromno, sanse za finale bi nam bile cca 20%.

S jedne strane mi je zao sto smo ovako ispali bez ispaljenog metka u osmini finala, a s druge ako se vec mora ispasti onda najbolje ovako Nit nas je sudac pokrao, nit smo stvorili ikakve sanse vrijedne spomena za kojima bi zalili. Lako je sad reci Pjaca bi napravio ovo ili ono da je igrao otpocetka, ali poprilicna je razlika uci svjez u produzecima i igrati cijelu utakmicu tako da, tko zna.
Rista je offline  
Staro 26.06.2016., 10:27   #1210
Asus30
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
točno to,imaju milijarde kuna na bankovnom računu i cure,žene,kurve...nisu se previše istrošili i to je najbitnije,grupu su prošli pa je i to napredak
sad će valjda napokon prestat ova euforija navijača,novinara pa i samih igrača itd.
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Bilo pa prošlo, niti iz đepa niti u đep, tako da NO SIKIRIKI, ne živciraju se ni oni zbog nas.Ionak će nas sada rukometaši početi živcirati pa bi ovo bilo previše.
spušio sam 100kn,stavio na portugal pobjeda i da nani daje gol....inače utakmica podjednaka,obje ekipe igrale sigurno,čuvali se jednih drugih,nikakvi rizici,produžetke nisam gledao,ok za gledat mada bi bilo bolje da sam igrao battlefield,sve utakmice šta sam gledao na euru su mi bile super makar završilo 0-0 ili igrale neke kao slabe reprezentacije,zaželio se nogometa valjda
da je čačić ubacio igrače kao protiv španjolske mislim da bi bilo bolje ali onda bi opet svi rekli da mu mamić bira sastav,trebao je dat više šanse drugima,mandžukića odmah promijenit na poluvremenu
Asus30 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.06.2016., 10:31   #1211
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
'jutro.
Jebeš 'vako jutro...

Sinoć nakon utakmice se taman domaći kukuruzni kruh spekao. 2 šnite po 20 mm debljine, 20 dkg domaćeg pršuta iz Posedarja, sira, krastavaca te 2x3dl babmusa.
Zaspao sam sretan i probudio se gladan sad sam na terasi lokalne birtiji, slušam motorhead u sluškama i sa usana birtaških izbornika čitam "could have, should have".

Kurcobolja nastupa za 3...2...1... evo je
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
+1

Mislim, žao mi je momaka, trudili su se. Ali da budem se ja sekirao zato - jok. Divan je dan...
Brko je offline  
Staro 26.06.2016., 10:35   #1212
ivan77
Guest

Točno to, meni samo fali domaći prsut, jer ovaj koji prodaju tu, španjolski ili koji već je, je goli k bez dovoljno soli i nedovoljno sušen

Staro 26.06.2016., 11:21   #1213
Asus30
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sinoć nakon utakmice se taman domaći kukuruzni kruh spekao. 2 šnite po 20 mm debljine, 20 dkg domaćeg pršuta iz Posedarja, sira, krastavaca te 2x3dl babmusa.
Zaspao sam sretan i probudio se gladan sad sam na terasi lokalne birtiji, slušam motorhead u sluškama i sa usana birtaških izbornika čitam "could have, should have".

Kurcobolja nastupa za 3...2...1... evo je

+1

Mislim, žao mi je momaka, trudili su se. Ali da budem se ja sekirao zato - jok. Divan je dan...
nije mi žao momaka,da su se trudili prošli bi dalje,ispada da su rezerve bile bolje od ključnih igrača šta nije prvi put,očekivao sam od čačića da više šanse da rezervama
drago mi je kaj je bio pušing zbog ove euforije i dizanja u nebesa,ovo šta sam uspio pogledat u regularnom je bilo više manje čisto suđenje tako da se ovaj puta nemože ni suca krivit za poraz
Asus30 je offline  
Staro 26.06.2016., 11:43   #1214
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ma zalostan sam i razocaran, ali danasnja igra je ocajna bila sto pokazuje i statistika sa brojem udaraca koja je tragikomicna

Udarci:
Cro-> 17 Por-> 6

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 26.06.2016., 11:44   #1215
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Iz te ekipe bi trebalo barem 4-5 igrača stjerat u qrac.
Mandžukića - kad je njemu bila zadnja propisno dobra tekma za repku? Na prošlom EURO-u?
Srnu - slično Mandžukiću - još mi u glavi ostaje slika kad ga je onaj Norvežanin 2 put zaredom poslal po čevape
Strinića - koji vrag ovaj uopće radi u ekipi? Štico i Kovač ga potjeraju, a Čačke ga vraća, zbog čega?!
Brozovića

Dat priliku mlađoj / angažiranoj generaciji koja se na terenu i trudi umjesto da samo sere:

Kaliniću - napravil u 30 minut jučer više nego Mandžukić u svoje 3 tekme ovog EPa
Kramariću
Pjaci

itd.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 26.06.2016., 11:49   #1216
vorda22
Guest

kaj ovaj cacic nema nekog tamo kraj sebe da ga malo savjetuje...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Staro 26.06.2016., 11:51   #1217
Asus30
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
kaj ovaj cacic nema nekog tamo kraj sebe da ga malo savjetuje...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
pa ima,ante miše je pomoćni trener
Asus30 je offline  
Staro 26.06.2016., 11:51   #1218
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Cristiano Pregled postova
Napokon u 119. gol je pao baš zbog Ronalda koji je prošao sve i nesebično dodao Quaresmi.

Da, osim sto je sebicno pucao i sretno se odbila quresmi na glavu.
Staro 26.06.2016., 12:30   #1219
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sto se tice nasih, osobno sam dobio vise nego sam ocekivao. A uvijek ocekujem vise nego sto dobijem. Trebao bih biti sretan, ali osjecaji su podjeljeni. Svaka im cast na igri i borbi (mislim na cijelo EP), ocito su zeljeli i ginuli da ovog puta nesto naprave. I radi toga sam sretan. Igraj, bori se, pa ako i popusis - barem mozes reci da si dao sve od sebe. I jesu, dali su sve od sebe.

S druge strane, mogli i trebali smo puno vise. Ali to su sad birtijske price 'sta bi bilo kad bi bilo' u koje ne zelim ulaziti preko foruma. Ostavit cu ih za birtije

Srna - cak solidan ovo EP, ali trebao je se oprostiti jos prije 4-5 godina.
Strinic - nemam komentara. Izvuci iz naftalina covjeka kojeg smo se odavno odrekli, covjeka koji cijelu sezonu nije odigrao postene utakmice... Zasto? Jer ima lijevu nogu? imam i ja, oce i mene pozvati? Ne krivim njega nista, vec onoga koji ga je pozvao i dao mu da igra.
Mandzukic - o ovom balvanu trubim istu stvar vec minimalno 5 godina. Najveca prevara modernog nogometa. Tocka.
Brozovic - odlican igrac, previse ga ekipa kritizira radi sitnica koja nije njegova krivnja. On nije krilni igrac, niti je to ikad bio. Kritizirati onog koji ga je postavio na krilo, a ne na poziciju sljedeceg igraca na mojoj listi.
Badelj - popularno zvani 'Anemicni Isus' u mojoj ekipi. Dalje ga ne zelim ni komentirati od toga.

Cak smatram da bi i sa onakvom ekipom prosli da je netko objasnio Cacicu da moze raditi izmjene, da su iste dozvoljene i po pravilima. Cca 65min uvesti Kalinica/Kramarica (svejedno) umjesto balvana, malo poslije povuci badelja van ubaciti pjacu, itd.

Ma bilo kakva izmjena. Ne mora ni ovo gore. Samo bilo kakva jebena izmjena. A na kraju me izmjena i dokrajcila. 120min ulazi Kramaric. Dakle gubis 1:0, i ti u 120min uvodis napokon igraca? Prejako. Cak i za mene

Sve u svemu, ako ce ovako nastaviti igrati i boriti se - ja sretan. Ako ce nastaviti po starome kao i proslim kvalifikacijama, onda jbg, ovo je bio labudji pjev.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 13:52.
Mileni je offline  
Staro 26.06.2016., 12:39   #1220
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Svaka im cast na igri i borbi (mislim na cijelo EP), ocito su zeljeli i ginuli da ovog puta nesto naprave.
Nikad mi neće biti jasno što znači ovo "ginuti"?
Igrali su nogomet, trčali za loptom kao i svi naši protivnici, čemu konstantno preuveličavanje i pravljenje heroja od njih?
Kao da su nekakvi mučenici.
Trčkaraju 90 minuta i zarađuju milijune, nema tu "ginjenja".

Treba se pomiriti da smo prosječna reprezentacija srednjeg ranga, bili i ostali, to više nije slučajnost i nikada nećemo biti u rangu onih par najjačih.
Gotova priča.
panasonic je offline  
Staro 26.06.2016., 12:43   #1221
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ali individualna kvaliteta perišića rješava meč, a frajer ispada pametan jer će sa preostale dvije izmjene ukrasti vrijeme u 90-oj. Imao je sreće s tim i ništa više. Frajer je kurčina. Da, kažem to nakon ove velike pobjede. Kad budemo ispali zbog ovakve situacije sa zamjenama kao u dosadašnje 3 utakmice svi će ga htjet objesit za jajca
Manuel Calavera je offline  
Staro 26.06.2016., 12:44   #1222
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Nikad mi neće biti jasno što znači ovo "ginuti"?
Igrali su nogomet, trčali za loptom kao i svi naši protivnici, čemu konstantno preuveličavanje i pravljenje heroja od njih?
Kao da su nekakvi mučenici.
Trčkaraju 90 minuta i zarađuju milijune, nema tu "ginjenja".

Treba se pomiriti da smo prosječna reprezentacija srednjeg ranga, bili i ostali, to više nije slučajnost i nikada nećemo biti u rangu onih par najjačih.
Gotova priča.
Trudili su se, borili i davali sve od sebe. Jel ti sad jasno? Ne mora sve biti doslovno. Atmosfera u ekipi i zajednistvo je dosta vazno na kup natjecanjima a toga definitivno nije falilo kod nasih.
Rista je offline  
Staro 26.06.2016., 12:53   #1223
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Čačić je najveći krivac jer nije mjenjao. Vidjeli ste kad je pjaca ušao kako im se je stislo dupe par puta. Da su bila dva svježa u momentu,uboli bi ga garant. Strinića sam samo čekao kad će usrat motku. Za njega mirne duše znam da nema šta radit u repki. Suma sumarum,pokazali smo klasu i ja sam u globalu više nego zadovoljan.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
smuchac je offline  
Staro 26.06.2016., 12:57   #1224
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Trudili su se, borili i davali sve od sebe. Jel ti sad jasno? Ne mora sve biti doslovno.
A kako su igrale druge ekipe? Jel ima neka reprezentacija u kojoj se igraci ne trude?
Daj nemoj pisat budalastine.
Svi su na euro dosli da daju sve od sebe, ni ne postoji druga opcija, ali bitno da nasi uvijek "ginu".
panasonic je offline  
Staro 26.06.2016., 12:58   #1225
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ivan strinic, sta reci

Ja mislim da je jedini gori igrac od njega na prvenstvu Seferovic, zalosno kad imas desnjaka na lijevoj strani koji igra x puta bolje od jebenog ivana strinica, jebem ti trenera koji te u omladini obucavao, skauta koji te prepoznao kao nogometni talent, i svakog klupskog trenera i reprezentativnog izbornika koji te stavio u momcad.

Hvala ti!
Staro 26.06.2016., 13:14   #1226
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Ćorluka je odigrao kao isus. Naš najbolji igrač. Kao i pepe s druge strane. Drugi naš najbolji je bio defintivno badelj. Bio je bolji od lukitze koji je odigrao dosta slabo za svoje standarde.

Ovi što kritiziraju badelja u ovom meču, pitam se dali smo istu utakmicu gledali? Frajer je čistio lopte, sjekao, faulirao kad je trebalo, pokretao akcije
Manuel Calavera je offline  
Staro 26.06.2016., 13:39   #1227
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Jesu nas jučer dobili Grkljani il Portugal?

Gledam sad 17 naših pokušaja na gol...jel sam ja lud il sam ja vidio sam stativu na kraju? Takva jalova igra, a majmun stari niš ne mijenja da zabijemo iz te dominacije...
Dizel je offline  
Staro 26.06.2016., 13:54   #1228
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Na miru sam pogledo opet tekmu

Zamjeram strinicu sto postoji, i cacicu sto ceka, neznam sto ubiti, s izmjenama

Lopta nije htjela uc ovaj put, vida me iznenadio na euru, inace mi nije bas najdrazi ali sad je stvarno odigrao fino

Bas takav sugav gol mi moramo primit u 117'..al to je nogomet, nekad ce voda i na nas mlin
Staro 26.06.2016., 14:09   #1229
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ovi što kritiziraju badelja u ovom meču, pitam se dali smo istu utakmicu gledali? Frajer je čistio lopte, sjekao, faulirao kad je trebalo, pokretao akcije
Ja se pitam jesi li ti gledao. Tu ulogu je mogao imati i jebeni Ognjen Vukojević i ne bi izgledao kao teretni vlak na uzbrdici. Izgledao je kao čovjek bez pulsa.

Daleko bi bolje izgledalo da je tu poziciju igrao Rog ili Brozović, i Pjaca na boku.
Gilbert5 je offline  
Staro 26.06.2016., 14:15   #1230
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Danas navijamo za Irsku, Njemačku te susjede Mađare
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas