|
![]() |
#1201 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ali samo sljepac moze ne reagirati na statiranje mandzukica. I zadnju zamjenu raditi u jebenoj 119-oj minuti. Cim su kalinic i pjaca usli igra je skocila strasno. Ma zalostan sam i razocaran, ali danasnja igra je ocajna bila sto pokazuje i statistika sa brojem udaraca koja je tragikomicna |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Igra nam je bila loša. Ista stvar kao i kod protivnika. Sanchez im je donio pravo osvjezenje i nije mi jasno kako to Cacic nije vidio. Najvise smo visili oko 65. min. Mandzukic nije ni trebao igrati, a osvjezenja su morala biti ranija. I onda u 120. minuti izvadi Corluku i stavi Kramarica. Taman dovoljno da se ne mozi ni oznojiti ![]() Nesto slicno ocajnickom potezu Slavka Goluze kad je pusio od Oneste i onda Vori igra krilo...
![]() |
#1203 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2016
|
Možda malo previše ziheraški odigrano u produžecima. Strinić bi trebao ići brati masline. |
![]() |
![]() |
#1204 |
Guest
|
'jutro. Jebeš 'vako jutro... ![]() Ne znam Druže, no ako imaš kurcobolje u pričuvi, šalji brate, ja se i probudio ljut k'o pas, baš kako sam i legao... ne mogu ono iz glave izbaciti. Stalno mi pred očima one šanse iz produžetaka, ona Vidina glava i griženje dresa... Ufffff. |
![]() |
#1205 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ljudi Portugal se odlučio defanzivno odigrati s nama pa ako treba i 120 Min. Taktički su nas uništili. Nismo mi igrali loše, nismo mogli bolje. Dobro su stajali na terenu i to je to. Zašto uopće tražiti krivca za poraz?! Nije niti Strinic kriv za gol niti trener zbog zamjena. Malo nam je falilo sreće. Puno će velikih repki ispasti u 1/8 finala. Život ide dalje. |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1208 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Rezultat nema nikakve veze sa srećom . Portugal nas je dobio boljom taktikom . Igrali smo vrlo loše , Portugal je igrao također vrlo loše , ali je njihov izbornik vukao bolje poteze . Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1209 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
S jedne strane mi je zao sto smo ovako ispali bez ispaljenog metka u osmini finala, a s druge ako se vec mora ispasti onda najbolje ovako ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1210 | ||
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
sad će valjda napokon prestat ova euforija navijača,novinara pa i samih igrača itd. Citiraj:
da je čačić ubacio igrače kao protiv španjolske mislim da bi bilo bolje ali onda bi opet svi rekli da mu mamić bira sastav,trebao je dat više šanse drugima,mandžukića odmah promijenit na poluvremenu |
||
![]() |
![]() |
#1211 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Zaspao sam sretan i probudio se gladan ![]() Kurcobolja nastupa za 3...2...1... evo je ![]() Citiraj:
![]() Mislim, žao mi je momaka, trudili su se. Ali da budem se ja sekirao zato - jok. Divan je dan... |
||
![]() |
![]() |
#1212 |
Guest
|
Točno to, meni samo fali domaći prsut, jer ovaj koji prodaju tu, španjolski ili koji već je, je goli k bez dovoljno soli i nedovoljno sušen |
![]() |
#1213 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
drago mi je kaj je bio pušing zbog ove euforije i dizanja u nebesa,ovo šta sam uspio pogledat u regularnom je bilo više manje čisto suđenje tako da se ovaj puta nemože ni suca krivit za poraz |
|
![]() |
![]() |
#1214 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1215 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Iz te ekipe bi trebalo barem 4-5 igrača stjerat u qrac. Mandžukića - kad je njemu bila zadnja propisno dobra tekma za repku? Na prošlom EURO-u? Srnu - slično Mandžukiću - još mi u glavi ostaje slika kad ga je onaj Norvežanin 2 put zaredom poslal po čevape Strinića - koji vrag ovaj uopće radi u ekipi? Štico i Kovač ga potjeraju, a Čačke ga vraća, zbog čega?! Brozovića Dat priliku mlađoj / angažiranoj generaciji koja se na terenu i trudi umjesto da samo sere: Kaliniću - napravil u 30 minut jučer više nego Mandžukić u svoje 3 tekme ovog EPa Kramariću Pjaci itd.
![]() |
#1216 |
Guest
|
kaj ovaj cacic nema nekog tamo kraj sebe da ga malo savjetuje... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1218 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1219 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sto se tice nasih, osobno sam dobio vise nego sam ocekivao. A uvijek ocekujem vise nego sto dobijem. Trebao bih biti sretan, ali osjecaji su podjeljeni. Svaka im cast na igri i borbi (mislim na cijelo EP), ocito su zeljeli i ginuli da ovog puta nesto naprave. I radi toga sam sretan. Igraj, bori se, pa ako i popusis - barem mozes reci da si dao sve od sebe. I jesu, dali su sve od sebe. S druge strane, mogli i trebali smo puno vise. Ali to su sad birtijske price 'sta bi bilo kad bi bilo' u koje ne zelim ulaziti preko foruma. Ostavit cu ih za birtije ![]() Srna - cak solidan ovo EP, ali trebao je se oprostiti jos prije 4-5 godina. Strinic - nemam komentara. Izvuci iz naftalina covjeka kojeg smo se odavno odrekli, covjeka koji cijelu sezonu nije odigrao postene utakmice... Zasto? Jer ima lijevu nogu? imam i ja, oce i mene pozvati? Ne krivim njega nista, vec onoga koji ga je pozvao i dao mu da igra. Mandzukic - o ovom balvanu trubim istu stvar vec minimalno 5 godina. Najveca prevara modernog nogometa. Tocka. Brozovic - odlican igrac, previse ga ekipa kritizira radi sitnica koja nije njegova krivnja. On nije krilni igrac, niti je to ikad bio. Kritizirati onog koji ga je postavio na krilo, a ne na poziciju sljedeceg igraca na mojoj listi. Badelj - popularno zvani 'Anemicni Isus' u mojoj ekipi. Dalje ga ne zelim ni komentirati od toga. Cak smatram da bi i sa onakvom ekipom prosli da je netko objasnio Cacicu da moze raditi izmjene, da su iste dozvoljene i po pravilima. Cca 65min uvesti Kalinica/Kramarica (svejedno) umjesto balvana, malo poslije povuci badelja van ubaciti pjacu, itd. Ma bilo kakva izmjena. Ne mora ni ovo gore. Samo bilo kakva jebena izmjena. A na kraju me izmjena i dokrajcila. 120min ulazi Kramaric. Dakle gubis 1:0, i ti u 120min uvodis napokon igraca? Prejako. Cak i za mene ![]() Sve u svemu, ako ce ovako nastaviti igrati i boriti se - ja sretan. Ako ce nastaviti po starome kao i proslim kvalifikacijama, onda jbg, ovo je bio labudji pjev.
"There he goes.One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die" Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 13:52. |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Igrali su nogomet, trčali za loptom kao i svi naši protivnici, čemu konstantno preuveličavanje i pravljenje heroja od njih? Kao da su nekakvi mučenici. Trčkaraju 90 minuta i zarađuju milijune, nema tu "ginjenja". Treba se pomiriti da smo prosječna reprezentacija srednjeg ranga, bili i ostali, to više nije slučajnost i nikada nećemo biti u rangu onih par najjačih. Gotova priča. |
|
![]() |
![]() |
#1221 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1222 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1223 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Čačić je najveći krivac jer nije mjenjao. Vidjeli ste kad je pjaca ušao kako im se je stislo dupe par puta. Da su bila dva svježa u momentu,uboli bi ga garant. Strinića sam samo čekao kad će usrat motku. Za njega mirne duše znam da nema šta radit u repki. Suma sumarum,pokazali smo klasu i ja sam u globalu više nego zadovoljan. Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Daj nemoj pisat budalastine. Svi su na euro dosli da daju sve od sebe, ni ne postoji druga opcija, ali bitno da nasi uvijek "ginu". |
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ivan strinic, sta reci ![]() Ja mislim da je jedini gori igrac od njega na prvenstvu Seferovic, zalosno kad imas desnjaka na lijevoj strani koji igra x puta bolje od jebenog ivana strinica, jebem ti trenera koji te u omladini obucavao, skauta koji te prepoznao kao nogometni talent, i svakog klupskog trenera i reprezentativnog izbornika koji te stavio u momcad. Hvala ti!
#1226 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ćorluka je odigrao kao isus. Naš najbolji igrač. Kao i pepe s druge strane. Drugi naš najbolji je bio defintivno badelj. Bio je bolji od lukitze koji je odigrao dosta slabo za svoje standarde. Ovi što kritiziraju badelja u ovom meču, pitam se dali smo istu utakmicu gledali? Frajer je čistio lopte, sjekao, faulirao kad je trebalo, pokretao akcije |
![]() |
![]() |
#1227 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jesu nas jučer dobili Grkljani il Portugal? ![]() Gledam sad 17 naših pokušaja na gol...jel sam ja lud il sam ja vidio sam stativu na kraju? Takva jalova igra, a majmun stari niš ne mijenja da zabijemo iz te dominacije... |
![]() |
![]() |
#1228 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Na miru sam pogledo opet tekmu Zamjeram strinicu sto postoji, i cacicu sto ceka, neznam sto ubiti, s izmjenama Lopta nije htjela uc ovaj put, vida me iznenadio na euru, inace mi nije bas najdrazi ali sad je stvarno odigrao fino Bas takav sugav gol mi moramo primit u 117'..al to je nogomet, nekad ce voda i na nas mlin
#1229 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Daleko bi bolje izgledalo da je tu poziciju igrao Rog ili Brozović, i Pjaca na boku. |
|
![]() |
![]() |
|
|