|
![]() |
#12151 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Imas li potvrdu da su uzeli tvoje kocnice na garanciju Nik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Zvali me danas iz Rog jome i situacija se razrjesila brzinom munje u moju korist. Dobio sam komplet set p+z Avid Elixir CR s G3 rotorima 185mm novo (iz Protee) ![]() Moram priznati da sam ugodno iznenadjen, posto jos nisam poceo s nikakvim prijetnjama (doduse spomenuo sam Sanji da cu s problemom upoznati Trek i mogucnost tuzbe sudu casti pri HGK...izgleda da je zena pozorno slusala). Covjek je bio vrlo uljudan i vise puta se ispricao za dogadjaj oko kocnica. Kaj mislite koliko bi mogao dobiti za kocnice? (Kod Alesa su 139EURa - samo jedna, ne set!, a u Protei necu ni spominjati) ...dobro sam se ogrebao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.08.2011. u 14:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12153 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Odlično Nik, to frkni i u fond za novi bajk ![]() Eto mene sa Sljemena. Danas postavio svoj personal best (neznam koji klinac me prao danas ![]() ![]() ![]() ![]() Zainteresiran tko za sutra??
![]() |
#12154 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Skužio sam što mi je škljocalo na usponu: puškice shocka su istrošene. Danas išao okolo gledati za iglični ležaj kako uglaviti nutra, sve fino, sredit će se nekako, ali sam po putu izgubio puškice kroz rupu na vrećici. Fala bogu pa su istrošene ![]() Poslikam sve kak sam slagao ako će netko htjeti nešto slično.
![]() |
#12155 |
Premium
|
Naravno da ce u fond, koji postoji i to na posebnom racunu ![]() Imam ja jos toga za u fond...na prodaju je slijedece: 1. Avid Elixir CR set p+z sa 2 G3 185mm rotora i adapterima - novo 2. Bontrager Race 31.6 x 400 mm sic stanga - koristeno 3. Avid G3 rotori 185mm i 160mm + PM adapter za 185mm disk - koristeno Cijene jos nisam formirao jer neznam kako se krecu. ( za Elixire CR recimo da znam, za rotore i stangu jos neznam...tko prati trziste nek predlozi OK cijenu). U ponedjeljak ide sve to na bubanj javno, a ako ima interesenata s PCEa nek mi se jave, pa dogovorimo neku povoljniju cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12156 |
Registered User
|
A sto s garantnim listom od satroga bikea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12157 |
Premium
|
a ja znam zasto - zato sto mu je program u DOSu, a tip je truba za racunala i da zaprimi i upise podatke u komp trebalo mu je ziher 15min., i pol toga nije upisao. -->
Prica se nastavlja dalje, jer ja cu inzistirati na da se granatni list pronadje. U svakom slucaju bi volio da je serijski br. u bazi ukradenih bicikala. Nema ga, za sada.
Ovaj u upravi Rog jome kaze da mu je serviser rekao da mi ga je vratio...odmah smijesak od uha do uha s moje strane. Ja mu odgovorim da idemo u servis i neka to kaze preda mnom, jer je meni rekao, i to ne jednom, da je garantni list poslao s kocnicama u Osijek. Nesto je trulo u drzavi Rog joma. Uglavnom servisera nije bilo do 14:30, a uprava radi do 15h pa nisam dobio povratnu informaciju - tko je u pravu...ali covjek se obvezao da ce se cuti sa serviserom. Zaboravio sam mu napomenuti - zasto serviser nije napisao serijski br. na radnom nalogu ---> a ja znam zasto - zato sto mu je program u DOSu, a tip je truba za racunala i da zaprimi i upise podatke u komp trebalo mu je ziher 15min., i pol toga nije upisao. Prica se nastavlja dalje, jer ja cu inzistirati na da se granatni list pronadje. U svakom slucaju bi volio da je serijski br. u bazi ukradenih bicikala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12158 |
Registered User
|
E ajde Nik ili ko vec bude znao pomagaj, imam problem, nemogu centrirati celjusti elixira r sl na rotor nikako da mi nimalo ne struze, pa ako neko zna za tut neka posta! Svaka cast ljudima iz shimana, najednostavnije namjestanje ikada! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12159 |
Premium
|
Ako ti disk nije spigan centriranje ne bi smjelo biti problem. Jesi probao rucno nastimati disk (znaci ne po sistemu - zavrtis kotac pa stisnes kocnicu)? To ti je pimplanje po ona dva sarafa za centriranje dok ne nacentriras (mic po mic dotezes, malo jedan malo drugi saraf, igras se dok ne upali). Shimano je mila majka u svakom pogledu naspram Avidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12160 |
Registered User
|
ma je disk je uvrnut, al mi nije jasno kako, novo sve, ocito mi je pri trasportu kvrcnut malo! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12162 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ma ja ne sumnjam da ce nik sad na jesen vec ugrabit neku pilu na popustu.... Zapravo..... Siguran sam da jos ove zime ide sa Canyonom gor-dol s nama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12163 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Formula i post sa detaljnim objasnjenjem i pojasnjenjem ... za sve nas sa 3x9 iskljucivo i jedino long cage je u igri. Izvor: mtbr
![]() |
![]() |
#12165 |
Why So Serious?
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 05.08.2011. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12167 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Tako da malo edukacije ne skodi kad smo se vec uhvatili tog pitanja. A ni jadan google ne izbacuje upotrebljive odgovore dok god ne potrefis pravu formulaciju upita ![]() A na DB naci nekakav odgovor je "BozeSacuvaj" ; đumbus. Blazena nasa administracija i pravila postanja. Kako ne, Brodska ekipa vozi svaki dan pa tako i danas. Ako si blizu pridruzi se da upoznas čari Dilj gore ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 05.08.2011. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12170 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Fatality, odi na bilo koju benzinsku i nek ti posude ili kupi nastavak za pretvaranje francuskog u auto ventil za 5kn, i onda pumpaš na bilo kojoj benzi s kompresorom. Onyx i ostali - ima li zainteresiranih za sutra na Sljeme? 10-11 kod tunela ovisno kako kome paše? @ Ziiky - db je zbilja u džumbusu i treba manevrirat kroz naslage spama ali nakraju se najčešće ili nađe tražena informacija ili netko smisleno odgovori u relativno kratkom roku. Da bi se trebalo jače moderirat to se slažem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12171 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Auto ventil mi ne stane na ovaj obruč i pizdim radi toga jer imam 2 rezervne gume koje mi sad niš ne znače. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12172 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ili nabavi taj nastavak, ili pumpu za ventil, ili vrlo oprezno borerom proširi rupu na obruču. Nadam se da si uspio nadrukat gumu da iskoristiš lijep dan. Ugl. poziv za Sljeme sutra stoji, 10 ili 11 kod tunela demokratski se dogovorimo, tempo lagan, štrudla od višnje u Lugarnici neće nikamo pobjeć |
![]() |
![]() |
![]() |
#12174 |
Why So Serious?
|
![]() |
#12176 |
Why So Serious?
|
Nedostatak sna, teške mi oći. Preskaćem danas i idem dalje u krpe. Dobru zabavu.
![]() |
#12178 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.08.2011. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12179 |
Registered User
|
E ljudi mene koji nisam ni blizu Zg nervira sto Nik nema bicikl, ajmo organizirati dobrovoljne priloge za novi Nikov bike, vec kad nevozim lijepo je citati njegove putopise! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12180 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ovaj seek je sex !!! moj sljedeći bajk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|