|
![]() |
#12121 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 13.10.2014. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12122 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Idem zimi na skijanje,pa tim više zadnji pogon hvala ne...sjećam se kad smo jednom bili na skijanju s jednim partnerom,frajer je imao mečku s zadnjim pogonom...da vidiš šta se jednom izvrtio ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12123 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Predrasude ![]() Elektronika danas čuda radi, a ionako imaš i verzije s pogonom na sva 4, kao ovaj recimo http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-seri...-oglas-6864160
![]() |
#12124 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12125 |
Never Forgetti
|
...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 13.10.2014. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12126 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
to je najbolja masina koju BMW radi, i dokazano kroz zadnjih 15+ godina kao skoro neunistiva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12127 |
Never Forgetti
|
...
![]() |
![]() |
![]() |
#12128 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12129 |
The mighty pirate
|
![]() |
#12130 | |
Premium
|
Citiraj:
Uzimam nesto kulturno s ok kilometrazom i bez eksperimenata tipa zadnji pogon itd za ok cijenu jer ce kad tad puknut zakon da je sluzbeno vozilo luksuz a ne potreba firme,do tad ce me sluzit.. ionako niti jedan auto nemam duze od 2-3 godine.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12131 |
The mighty pirate
|
Onaj je bio čisto primjera radi. Baci pogled na mobile.de i autoscout.de i na 330xd i slične. Nađe se dobrih primjeraka. Kad već kupuješ auto, aktiviraj prijatelje i rodbinu u Njemačkoj, uzmi si tjedan dana godišnjeg i zaleti se gore pa pregledaj ponudu. Čak i egzotike ima za te novce ![]() http://ww3.autoscout24.de/classified...d&tierlayer=st
![]() |
#12132 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-oc...-oglas-8424370 http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-oc...-oglas-8734844 http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-oc...oglas-10339883 ... Kaj nevalja sa tim Škodama? Gledam plavu OCtaviu Combi RS vec par dana, brutalno zgleda auto sa RS felgama u mat crnoj. ![]() Fraer prodao type-R ![]() ![]()
![]() |
#12133 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12135 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12136 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
evo ti link koji ima veze u 7 godina 1 milion kilometara + svi troskovi servisa http://k654.ims-firmen.de/ah/bmw-for...rt=0allerdings |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12137 |
Xulos :)
|
Da si procitao sto u linku pise znao bi. Sto se ovih octavia tice bjez od toga, jedna ima 200k ova druga ima cip ovaj treci prica bajke. Samo tko god kupuje 2.0 tdi (passat b6, golf 5, te octavie )pripaziti na dizne i awg modul(uljna pump) jer im je to boljka. A dat 15k eura za skodu rs s toliko km je malnereko imbecilno.
![]() |
#12138 |
Never Forgetti
|
...
![]() |
![]() |
![]() |
#12139 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Upravo se vratio. Na kraju mi nisu glavni problem bile ceste jer sam se prilagodio. Jedna stvar na koju se nikad ne ću prilagoditi je kretanje na semaforu. Jel u ZG autoškolama ne uče da treba krenuti na zeleno? ![]() Ljudi staju na ulazu u kružni tok, a nikoga u kružnom, usporavaju naglo, a ispred njih prazno križanje sa upaljenim zelenim svjetlom na semaforu, ne razumiju pojam zaustavne trake i trake za ubrzavanje, ne drže se svojih traka, voze bez svjetala u sumrak... Jao mene. Sad manje mrzim vozače u Osijeku ![]() Vjerojatno su ZG vozači mrzili mene jer sam nekoliko puta usporio i napravio malu kolonu (5 sekundi usporavanja) da bi pustio vozača iz suprotnog smjera da skrene i oslobodi svoju kolonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12140 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
MAGARAC, kad ides iz Zg u Zagorje jel ides preko Zaboka ili koji put prođeš i po Rojsovoj? Prošo sam neki dan preko Laza i strašno što su (nisu) napravili. Na nekim mjestima cesta savršeno glatka kao sad između Rojsove i Bistrice, a na većini mjesta prokopano i poluprohodno. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 28.09.2014. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12141 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo samo za tebe Baja001, uzalud skrivanje iza 'bratovog' accounta ![]() Nema se tu što demantirati, 3.0d bmwov je vrhunski motor, a to što ti nisi čitao topic kako spada, nego ti je troll po forumu i branjenje jafona na pameti, tvoj problem ![]() Ovdje i dalje vozi 530d e60 iz prve serije, kod prvog vlasnika već 11.u godinu, atm je na 900.000km, motor neotvaran, turbina mijenjana iza 500.000km, a što se tiče generalne problematike sa dizelima i autocestom i vršnim opterećenjem, kad si tako revan u vraćanju na postove unatrag, pročitaj objašnjenje ![]()
![]() |
#12142 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nedavno sam isal u tam kod tebe i upalim navigaciju da vidim kojim ce me putem odfurat i odfura me na neku traktorsku stazu, preko neke rijecice, kamencine, uzbrdica za nevjerovat. Avantura totalna al sam doso u M.B.. Srecom pa sam imal Sukija, jos sam moral i 4x4 palit i vozit se u prvoj kakav je breg bio.. Moral sam maknut zvuk da se nec cuje kak psujem.. https://www.youtube.com/watch?v=xXjDxiU6HSk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12143 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() a ove dizele ja bi zabranio koliko to dimi,gore od traktora,golf 4 me skoro zagušio tako da sam se morao maknut,vozio sam kratko vrijeme iza njega i nisam izdržao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12144 |
Premium
|
Moral sam palit jer je nekakav potok probio cestu, ne vidi se na videu. Pa sam zaglavio na izlasku iz tog potoka. Nije bas 4x4 nego je automatika a lock nije bilo porebe palit.. Nije zgorega upalit pa makar se uopce ne aktiviral. Tome i sluzi. ko back up.. Cesta bi bila ok da nema kamencuga, moglo bi se i sa normalnim autom ic bez beda al sa kamencugama je uvijek mogucnost da bu negdje lupilo.. Sve je dobro dok ne zaglavis iza starog MB kamiona na uzbrdici. Oci peku od plinova, ko da je neko suzavac bacio i k tome jos smrdi ko da se ce pajecki posrali u auspuh.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.09.2014. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12145 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ti nas zekaš, a? ![]() Pa ni to cesta, to je prteni put, nemoj me zezat da te navigacija odvela na tu cestu i vodila tom cestom? Skidam kapu toj kartografiji ako je tako pokrivena, mene da garmin odvede na takav put probio bi ga šakom kroz ekran ![]() Meni je iskreno žao tvog auta ako su mu takve 'ceste' svakodnevnica, tu bi jedino neki uaz mogao funkcionirat svakodnevno ![]()
![]() |
![]() |
#12146 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Hehe, nemam pojma di je to. Spao sam na to da idem jednom, eventualno dvaput tjedno u MB, a destinacija mi je na glavnoj cesti pa nemam takve avanture. ![]() Kolko puta si ga prevrnuo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12148 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
to je dobra navigacija odnosno karte kad prepozna svakakve ceste,imam mio moov m300,stavio sam novi program i karte na njega i super je ali se ne vozim inače često pa neznam koliko je detaljan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12149 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Otpeljal je i mene Garmin 2 puta kroz ovakve poljske puteve. Ovaj njegov je jos mila majka, moji su bili bez kamenja, cisti zemljani. Sva sreca da nije padala kisa. Na navigaciji je bila namjestena najkraca ruta (vremenski pak najduza), na Garminu s Navteqovim kartama prije jedno 4 godine.
![]() |
#12150 |
Premium
|
Mene je htjel otpeljat Mireo prvo cestom koja vise ne postoji. Urusila sa i to se nebu nikad popravilo. Druga opcija je bila ta ruta prek brda. Da sam samo produzil jos par 100m isal bi prek iduceg brda ali asfaltom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|