|
![]() |
#12091 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12092 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Također volim gledati MCM ali i oni nekad u*eru svjetski. (stavljanje masti na navoj šerafa umjesto na kuglu u epizodi za podizače haube ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 25.09.2014. u 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12093 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Novi Renault Espace. Lajkam.
![]() |
#12094 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
poz pitanje. kupujem auto u drugoj zupaniji. auto odjavljujem i prijavljujem u svojoj zupaniji, dal porez moram platiti prije odjave-prijave ili mogu kasnije, i koliko se cca se placa prijava vozila i druge tablice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12095 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12096 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mali upit. Koliko bi otprilike vrijedio 2 godine star set Sava Eskimo s3 195/65 R15 guma, zajedno sa čeličnim felgama? Jedan kolega mi nudi gume, no nemamo pojma koliko bi to vrijedilo, a neželimo oštetiti nijednu stranu. Gume imaju 15 000km iza sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12099 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da trebas kod prijave auta u MUPu dat potvrdu od porezne. Tablice i sve ostalo (biljezi etc) je mene ispalo oko 140kn (posta je uzela svoj dio isto).
![]() |
#12100 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ostaviti ću i kvačilo i amortizere na Medvednici. Za ne povjerovati kakve su ovo ceste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12102 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Slavonac na Sljemenu.. Dodi kod mene u Zagorje. Tam je 90% cesti ko na Sljemenu ili gore. Samo se na glavnima mogu dva auta normalno mimoic i krpaju se manje vise redovito. Od kad se uruslia cesta prema Marija Bistirici voznja je postala lutrija na cestama tam kod mene. Ko da se penjem na Sljeme a iz kontra smjera mi doleti sleper, doslovno tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12103 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Taman otvorim Face i vidim da je netko stavio Ozrenovu zvijer. https://www.facebook.com/permalink.p...07819212663110 Ima jos jedan bijeli GT-R. Tko to vozi?
![]() |
#12104 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Momci,prodao sam type r-a... trenutno se dvoumim između: audi http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-...oglas-11600493 http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-...oglas-12697645 insignia http://www.njuskalo.hr/auti/opel-ins...oglas-11990526 http://www.njuskalo.hr/auti/opel-ins...oglas-12611126 i avensis dolazi u obzir jer sam imao generaciju prije ove i bio je fan fan fantastičan,ali dizajn me malo... http://www.njuskalo.hr/auti/toyota-a...oglas-12509721
![]() |
#12105 |
Premium
|
Kaj je s Hondoma? Accord 2.2? Da moram birat medu ta tri gore, razumno bi izabral Avensis, izgledom A4 a Insigniju nebi uzel nikad. Klaustrofobicna je, nije bas ni nes vozna a ni mjesta bas nema za hvalit se. Vidio sam ih puno sa upljenim lampicama kod taksista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12106 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja da moram birati izmedju ta 3 isao bi na A4 i to karavana. Iako nebi uzeo niti jedan od ta 3 da sad kupujem auto. Avensis je oduran a dijelovi ako su "jeftini" kao za starijeg brata onda bjež s otim sto bi syss rekao ![]()
![]() |
#12107 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prodao pravo auto i sad kupuje audi. ![]() ![]() Audije križaj odmah, to su oglasi to jest slike s mobile.de na koje šoderaši dodaju troškove uvoza+svoju proviziju koja nije nikad manja od 2000 eura i onda pokušavaju uvalit na njuškalu. Za insigniju nisam čuo da se itko žali, ali sad su se već od taxi cammea rasprodale okolo pa treba pazit da ne naletiš na takav primjerak jer su sve bile skršene i ubijane kolko je išlo. Tojotu neću komentirat, mogu se samo fejspalmat na šta su spali od genijalnih auta. Ne daješ malu lovu za auto, bez uredno ispunjene servisne i bez nekog papirnatog dokaza da je auto ok nemaš kaj kupovat, pogotovo ne od šoderaša. Prije dva tjedna sam išao u njemačku s frendom gledat aute, naprosto je nevjerovatno da muljaju s autima od 3000 i 25000 eura naveliko, sve krš do krša. A to sve manje više završi kod nas i kod takvih likova. Uostalom, di i ne bi kad na jednom takvom kršu svejedno uspiju dignut po 3000 eura čiste zarade.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12108 |
Premium
|
Nisu ni za jedan od ta tri djelovi jeftini... Avensis je gadan, slazem se ali je provjereno solidan auto sa dobrim motorom. Ima vec puno godina da je taj model vani i za ocekivat je da bu bil grdi u usporedbi sa novijima. Vjerojatno pouzdaniji od druga dva.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12109 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ne vidi se ništa od onih novih crvenih detalja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12110 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12111 |
Premium
|
Ma avensis je genijalan auto,ali dizajn mi se ne sviđa,no sve ostalo je vrh,zato sam ga uzeo u obzir...kao što rekog,imao liniju prije te + šogor sad vozi identičan s linka,prva liga auto. Najviše naginjem A4-ki,upravo zbog dizajna...ali nebi karavana,dosta mi je karavana u životu. Opel i ja sve više križam,bio ga vidjet u opelu i istina,klaustrofobija...al i dizajn ni vrit ni mimo. Vozao ja već audije,vw-e,itd...s toyote išao na hondu,pa opet hondu...sad se vraćam na nešto elegantnije,normalnije. Accord 2.2 dizlo je genijalan,al ih je jako malo po njuskalu. P.S.Onaj non karavan A4 s linka nije u njemackoj,u zagrebu je izlozen + garancija na motor itd 6 mjeseci. Eh da,i čip je najjeftniji za A4! ![]()
![]() |
#12112 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa nije to loš auto, dapače ako ga ima za kupit od nekog provjerenog super. Inače ih je dosta u opticaju, 2.0 TDIa posebno koji su par puta prešli 100k km. I to onako bezobrazno s istim slikama, istom registracijom, čak i istim oglasom samo je izgubio par desetaka tisuća km. ![]() Taj od erbera je ok, nemam pojma kakve aute uvozi. Jedino mu je taj prednji branik čudan(ko da je druge nijanse), al možda sam u krivu. Ovaj s drugog linka je ono što treba izbjegavat. Pogotovo onog klarića.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12114 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12116 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12117 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12118 |
Premium
|
U toj klasi bi i ja najradije tricu, 320d nahvaljen sa svih strana, najupravljiviji je bmw od svih ostalih spomenutih, najbolje ide, troši ništa i skupa sa audijem mi najbolje izgleda. Na zadnji pogon se navikneš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12119 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 13.10.2014. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |