|
![]() |
#1171 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako ne pomogne zakrpa probaj ovo: http://www.oldblivion.com/?page=download Mada je šteta jer su ti ostale komponente sasvim OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Naišao sam na mali problemčić ![]() U Anvilu, točnije nedaleko Anvila me jedna žena zamolila da pronađem njenog muža koji je zbrisao sa nekim "Rockshatterom"(nekakav mace). Kao taj rockshatter je u njenoj obitelji generacijama...bla, bla... ![]() Sve pet...ja taj rochshatter nađoh u onoj napuštenoj tvrđavi nedaleko Anvila. Ali problem je u tome, što ih u inventoriju imam 3!? ![]() Očito sam tu tamnicu prošao par puta jer zadnji put je taj lik već bio mrtav i kod njega sam našao taj...treći...rockshatter. Kada sa tom silnom hrpom željezarije ![]() ![]() ![]() Iz inventorija ih ne mogu izbaciti(jer su quest itemi). Ima li netko kakvu ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nisi sam sa problemom. ja ne igram vec tjedan dana ali doso mi gust. uglavnom. ima jedna misija u brumi (barem mislim davno prelazio) gdje nades onaj tower ili nesto is nekog starog rata i doneses joj (countess) neki item i ona tebi za uzvrat da neki ring medutim ja tada stavio ring i jednom ga skinuo i od onda ga nemogu staviti ni prodati jer je quest item!!!!! help |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Techno Geek
|
Igrica mi je na njemačkom jeziku pa me zanima kako bi mogao prebaciti na engleski, pod opcijama nema. Ima li neki patch ili nešto slično.
![]() |
#1176 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Jel ima tko problema sa crnima ekranom nakon izlaska iz igre..fakat iritira...patch je stavljen...vidi se kursor misa ali nis se drugo ne vidi i tebam restartat komp da bude normalno...zna netko kako poravit (ako je uopce moguce).
![]() |
#1178 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Hm, koliko se ja sjećam, moraš ih dočekati kod onog nekog kamena kraj Brume u neko doba noć...piše ti kad dolaze tamo... Ne sjećam se više je li bilo 22h ili ponoć ili kaj već... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
oko 7-8 navecer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
|
Follow your map marker to find Jearls house, once there enter her house and you will see a table in the middle of the room, on the east side of the table, behind a chair is a trap door on the floor, open it. In the basement there is a table against the north west wall that has a book and a scroll on it, take the scroll. ma da znam kažem da sam ubio 2 a evo i našo sam ostatak ekipe tj. idem sad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
decki ajd da svaki ko pita dobije odgovor. evo mene isto zanima ona fora sa crnim ekranom. meni se to desi u igri onda sejvam, izadem, ponovo udem (bez restarta kompa) loadam i radi normalno. neam nikakav peč
![]() |
#1184 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#1186 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
http://www.tessource.net/files/file.php?id=2639 http://www.tessource.net/files/file.php?id=5402 http://www.tessource.net/files/file.php?id=5725 http://www.tessource.net/files/file.php?id=4316 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | ||
Universal TooL
|
Citiraj:
Citiraj:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1358 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Darth Pope
|
22 sam lvl trenutno i strenght mi je na 100, ali je oznacena kao da sam dosao do vrha, jel to znaci da vise ne mogu dizati strenght ili ima nacina
![]() |
#1189 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni došla volja za ga ponovo instalirat,i igrat...sva sreća imam stare sejvove.... imam nekakvu virozu i nemam šta za radit osim se izležavat,pa eto,sad ću skinut neke modove i patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Također iznova instalirah Oblivion,uz naravno sačuvani "save"...Ima li koja dobra duša da preporuči koje modove je najbolji stavit i koji patch,pod modove mislim na teksture,vodu...: cheers2
![]() |
#1194 |
Universal TooL
|
Ove sam ja koristio: More arrows recovered - sam naziv kaže o čem se radi Brighter torches - Po noći vidiš baklje na puno većoj daljini( fora je kad vidiš u sred šume neko svijetlo i kad priđeš bliže skontaš da je to stražar sa bakljom - dodatni realizam) Calm Shadowmere - Ako imaš konja Shadowmerea onda ga ovaj mod podesi tako da se ponaša manje agresivno i ne upada ti u sred borbe pa se izbjegne mogućnost da ga zakačiš nekim claymoreom i sl.) Capes and Cloaks - možeš kupit plašteve i kapuljače i na njih stavljat enchantmente Horse comands - kad siđeš sa konja on stoji dok ga ne dozoveš zviždukom, a možeš mu naredit i da te cijelo vrijeme prati Lich Helmet - možeš nosit Lichovu kacigu Louder nirnroots - sam naziv kaže sve Lock Bash - preporučljivo za sve nabildane hack and slash warriorse,. daje mogućnost otvaranja brava jednostavno tako da ih se razvali nekom warhammerčinom ili long swordom- dodatni realizam Natural environments 2.1 - uključuje:Natural Habitat-> Kukci, leptiri i sl. Natural Vegetation-> Realističnije biljke (ja sam koristio Natural vegetation 200%) Natural water - realističnija voda Natural weather - izmjena godišnjih doba, duga poslije kiše i sl. (koristio u početku pa mi dopizdilo) PJ's Lighting strikes - munje i gromvi za vrijeme oluje Natural wildlife - životinje se ponašaju realističnije tako što te neće svaki put napasti nego ako im se previše približiš Unlimited rings - možeš stavit prstenja koliko te volja (što je u neku ruku i realnije od toga da možeš na svaku ruku stavit samo po jedan prsten) Unlimited amulets - isto kao i ovo prethodno, ali sa ogrlicama Visually enchanted 2.1 - Oružja dobivaju vizualne efekte vatre, leda i lighting efekt ovisno kako su enchantirana Walf packs natural wildlife addon - vukovi u čoporima, kad ubiješ jednog dolaze mu drugi u pomoć (obavezno pročitaj upute za instalaciju tog moda) Cities alive at night - ništa lijepše od prizora grada u sred noći dok ga gledaš sa nekog obližnjeg brežuljka (pročitaj upute za instalaciju tog moda) BT mod - bolji pregled menija cats and rats - mačke vijaju jedna drugu i štakore po gradu (dosadi malo) tamriel glittering geology - daje dodatne veličine dragog kamenja i težinu novcu open woundsmislim da se tako zove - kad si ranjen krvariš i moraš se izlječiti .........ima još par nekih modova kao npr. koji u igru dodaju sve spelove iz morrowinda,vožnja svog broda( dosadi brzo), ali se nemogu sjetit imena više eto uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
|
![]() Imam problem ![]() instalirao sam hrpu modova, i sve je bilo ok osim toga sto su mi sad likovi celavi :confused: ![]() ![]() ![]() ![]() btw, mora da je neki vezan za lica/kosu/texture.. nesto. Onaj beautiful people nema veze s tim, sve isto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Premium
|
Koja banana, shadowmere mi je netragom nestao, save game mi se tu i tam crasha, celavost je jos uvijek in, lik mi ima scary srebrne oci, .. ![]() ma odustajem. Obliviona cu vijerojatno zaigrati kak spada tek za koju god, kad se budeo OCao dx10 hardver.. sve na maxu i igraj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Universal TooL
|
Za dodatno štekanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Instalirao sam neki mod fake HDR, uglavnom dosta korisno, al me iritira to sto kad upalim bilo kakav menu odma kontrast skoci gore, pa se za 20sec spusti na normalnu razinu, a posto to nije normalni mod fajl nego neki replacement nesto onda neznam kak da ga maknem.. valjd necu opet morat reinstal. Il cu morat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|