Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 25.06.2016., 23:51   #1171
windfucker
Guest

Zadnji napad Islanda donosi nam Portugal, kao najjačeg trećeg, koji nas izbacuje na ovakav način u drugome produžetku na samome kraju.
Jebeš više ovakvu sreću.

Staro 25.06.2016., 23:53   #1172
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
A jebiga, šta ćeš...
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.06.2016., 23:56   #1173
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
naravno HNS će reć kak smo postigli više nego smo objektivno mogli (a 3 mjeseca prije eura se sralo o vrijednostima naših igrača i njihovim važnim pozicijama u klubovima) i uopće neće na dnevni red stavit pitanje izbornika...možda ga se sjete kad ispadnemo u dodatnim kvalama za svjecko...
smirnoff je offline  
Staro 25.06.2016., 23:56   #1174
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne volim pametovat poslje bitke, ali Pjaca i Rog umjesto Brozovica i Badelja i bar bi bilo zanimljivo za gledat...a ne mucno kao ovo.
Gilbert5 je offline  
Staro 25.06.2016., 23:57   #1175
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Zadnji napad Islanda donosi nam Portugal, kao najjačeg trećeg, koji nas izbacuje na ovakav način u drugome produžetku na samome kraju.
Jebeš više ovakvu sreću.
Mislim da se na zdrijeb stvarno ne mozemo zaliti. Portugal je prilicno ocajan, i cijeli ostatak zdrijeba je bio lagan. Jebiga, imali smo veliku sansu do finala ove godine, ali nije islo.
rendula je offline  
Staro 25.06.2016., 23:58   #1176
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Nemam rijeci, neutjesan sam...

EDIT:

Proigrali nakon sto je Pjaca usao u igru. Cacic prekasno napravio izmjene. Kalinic je trebao od prve minute umjesto Mandzukica.
Staro 26.06.2016., 00:01   #1177
windfucker
Guest

Haha, Jela Feder melje kako nam je mooooožda falio defanzivni vezni.. Pffffff... Pa Luka je proveo više vremena kao ne def. vezni, već zadnji jebeni obrambeni, a ne na svojoj poziciji jer su nas tako stisli da nitko nije imao muda loptu iznijeti osim njega. Aaaa, jbteeee analitičara!!

Staro 26.06.2016., 00:01   #1178
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Čak nije ni to problem nego koliko IVAN STRINIĆ nije za reprezentaciju. Štimac ga je potero, Kovač zaboravio, a Čačić ga traži natrag. Lik je imao danas 4 kardinalna zajeba i direktan je krivac za gol.
Brko je offline  
Staro 26.06.2016., 00:02   #1179
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

ko su one 3 trebe koje je režiser svako malo davo na ekran???
smirnoff je offline  
Staro 26.06.2016., 00:04   #1180
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mandzukic i vida su trebali ostati doma. Nis koristi igraci, ne znam tko ih forsira. Strinic je takodjer odigrao vrlo losu utakmicu. Ma zadnji put da pratim repku i zivciram se oko toga...
alengrosevic je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.06.2016., 00:04   #1181
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
http://www.24sata.hr/video/ljepotice...ancusku-480266
demetrius je offline  
Staro 26.06.2016., 00:05   #1182
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

ajoj sad vidim... jbg, bio sam malo pod gasom pa mi se učinile zgodnima
smirnoff je offline  
Staro 26.06.2016., 00:06   #1183
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Čak nije ni to problem nego koliko IVAN STRINIĆ nije za reprezentaciju. Štimac ga je potero, Kovač zaboravio, a Čačić ga traži natrag. Lik je imao danas 4 kardinalna zajeba i direktan je krivac za gol.
Stoji sve.
On, Mandžo i teška srca to kažem- Srna: hvala za sve, i zbogom.

Staro 26.06.2016., 00:10   #1184
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
asking the real questions, a ne dal je čačić nesposoban kao trener, to se zna već

btw čekam dubokoumne članke naših portala, a o lopovima na vrhu hnsa neće bit ni riječi
John Creasy je offline  
Staro 26.06.2016., 00:13   #1185
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Evo, prošlo 10 minuta i totalno me BK
+1

Jebiga, ne ide ne ide. Bar nema one gorcine i odvratnog osjecaja da nas je sudac zajebo

Svaka cast izborniku Portugala, napravio 2 vrhunske zamjene sa sanchezom i quarresmom. Fino su zatvorili igru i nisu nam dali da se razmasemo, 90% pasova je bilo modric-corluka-strinic.
bigAdvance je offline  
Staro 26.06.2016., 00:13   #1186
windfucker
Guest

@John: Tužno je da smo unatoč lopinama i njihovim intetesima ovo mogli iznijeti daleko... Neće ovakve šanse biti sada opet dva'jst godina.

Staro 26.06.2016., 00:16   #1187
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

ma nemoj tako...u globalu imamo kvalitetnu repku..samo treba maknut par uhljeba i već na svjeckom bi mogli proć 1. krug.
smirnoff je offline  
Staro 26.06.2016., 00:17   #1188
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
@John: Tužno je da smo unatoč lopinama i njihovim intetesima ovo mogli iznijeti daleko... Neće ovakve šanse biti sada opet dva'jst godina.
slažem se, tužno je.. navijam i dalje za repku, ali isto tako znam što se događa u pozadini
John Creasy je offline  
Staro 26.06.2016., 00:19   #1189
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Jebat ga. Čačić je naivno nasjeo na euforiju i ''mi smo favoriti'' spiku, a Santos fino zatvorio igru i čekao. I dočekao. Kad nakon one tri tekme ne pukneš u okvir gola 120 minuta, odugovlačiš s izmjenama a vidiš da stvari ne štimaju, šta drugo reć...

Pjaca da je ušao prije, umjesrto Brozovića... ŠBBKBB....

Ako ništa drugo, borili su se, pali od zalutalog metka. Nitko drugi nam nije kriv nego sami.

Život ide dalje. Za sredit repku kako treba potrebne su malo korjenitije promjene, jel... Kad budu stručnjaci a ne podobnici na pravim mjestima, onda se možemo nadati. Šteta, suze su se lile nakon tekme jer su igrači svjesni koju su priliku imali, te da druga više neće doći za ovu generaciju.
Staro 26.06.2016., 00:20   #1190
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
+1

U takvoj situaciji kreten krene gradit loptu, a ima 2 igraca na ledjima. I napravio je jos hrpu drugih zajeba.

Cacic tenkre je trebao pocet bez Mandze jer se ljeno i tromi kljuse nije moglo pokrenut.

Vidu treba osisat bez skara, jebala ga frizura. Tolko prilika i sve ujebe.

Rekao sam da necu pratit repku jer mi se neda zivcirat, kreten to porekao i opet se desi isto. Samo glas i zivce pogubim radi budala.
Cuky je offline  
Staro 26.06.2016., 00:22   #1191
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
rekao i ja već sto puta da neću gubit živce zbog nogometa pa evo me opet. Neka, doživilo se i gorih stvari poput turske u beču i newcastlea u zagrebu. Ovo je smrdilo nakon prvih pet minuta na krah.
Staro 26.06.2016., 00:31   #1192
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
+1

Jebiga, ne ide ne ide. Bar nema one gorcine i odvratnog osjecaja da nas je sudac zajebo

Svaka cast izborniku Portugala, napravio 2 vrhunske zamjene sa sanchezom i quarresmom. Fino su zatvorili igru i nisu nam dali da se razmasemo, 90% pasova je bilo modric-corluka-strinic.
Euro 1996 - Njemačka:
Devastiran, ljut, proklinjao Štimca i ono govno od suca tada

Svjetsko 1998 - Francuska:
Devastiran, ljut, proklinjao godinama kasnije onu čuburu što je zabio 2 gola tada i nikad prije i nikad kasnije

Euro 2000 Qualy - Jugoslavija:
Uništen, autizam i Glavaš-dijeta 15 dana

Svjetsko 2002 - Mexico/Ecuador:
Lagana kurcobolja jer nije bilo nekog zalaganja a izgledali smo ko ispuhani balon

Euro 2004 - Švicarska/Engleska:
Uglavnom sam jebao majku Otti Bariću i konjinama koje je zvao u reprezentaciju (hint: Đovani Roso), lagano razočaran ali i svjestan da se nije moglo bolje.

Svjetsko 2006 - Japan/Australija:
Razočaran budući smo najbolje odigrali protiv Brazila što smo izgubili.

Euro 2008 - Turska:
Devastiran, ljut, razočaran i zbilja - tužan. Tad bi pregazili sve do finala majku mu...

Svjetsko 2010 Qualy - sve utakmice:
Totalna kurcobolja.

Euro 2012 - Španjolska:
Ljut na govno od suca, al ajde, malo falilo puno trebalo. Kasnije mi je bilo žao jer su se govnari Talijani skrumpirali do finala. Srećom pa su ih Španci razguzili pošteno.

Svjetsko 2014 - Mexico:
Totalna kurcobolja.

Euro 2016 - Portugal:
Nije totalna kurcobolja, ali nije da me peče jako. Malo mi je žao jer ovakvog zalaganja nije bilo još od početka Bilićeve ere, ali jebiga.

E sad, jel to zato kaj sam stariji, nemam pojima, ali eto tako je to.

Ako ćemo se malo tješiti, Švicarcima je gore nego nama. Bili su bolji, imali više 100-tnih šansi i na kraju zdimili na penale

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 00:38.
Brko je offline  
Staro 26.06.2016., 00:40   #1193
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Euro 2008 - Turska:
Devastiran, ljut, razočaran i zbilja - tužan. Tad bi pregazili sve do finala majku mu...
Mislim da bi i ove godine moglo do finala, da se prosao Portugal.
SRV je offline  
Staro 26.06.2016., 00:42   #1194
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Da, ako nebi podcijenili Poljake pa bi nas ovi skenjali na penale kao Švicarce... ko zna što bi bilo. Možda da, možda ne. Ždrijeb je izgledao dobro do Islandovog gola u 95.minuti.
Brko je offline  
Staro 26.06.2016., 00:50   #1195
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Mene peče, žao mi je dečki, vidi se da su ovaj put stvarno zagrizli. Prve tri tekme su bile sve samo ne kako #CRO inače igra. Grizli su, tukli.
Ajde, treća nije bila za umrijet od ljepote, pomazila malo i sreća, što je na kraju možda ispalo i loše po nas, ali ajde.
Ova je bila baš onakva kave sam se bojao, tipična naša.

Cijelo vrijeme sam urlao na hebeni ekran da mijenja Strinića, snimili su nas i gurali su sve na njegovu stranu. Napravio je prekoviše gluposti, da ne spominjem da je trebao biti suđen i penal koji je skrivio napucavajući igrača nogom.

Kvazirezmu su tempirali da ima snage kad nama donekle padne gard baš po Strinićevoj strani.

Kad su mu prvi put uzeli loptu jer nije znao kaj s njom, trebali su reagirat i mijenjat ili reć nekom da ga pazi.

Jer ovakvu grešku napravit, umjesto da ak neznaš kaj, napucat yebenu loptu van, nego da ti uzmu loptu i ta dva igrača koja ti uzmu yebenu loptu završavaju akciju i zabijaju gol, a ti kasniš natrag da ih pokriješ jer se žališ sucu i tražiš faul kojeg nije bilo, još i uspori frajer kod šesnaesterca, valjda da bolje vidi gol. Grozno.

Po meni, loše postavljena alibi igra od početka, jako loše reakcije stožera jer se vidlo iz aviona da guraju sve na desni bok, jako kasne zamjene i izrazito loša, amaterska reakcija Strinića, i kaj se još ima pričat.

Da su igrali ko prve dvije, pa i tu treću, i dobili tri komada odmah, nebi niš pisao, ovak moram jer sam ljut i razočaran zato kaj nisu zaslužili to nakon prethodno prikazanog...

Svaka čast dečki.
Staro 26.06.2016., 00:53   #1196
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Usli su kukavicki u tekmu i svejedno smo vise pokazali u regularnom vremenu i prvom produzetku. Tek u drugom produzetku se mogla vidjeti neka smislenija i normalna igra nasih ali kasno...

Cacic nemam rijeci... ove izmjene su trebale biti odmah pocetkom drugog poluvremena i tako postaviti takticki igrace da igraju kao po jajima...

Nemos jurisati na polu/finale a tako postaviti ekipu da igra i osloniti se iskljucivo na gresku protivnika ili cistu srecu... Portugalci su shodno svim statistikama bili losiji i od nas takvih losih i eto, na srecu dobili... zasluzeno jer i nisu bili favoriti, aktivno se branili i cekali svoju sansu.

Prvih 5min prvog poluvremena ste gledali pomnije ? Pa Portugalci loptu nisu dotakli niti centar presli i cekali sta ce nasi napraviti a nasi ko Spanjolci lagana tika-taka...

Inače čestitke većini igrača, prije prvenstva sam prognozira totalni debakl i od Turaka, Čeha i Španjolaca....

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 26.06.2016., 00:57   #1197
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Suđenje OK, samo sam to htio. Nismo pokradeni
Manuel Calavera je offline  
Staro 26.06.2016., 01:06   #1198
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Nama je uvijek netko drugi kriv. Sudac je pustio malo grublju igru ( i trebao je kazniti namjerno gazenje Rakitica i ostalih ) al sve u svemu - ok. Cacic je los trener, dizali su ga u nebesa nakon Spanjolske a sada ga nazivaju TV serviserom. Prekasno napravio izmjene, Mandzukic nevidljiv u svim utakmicama ( Kalinic je trebao igrat od prve minute ), Pjaca odusevio sve osim izbornika. Sredinu nam ubili, isli smo samo na duge lopte. Kao sto sam vec rekao nakon ulaska Pjace nesto smo napravili. Portugal je bio los, samo smo mi usli u utakmicu sa previse straha i odbilo nam se od glavu. Cacicu otkaz, Bilicu molim te vrati se.
Staro 26.06.2016., 01:18   #1199
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Nama je uvijek netko drugi kriv. Sudac je pustio malo grublju igru ( i trebao je kazniti namjerno gazenje Rakitica i ostalih ) al sve u svemu - ok. Cacic je los trener, dizali su ga u nebesa nakon Spanjolske a sada ga nazivaju TV serviserom. Prekasno napravio izmjene, Mandzukic nevidljiv u svim utakmicama ( Kalinic je trebao igrat od prve minute ), Pjaca odusevio sve osim izbornika. Sredinu nam ubili, isli smo samo na duge lopte. Kao sto sam vec rekao nakon ulaska Pjace nesto smo napravili. Portugal je bio los, samo smo mi usli u utakmicu sa previse straha i odbilo nam se od glavu. Cacicu otkaz, Bilicu molim te vrati se.
gledao sam izjave kad su pobijedili špance.. lik retardirani novinar kaže kaliniću "pobijedili ste špance, naj ste jači na svijetu, idete u finale".. lik ga fino spustio i rekao da ih čeka još puno izazova.. isto onaj lik voditelj iz emisije kaže da je hrvatska nogometno ujedinjena.. znam da je to javna TV, ali Hrvatska nikad nije bila više nogometno neujedinjenija nego sad.. 3 tekme su bile dovoljne da bi se pokazalo stanje u našem nogometu

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 09:07.
John Creasy je offline  
Staro 26.06.2016., 01:30   #1200
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pa šta nije to već normalno kod nas? Dobijemo malo jaču ekipu pa smo prvaci (u medijima i javnosti)? I ovdje su ljudi zazivali "jadne" Portugalce da ih razguzimo 3-0, jer pazi nisu uspjeli dobit nijednu bunker ekipu u skupini.

I ovo sa otvorenim putem do finala je dosta nategnuto, ne šta bi mi podcjenili Poljake (jer nismo ni Čehe), nego bi mi vjerojatno još imali i sučeljavanje s Belgijom koja je valjda zadnje smeće ekipa isto kao i Portugal.

Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk
tutix je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno