|
![]() |
#1171 |
Guest
|
Zadnji napad Islanda donosi nam Portugal, kao najjačeg trećeg, koji nas izbacuje na ovakav način u drugome produžetku na samome kraju. Jebeš više ovakvu sreću. |
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
naravno HNS će reć kak smo postigli više nego smo objektivno mogli (a 3 mjeseca prije eura se sralo o vrijednostima naših igrača i njihovim važnim pozicijama u klubovima) i uopće neće na dnevni red stavit pitanje izbornika...možda ga se sjete kad ispadnemo u dodatnim kvalama za svjecko... |
![]() |
![]() |
#1175 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da se na zdrijeb stvarno ne mozemo zaliti. Portugal je prilicno ocajan, i cijeli ostatak zdrijeba je bio lagan. Jebiga, imali smo veliku sansu do finala ove godine, ali nije islo. |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nemam rijeci, neutjesan sam... ![]() EDIT: Proigrali nakon sto je Pjaca usao u igru. Cacic prekasno napravio izmjene. Kalinic je trebao od prve minute umjesto Mandzukica. |
![]() |
![]() |
#1177 |
Guest
|
Haha, Jela Feder melje kako nam je mooooožda falio defanzivni vezni.. Pffffff... Pa Luka je proveo više vremena kao ne def. vezni, već zadnji jebeni obrambeni, a ne na svojoj poziciji jer su nas tako stisli da nitko nije imao muda loptu iznijeti osim njega. Aaaa, jbteeee analitičara!! |
![]() |
#1178 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Čak nije ni to problem nego koliko IVAN STRINIĆ nije za reprezentaciju. Štimac ga je potero, Kovač zaboravio, a Čačić ga traži natrag. Lik je imao danas 4 kardinalna zajeba i direktan je krivac za gol. |
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1183 | |
Guest
|
Citiraj:
On, Mandžo i teška srca to kažem- Srna: hvala za sve, i zbogom. |
|
![]() |
#1184 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
+1 Jebiga, ne ide ne ide. Bar nema one gorcine i odvratnog osjecaja da nas je sudac zajebo Svaka cast izborniku Portugala, napravio 2 vrhunske zamjene sa sanchezom i quarresmom. Fino su zatvorili igru i nisu nam dali da se razmasemo, 90% pasova je bilo modric-corluka-strinic. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Guest
|
@John: Tužno je da smo unatoč lopinama i njihovim intetesima ovo mogli iznijeti daleko... Neće ovakve šanse biti sada opet dva'jst godina. ![]() |
![]() |
#1188 |
Vocna iglica u mudante
|
|
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebat ga. Čačić je naivno nasjeo na euforiju i ''mi smo favoriti'' spiku, a Santos fino zatvorio igru i čekao. I dočekao. Kad nakon one tri tekme ne pukneš u okvir gola 120 minuta, odugovlačiš s izmjenama a vidiš da stvari ne štimaju, šta drugo reć... Pjaca da je ušao prije, umjesrto Brozovića... ŠBBKBB.... Ako ništa drugo, borili su se, pali od zalutalog metka. Nitko drugi nam nije kriv nego sami. Život ide dalje. Za sredit repku kako treba potrebne su malo korjenitije promjene, jel... Kad budu stručnjaci a ne podobnici na pravim mjestima, onda se možemo nadati. Šteta, suze su se lile nakon tekme jer su igrači svjesni koju su priliku imali, te da druga više neće doći za ovu generaciju.
#1190 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
U takvoj situaciji kreten krene gradit loptu, a ima 2 igraca na ledjima. I napravio je jos hrpu drugih zajeba. Cacic tenkre je trebao pocet bez Mandze jer se ljeno i tromi kljuse nije moglo pokrenut. Vidu treba osisat bez skara, jebala ga frizura. Tolko prilika i sve ujebe. Rekao sam da necu pratit repku jer mi se neda zivcirat, kreten to porekao i opet se desi isto. Samo glas i zivce pogubim radi budala. |
|
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
rekao i ja već sto puta da neću gubit živce zbog nogometa pa evo me opet. Neka, doživilo se i gorih stvari poput turske u beču i newcastlea u zagrebu. Ovo je smrdilo nakon prvih pet minuta na krah.
#1192 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Devastiran, ljut, proklinjao Štimca i ono govno od suca tada Svjetsko 1998 - Francuska: Devastiran, ljut, proklinjao godinama kasnije onu čuburu što je zabio 2 gola tada i nikad prije i nikad kasnije Euro 2000 Qualy - Jugoslavija: Uništen, autizam i Glavaš-dijeta 15 dana Svjetsko 2002 - Mexico/Ecuador: Lagana kurcobolja jer nije bilo nekog zalaganja a izgledali smo ko ispuhani balon Euro 2004 - Švicarska/Engleska: Uglavnom sam jebao majku Otti Bariću i konjinama koje je zvao u reprezentaciju (hint: Đovani Roso), lagano razočaran ali i svjestan da se nije moglo bolje. Svjetsko 2006 - Japan/Australija: Razočaran budući smo najbolje odigrali protiv Brazila što smo izgubili. Euro 2008 - Turska: Devastiran, ljut, razočaran i zbilja - tužan. Tad bi pregazili sve do finala majku mu... Svjetsko 2010 Qualy - sve utakmice: Totalna kurcobolja. Euro 2012 - Španjolska: Ljut na govno od suca, al ajde, malo falilo puno trebalo. Kasnije mi je bilo žao jer su se govnari Talijani skrumpirali do finala. Srećom pa su ih Španci razguzili pošteno. Svjetsko 2014 - Mexico: Totalna kurcobolja. Euro 2016 - Portugal: Nije totalna kurcobolja, ali nije da me peče jako. Malo mi je žao jer ovakvog zalaganja nije bilo još od početka Bilićeve ere, ali jebiga. E sad, jel to zato kaj sam stariji, nemam pojima, ali eto tako je to. Ako ćemo se malo tješiti, Švicarcima je gore nego nama. Bili su bolji, imali više 100-tnih šansi i na kraju zdimili na penale ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
#1195 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Mene peče, žao mi je dečki, vidi se da su ovaj put stvarno zagrizli. Prve tri tekme su bile sve samo ne kako #CRO inače igra. Grizli su, tukli. Ajde, treća nije bila za umrijet od ljepote, pomazila malo i sreća, što je na kraju možda ispalo i loše po nas, ali ajde. Ova je bila baš onakva kave sam se bojao, tipična naša. Cijelo vrijeme sam urlao na hebeni ekran da mijenja Strinića, snimili su nas i gurali su sve na njegovu stranu. Napravio je prekoviše gluposti, da ne spominjem da je trebao biti suđen i penal koji je skrivio napucavajući igrača nogom. Kvazirezmu su tempirali da ima snage kad nama donekle padne gard baš po Strinićevoj strani. Kad su mu prvi put uzeli loptu jer nije znao kaj s njom, trebali su reagirat i mijenjat ili reć nekom da ga pazi. Jer ovakvu grešku napravit, umjesto da ak neznaš kaj, napucat yebenu loptu van, nego da ti uzmu loptu i ta dva igrača koja ti uzmu yebenu loptu završavaju akciju i zabijaju gol, a ti kasniš natrag da ih pokriješ jer se žališ sucu i tražiš faul kojeg nije bilo, još i uspori frajer kod šesnaesterca, valjda da bolje vidi gol. Grozno. Po meni, loše postavljena alibi igra od početka, jako loše reakcije stožera jer se vidlo iz aviona da guraju sve na desni bok, jako kasne zamjene i izrazito loša, amaterska reakcija Strinića, i kaj se još ima pričat. Da su igrali ko prve dvije, pa i tu treću, i dobili tri komada odmah, nebi niš pisao, ovak moram jer sam ljut i razočaran zato kaj nisu zaslužili to nakon prethodno prikazanog... Svaka čast dečki.
#1196 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Inače čestitke većini igrača, prije prvenstva sam prognozira totalni debakl i od Turaka, Čeha i Španjolaca....
![]() |
#1198 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nama je uvijek netko drugi kriv. Sudac je pustio malo grublju igru ( i trebao je kazniti namjerno gazenje Rakitica i ostalih ) al sve u svemu - ok. Cacic je los trener, dizali su ga u nebesa nakon Spanjolske a sada ga nazivaju TV serviserom. Prekasno napravio izmjene, Mandzukic nevidljiv u svim utakmicama ( Kalinic je trebao igrat od prve minute ), Pjaca odusevio sve osim izbornika. Sredinu nam ubili, isli smo samo na duge lopte. Kao sto sam vec rekao nakon ulaska Pjace nesto smo napravili. Portugal je bio los, samo smo mi usli u utakmicu sa previse straha i odbilo nam se od glavu. Cacicu otkaz, Bilicu molim te vrati se. |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.06.2016. u 09:07. |
|
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa šta nije to već normalno kod nas? Dobijemo malo jaču ekipu pa smo prvaci (u medijima i javnosti)? I ovdje su ljudi zazivali "jadne" Portugalce da ih razguzimo 3-0, jer pazi nisu uspjeli dobit nijednu bunker ekipu u skupini. I ovo sa otvorenim putem do finala je dosta nategnuto, ne šta bi mi podcjenili Poljake (jer nismo ni Čehe), nego bi mi vjerojatno još imali i sučeljavanje s Belgijom koja je valjda zadnje smeće ekipa isto kao i Portugal. Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|