|
![]() |
#1171 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.08.2012. u 02:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
A u koju cop mapu? Skinuo sam neki prijevod i stavio ga tamo gdje je ikona za pokretanje igre i opet mi je sve na cirilici...Skinuo sam neki drugi i posto sam vidio da je on vec u Scripts mapi i taj sam probao stavit u cop scripts mapu ali opet nece ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lud zbunjenog...
![]() |
#1177 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/bpwbh6b gle ovo sad . ja ne kuzim kak oni tam trolovi ne vide hrpu para pred nosom . imaju sad tolko matrijala za stalkera , tolko modova i ideja da je to strasno . imaju i masu developera koji badava delaju na razvoju modova . ti bi za neku sicu cuda napravili . al oni rade kojekakve pizdarije koje niko ziv ne igra . pretacu iz suppljeg u prazno . cini se da se tam stvarno nezna ko je gazda i kaj oni zele . pa ti menjaju poslovnu strategiju svaka dva meseca kak se ko od njih sjeti . jednom rjecju , strasno . cini mi se braco stalkeri da se nemamo cemu nadati ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
evo uhvatio malo vremena da odigram sgm 2.2 i neznam jesu li to bugovi ali neki su smiješni. pitanjce: jel vama dok izaberete opciju da vas glavni u selu(tip sa zvijezdicom-boss) odvede negdje i kad se stvorite da ispred vas ima hrpa monstera. jel to bug ili normalno. i zakaj je tak skupo sve kod mehaničara? jedan upgrade za pljcucu 10k wtf. znam da mod nije nešto. ali meni je dovoljno da se zabavim malo. pa ako netko ga igra nek savjetuje. cheers edit:kaj znaci kokos i jaja Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 14.08.2012. u 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() ![]() I sta sad ? Onom pederu Sydorovichu sam upao u jazbinu (konacno proradio eksploziv) i moram ju pretraziti ali tamo nema nis, sva vrata zakljucana i nema dalje. F*ck, nema leshine, nema nicega. F***ng Rusi, kako su mogli samo smisliti ovakav mod ![]() Reinstal ? Neeeeee ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.08.2012. u 22:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1182 |
Antimićanin
|
Vi ne odustajete se krljat sa ovim zbuggiranim polumodovima? ma svaka vam čast. Dajte radije krenite opet sa SMRTER 0.41 modom, ili Complete + K10 texture mod na SoC-u nego se zejebavate i gubite živce na tom poluproizvodu. ![]() da iole nekaj vrijedi, bio bi na ModDB stranici, a ne na nekakvim ruskim forumima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo pr linkova http://www.moddb.com/members/davidme Way to Pripyat mi je zapeo nakon 2sata,mislim da bi ga bilo bolje skinuti sa "službene" stranice. http://tinyurl.com/bpwyrer |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Registered User
|
Citiraj:
potpisujem brko . taj smrter 0.41 ili sgm 1.7 . to prelazim sad drugi put u tjedan dana , i radi ko urica . a novih zadaca i oruzja mali milion . i nijedan jedini put se nije srusil . no , tu si i ti zasluzan . reko sam sebi , ak ti vozis 64 bitne win , onda valjda ima veze . ne da ima , nego je razlika drasticna izmedu 32 i 64 bitnih win kod igranja stalkera . drasticna . kolko je drajver za radeonku bolje napisan za 64 bit da ne govorim . ak ko ide igrat igrat sgm 1.7 , treba mu mod , fix , i ltx datoteka . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Antimićanin
|
Ma meni je i SGM 1.7 brljavio i sa onim famoznim fixom. Probao sam tada i drivere mjenjati, ali ništa nije pomoglo. MOD ili mora biti pošten ili ga ja više ne mećem, pa ne znam kako da bude zanimljiv i "drukčiji" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Registered User
|
taj mod sgm 1.7 radi ko urica . milina . evo prolazim drugi put i nijedamput , ali nijedamput se nije srusio . prolazim i kroz portale i selim se non stop bez ijednog rusenja . ali bitna ti je i ltx datoteka . nju moras kopirati u gamedata - mod_parameters . i pokrenuo sam i setup i mod sa admin ovlastima . otvorio dvd i onda pokrenuo instalaciju . stvarno je mrak za igrati . ima zadaca koje radis za bandite , placenike , stalkere , za dawn frakciju ... ma masa toga . i kad prodes igru , ostajes u zoni i opet zadace za monolite , znanstvenike .... nikad nije pusto , porokane baze se obnavljaju , alfa sqad ti non stop puse za vratom . kaj da ti velim . gust igrati . mogu ti jedino pomoci da negde uploadam , pa da si sve skines . steta da ne odigras , jer ponavljam , stvarno je uzivancija igrati . ak ja sa ovom kantom derem dx10 , tvoja to pojede za dorucak :-) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Registered User
|
bit ce da si pozabil neku sitnicu od 700 mb ![]() ![]() http://tinyurl.com/casb57x evo linka na sgm v1.7 . u rar formatu je mod , fix , ltx datoteka , gamedata , i detaljne upute za instalaciju . Zadnje izmijenjeno od: species. 19.08.2012. u 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Antimićanin
|
Mehaničar, ali i okorjeli alkoholičar. Dobro je da oće upće popravljat. kako bi on mogo pobjeć nekome onako drven da ide sam u potragu ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|