Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2012., 02:07   #1171
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
odmaranje očiju je za sisice stalker se igra cijele noći, ako treba
Nemoj da moram iskopavat one postove kak ti je žena stavila zabranu

Po cijele noći se igrao SoC, sve nakon toga laganini

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.08.2012. u 02:13.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2012., 10:02   #1172
Cro_Misterio
Registered User

Cro_Misterio's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
A u koju cop mapu?
Skinuo sam neki prijevod i stavio ga tamo gdje je ikona za pokretanje igre i opet mi je sve na
cirilici...Skinuo sam neki drugi i posto sam vidio da je on vec u Scripts mapi i taj sam probao stavit u cop scripts mapu ali opet nece
Cro_Misterio je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2012., 18:35   #1173
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Nemoj da moram iskopavat one postove kak ti je žena stavila zabranu

Po cijele noći se igrao SoC, sve nakon toga laganini
ma kopaj, nikad nije bilo zabrane, samo čudjenja kaj to mene tolko u tome veseli
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2012., 21:41   #1174
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2012., 21:45   #1175
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Lud zbunjenog...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2012., 09:30   #1176
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

trebali bi to prodati. ili neka neko kupi kompletan gsc, barem kaj je od njega ostalo.
Staro 07.08.2012., 13:17   #1177
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
trebali bi to prodati. ili neka neko kupi kompletan gsc, barem kaj je od njega ostalo.

http://tinyurl.com/bpwbh6b

gle ovo sad . ja ne kuzim kak oni tam trolovi ne vide hrpu para pred nosom . imaju sad tolko matrijala za stalkera , tolko modova i ideja da je to strasno . imaju i masu developera koji badava delaju na razvoju modova . ti bi za neku sicu cuda napravili . al oni rade kojekakve pizdarije koje niko ziv ne igra . pretacu iz suppljeg u prazno . cini se da se tam stvarno nezna ko je gazda i kaj oni zele . pa ti menjaju poslovnu strategiju svaka dva meseca kak se ko od njih sjeti . jednom rjecju , strasno . cini mi se braco stalkeri da se nemamo cemu nadati ...
species je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2012., 17:34   #1178
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

sorry, nisam skužio poveznicu izmedju THQ-a, INSane-a i stalkera na ovom linku.
Staro 14.08.2012., 17:31   #1179
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
evo uhvatio malo vremena da odigram sgm 2.2 i neznam jesu li to bugovi ali neki su smiješni.
pitanjce: jel vama dok izaberete opciju da vas glavni u selu(tip sa zvijezdicom-boss) odvede negdje i kad se stvorite da ispred vas ima hrpa monstera. jel to bug ili normalno.
i zakaj je tak skupo sve kod mehaničara? jedan upgrade za pljcucu 10k wtf.
znam da mod nije nešto. ali meni je dovoljno da se zabavim malo. pa ako netko ga igra nek savjetuje.
cheers
edit:kaj znaci kokos i jaja

Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 14.08.2012. u 19:02.
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2012., 21:56   #1180
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

I sta sad ? Onom pederu Sydorovichu sam upao u jazbinu (konacno proradio eksploziv) i moram ju pretraziti ali tamo nema nis, sva vrata zakljucana i nema dalje. F*ck, nema leshine, nema nicega. F***ng Rusi, kako su mogli samo smisliti ovakav mod
Reinstal ? Neeeeee

nema vise zippacha ......

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.08.2012. u 22:01.
zippo je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2012., 22:29   #1181
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
koju str. unatrag sam upravo to spomenuo zato sam i ja reinstal i odigrao 2.1 s kojim nije bilo problema koji se put srušio ali ništa strašno s obzirom na SGM 2.2
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2012., 11:55   #1182
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Vi ne odustajete se krljat sa ovim zbuggiranim polumodovima? ma svaka vam čast. Dajte radije krenite opet sa SMRTER 0.41 modom, ili Complete + K10 texture mod na SoC-u nego se zejebavate i gubite živce na tom poluproizvodu.
da iole nekaj vrijedi, bio bi na ModDB stranici, a ne na nekakvim ruskim forumima
Staro 16.08.2012., 21:47   #1183
pyzdek
Premium
Moj komp

pyzdek's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Evo pr linkova http://www.moddb.com/members/davidme
Way to Pripyat mi je zapeo nakon 2sata,mislim da bi ga bilo bolje skinuti sa "službene" stranice.
http://tinyurl.com/bpwyrer
pyzdek je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2012., 03:10   #1184
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Vi ne odustajete se krljat sa ovim zbuggiranim polumodovima? ma svaka vam čast. Dajte radije krenite opet sa SMRTER 0.41 modom, ili Complete + K10 texture mod na SoC-u nego se zejebavate i gubite živce na tom poluproizvodu.
da iole nekaj vrijedi, bio bi na ModDB stranici, a ne na nekakvim ruskim forumima

potpisujem brko . taj smrter 0.41 ili sgm 1.7 . to prelazim sad drugi put u tjedan dana , i radi ko urica . a novih zadaca i oruzja mali milion . i nijedan jedini put se nije srusil . no , tu si i ti zasluzan . reko sam sebi , ak ti vozis 64 bitne win , onda valjda ima veze . ne da ima , nego je razlika drasticna izmedu 32 i 64 bitnih win kod igranja stalkera . drasticna . kolko je drajver za radeonku bolje napisan za 64 bit da ne govorim . ak ko ide igrat igrat sgm 1.7 , treba mu mod , fix , i ltx datoteka .
Staro 18.08.2012., 13:53   #1185
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ma meni je i SGM 1.7 brljavio i sa onim famoznim fixom. Probao sam tada i drivere mjenjati, ali ništa nije pomoglo. MOD ili mora biti pošten ili ga ja više ne mećem, pa ne znam kako da bude zanimljiv i "drukčiji"
Staro 18.08.2012., 19:44   #1186
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Ma meni je i SGM 1.7 brljavio i sa onim famoznim fixom. Probao sam tada i drivere mjenjati, ali ništa nije pomoglo. MOD ili mora biti pošten ili ga ja više ne mećem, pa ne znam kako da bude zanimljiv i "drukčiji"
taj mod sgm 1.7 radi ko urica . milina . evo prolazim drugi put i nijedamput , ali nijedamput se nije srusio . prolazim i kroz portale i selim se non stop bez ijednog rusenja . ali bitna ti je i ltx datoteka . nju moras kopirati u gamedata - mod_parameters . i pokrenuo sam i setup i mod sa admin ovlastima . otvorio dvd i onda pokrenuo instalaciju . stvarno je mrak za igrati . ima zadaca koje radis za bandite , placenike , stalkere , za dawn frakciju ... ma masa toga . i kad prodes igru , ostajes u zoni i opet zadace za monolite , znanstvenike .... nikad nije pusto , porokane baze se obnavljaju , alfa sqad ti non stop puse za vratom . kaj da ti velim . gust igrati . mogu ti jedino pomoci da negde uploadam , pa da si sve skines . steta da ne odigras , jer ponavljam , stvarno je uzivancija igrati . ak ja sa ovom kantom derem dx10 , tvoja to pojede za dorucak :-) .
Staro 18.08.2012., 20:09   #1187
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor species Pregled postova
mogu ti jedino pomoci da negde uploadam , pa da si sve skines . steta da ne odigras , jer ponavljam , stvarno je uzivancija igrati . ak ja sa ovom kantom derem dx10 , tvoja to pojede za dorucak :-) .
ajd i ubaci upute di kaj stavit itd
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2012., 20:12   #1188
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
taj mod sgm 1.7 radi ko urica . milina . evo prolazim drugi put i nijedamput , ali nijedamput se nije srusio . prolazim i kroz portale i selim se non stop bez ijednog rusenja . ali bitna ti je i ltx datoteka . nju moras kopirati u gamedata - mod_parameters . i pokrenuo sam i setup i mod sa admin ovlastima . otvorio dvd i onda pokrenuo instalaciju . stvarno je mrak za igrati . ima zadaca koje radis za bandite , placenike , stalkere , za dawn frakciju ... ma masa toga . i kad prodes igru , ostajes u zoni i opet zadace za monolite , znanstvenike .... nikad nije pusto , porokane baze se obnavljaju , alfa sqad ti non stop puse za vratom . kaj da ti velim . gust igrati . mogu ti jedino pomoci da negde uploadam , pa da si sve skines . steta da ne odigras , jer ponavljam , stvarno je uzivancija igrati . ak ja sa ovom kantom derem dx10 , tvoja to pojede za dorucak :-) .
znam, završio sam ja 1.7 mod, 2 puta čak. Ali nikada da je baš glatko radio. uvijek je trzao malo i stalno brljavio. e sad, možda je tajna u tom fiksu koji si ti stavio, možda nismo koristili isti fix. slobodno daj link od fiksa.
Staro 19.08.2012., 02:04   #1189
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
znam, završio sam ja 1.7 mod, 2 puta čak. Ali nikada da je baš glatko radio. uvijek je trzao malo i stalno brljavio. e sad, možda je tajna u tom fiksu koji si ti stavio, možda nismo koristili isti fix. slobodno daj link od fiksa.
sutra popodne stavljam stavljam fix , ltx datoteku i prijevod na eng , te upute . moguce brko da nije isti isti fix u pitanju . a vjerojatno i ltx datoteka igra veliku ulogu . to sam ja modificirao po uputama ekipe koja je radila taj mod . ne brljavi ama bas nista . srusio mi se nije jedan jedini puta . primjeti se malo usporenje samo na dva mjesta , al to je nezamarivo . u skadovsku na putu prema banditskoj bazi , i od postaje na jupiteru prema znanstvenicima . al govorim , to jedva da se primjeti . to je par sekundi u pitanju , i samo kod trcanja . nije spomena vrijedno na to kaj smo sve nauceni u stalker serijalima . sad ekipo idem spati jer vise ne vidim .
Staro 19.08.2012., 10:19   #1190
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

aj nek neko stavi link na taj mod
Staro 19.08.2012., 11:59   #1191
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
aj nek neko stavi link na taj mod
strpi se lave . sad sam ustal . rucak i sve to . brko , jel si ti imal osim moda i fixa - a gamedatu veliku 700 mb ?
Staro 19.08.2012., 12:10   #1192
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
strpi se lave . sad sam ustal . rucak i sve to . brko , jel si ti imal osim moda i fixa - a gamedatu veliku 700 mb ?
ne sjećam se baš
Staro 19.08.2012., 17:14   #1193
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
ne sjećam se baš
bit ce da si pozabil neku sitnicu od 700 mb ... upa se na deposit , 62% veli ... idem se malo maknuti od kompa jer me kobra gleda kaj da sam poljska voluharica .

http://tinyurl.com/casb57x

evo linka na sgm v1.7 . u rar formatu je mod , fix , ltx datoteka , gamedata , i detaljne upute za instalaciju .

Zadnje izmijenjeno od: species. 19.08.2012. u 18:41.
Staro 19.08.2012., 22:45   #1194
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

joooooooooojjjjjjjjjjjjjj
mogo si novi post napisat a ne stavit u postoječi
tek sam sad vidjel da si stavil link
Staro 20.08.2012., 00:07   #1195
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:
joooooooooojjjjjjjjjjjjjj
mogo si novi post napisat a ne stavit u postoječi
tek sam sad vidjel da si stavil link
trebas punoooooooo vremena da to odigras . ja se jebem od podneva da najdem personal vintorez , a znam di je . da nisam nadogradil nightvision trece generacije , ne bi ga ni nasel . super je slozeno . nakon svake nove instalacije , promijeni lokacije stasheva , alata za repaririranje itd ... mlade sam dobil . ma zivcan sam bil . deposit mi dvaput prekinul upload . free je free . rekel moj mali da se desava i najboljima .
Staro 20.08.2012., 00:12   #1196
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
promijeni lokacije stasheva , alata za repaririranje itd ... .

dal se može kupit info o lokaciji alata ?
Staro 20.08.2012., 02:52   #1197
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Citiraj:

moze . al to stari stalkeri ne kupuju . pitanje casti i reputacije . dok najdes alat za repariranje , to je isto kaj da si nasel novu zenku .
Staro 20.08.2012., 09:24   #1198
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:

kod Owla se može, ali košta poprilično. Nisu baš male cifre u Sigerusu. Treba 2 puta promisliti jel zbilja potrebno jesti ili kupiti metke. nešto slično kao i kad prosječan Hrvat kupuje auto "a smanjit ću gablec pa ću imat za ratu"
Staro 20.08.2012., 10:18   #1199
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

ma to mi je glupo
mehaničar a ti mu moraš tražit alat
dobro da nisu negdje stavili i strojarski priručnik
Staro 20.08.2012., 10:48   #1200
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
ma to mi je glupo
mehaničar a ti mu moraš tražit alat
Mehaničar, ali i okorjeli alkoholičar. Dobro je da oće upće popravljat. kako bi on mogo pobjeć nekome onako drven da ide sam u potragu
Citiraj:
dobro da nisu negdje stavili i strojarski priručnik
Imam ja Krauta u PDF-u, trebalo bi to implementirat u igru pod questom "Get mechanical bible"
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na