|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Još uvijek se smijem ovoj tekmi...definitivno najveće iznenađenje prve HNL ove sezone. Citat s net.hr Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ha-ha ![]() ![]() ![]() Možda nam je i trebalo nekaj takvoga. Još jučer se Ivanković preseravao po telki kako mu je sad najvažnije srušit rekord Benfice od 29 utakmica...evo mu sad rekord....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#95 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mislim da tu ipak nije bilo namještaljke, prije ''zakon velikih brojeva''. I Dinamova i Varteksova serija morale su negdje stati. Varteks je prosječna momčad, ali nikako nije najlošija u HNL kao što je tablica pokazivala - bilo je samo pitanje trenutka kada će im krenuti. A s druge strane je došao prepotentni Dinamo, očekujući izjednačenje svjetskog rekorda uzastopnih pobjeda, a nakon još jednog euro-debakla. Kaj reć', poklopilo se ![]() Samo kad bi Ivanković napokon shvatio da mu ne valja koncepcija. Ako ga Mamić i otfikari opet će naći nekog poslušnika kome će on i buraz krojit sastav...
![]() |
#97 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Da da ,sedam golova,koeficijent 28 recimo.. Pobjeda varteksa... koeficijent 9 recimo... 100 eura uplata= pun kua love.... Moje mišljenje je da je 30% našeg prvenstva namješteno... samo da ne bude svađa sad....
![]() |
#98 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Slažem se da je u našem prvenstvu puno namještaljki (mislim da je to svima jasno, a zna se da toga ima i u najrenomiranijim ligama), ali po svemu sudeći jučerašnju utakmicu je bilo jako teško namjestiti na onaj način na koji su se stvari odigravale...
![]() |
![]() |
#99 |
Super Moderators
|
Sad, mislim da bi se baš ovakva reza malo teže namjestila. Izjednačenje minutu prije kraja, pa tri minute sudačke nadoknade i gol za pobjedu u trećoj minuti nadoknade???
![]() |
#100 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Slazem se. Tesko da je bas to bila namjestaljka s obzirom kada su padali golovi. Ne vidim smisao toga rekorda,to bas nista ne govori o nekom klubu vec o ligi u kojoj igra. Naravno da Benfica drzi rekord ili bi to mogao jednom GLasgow ili Celtic ili dinamo ,svi kklubovi koji su najaci u ligi vec dugi niz godina a imaju slabu ligu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Sve je stvar poznate taktike naših domaćih trenera. Nema tu kruha dok im se god taktika zvala Stihija. To je igranje na sreću a ne nogomet. Baš zbog toga nije Dinamo niti bolje proći u Europi. Ajax nije imao osobito dobru igru i tako neće daleko u Europi, ali Dinamo nema igrački kadar koji može parirati Ajaxu. Jedina 2 kluba koji mogu igrati takvom taktikom su Real madrid i Barcelona. ostali se moraju služiti mozgom trenera.
![]() |
![]() |
#102 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tekma protiv vartexa je bila prezalosna za gledat,a i vartex je mogao i uvjerljivije slaviti,i na onakvo nezalagnje igraca mogu samo reci - picke! stvar koja mi smeta je ono forsiranje 4-2-3-1 di mi igramo s dva defenzivca i 2 kretena kao centralna stopera koja u zadnjoj liniji kad nema nikoga nemogu spojiti 2 dodavanja !?! pa kupovanje izraubanih igraca,glumljenje nekakvih ozljeda prije prodaje i transfera pojedinih igraca,pa onda prodaja najvaznijeg igraca nakon odradjenih priprema i dok igrac govori da nezeli ic prije nove godine da zeli s ekipom probat napraviti nekaj u europi zbog dinama oni ga prodaju prek noci,pa onda forsiranje u prvi sastav nekih igraca koji nezasluzuju sveti dres ni u snu!!! ja kuzim da se tekma moze zgubiti ali se barem oznoji za sveti dres i pogini za njega kao sto mi ginemo na tribini za dinamo koji je nama svetinja,imam upalu grla po tjedan dana nakon svake tekme,a on se nemoze koncetrirat na igru ***enih 90 minuta....mi na stadionu uvijek odradimo navijanje na najvisem nivou bili mi vodili ili gubili pjesma se cuje konstantno glasno i dajemo im takvu podrsku da jednostavno nemozes podbaciti,neka podbaci 1 ali kud svih 11 podbaci na terenu....poslije tekme protiv ajaxa jos se vise od pol sata navijalo,e za to se zivi...takvu navijacku tribinu nema niko i oni nemogu barem zbog nas dati 100% na terenu kao sto mi za njih ginemo...
![]() |
#103 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
i svaka cast torcidi,izgleda da je uspjela napokon napraviti reda u upravi...
![]() |
#104 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Super Moderators
|
Gotovo je i ovo kolo. Maminjo je koliko vidim opet u formi ![]() Šibenik-Hajduk 1:0 Dinamo-Rijeka 1:0 Zadar-Varteks 2:0 Inter Zaprešić-Slaven Belupo 1:0 Cibalia-Zagreb 3:1 Osijek-Međimurje 4:0 Moram priznati da nisam očekivao da će Slaven popušiti...
![]() |
#107 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ova danas tekma Dinama i Rijeke mi je bilo sve muka gledat. Užas na kaj je to ličilo. Da, Inter je iznenadio doma ili je Belupo još pod utjecajem poraza od Dinama. Nego, ne znam je li itko čitao zadnji članak "Iz Maksimirske šume" di ovaj poziva da se stave mladi u ekipu, koji su još kao kadeti i mlađi osvajali svjetske turnire. Vele mi frendovi da je Hudorović stvarno talent i pol. Pa onda nek igra, kad već, naravno Dinamo neće u Europi igrat (sad bi Maminjo vjerojatno i mene na k stavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A tekma sinoc tuga , drago mi je sto bar 3 boda su pala pa da se mirno ide u Split , jedino Rijeka nije bila ko protiv Hajduka , ne znam jer nisu igrali doma ili malo zatvorenija taktika , steta sto se nisu i oni razmahali pa da imamo sto za gledati . Sigurno na Kantridi kad dodje Dinamo ce biti prava tekma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Tlacitelj i neznalica
|
![]() |
#111 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da je ali ne za ovu funkciju koju obnasa...mogao bi u krcmi raditi i dobro zaraditi.... BTW http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...7324_74696.php
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nema se sta reci...a onaj mu jos nosi casu,a drugi kao govori ma pusti,dosta mu je...a Mikic se u pozadini smije... Ali kakav poser,pun sebe izade van, a BBB mu vice "Mamicu cigane",hehehehe
![]() |
#117 |
Super Moderators
|
11-to kolo: Međimurje-Šibenik Zagreb-Osijek Slaven Belupo-Cibalia Varteks-Inter Zaprešić Rijeka-Zadar Hajduk-Dinamo
![]() |
#118 |
Super Moderators
|
I na kraju: Međimurje-Šibenik 2:2 Zagreb-Osijek 0:2 Slaven Belupo-Cibalia 2:2 Varteks-Inter Zaprešić 1:2 Rijeka-Zadar 2:0 Ajduk-Dinamo 1:2 ![]()
![]() |
#119 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cekao sam te, nije mi se dali trazit thread ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Super Moderators
|
Danas: Zagreb-Šibenik Međimurje-Slaven Belupo Osijek-Varteks Cibalia-Rijeka Inter Zaprešić-Hajduk Zadar-Dinamo Kup-Dinamo se jedva provukao, Rijeka popljugala od Segeste 3:0... Parovi četvrtfinala Hrvatskog kupa (7. i 28. studenog): Slaven Belupo - Dinamo Hajduk - Inter Segesta - Zagreb Varteks - Cibalia
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|