|
![]() |
#92 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
33°C ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
@Angelus, kaj nije to malo pre niska temperatura? Bu ti krepala jadnica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
kaj velis , na kolko je optimalno stavit klimu da radi , po danu recimo , kad je vani ko ovih dana 33 34 35 ? ak se stavi na premalo , dal ju se moze tolko izmucit(pokusava ohladit uzrak na tu temperaturu ali nemoze jer je vanjski zrak pretopli) da rikne il nesto ? ovu noc sam bio u drugom stanu , stavio klimu na tak 24 stupnja bilo je bas taman za spavat a mislim da se nije mucila. jedino kaj mi je cudno da kad postigne temperaturu vanjska se jedinica ugasi ali unutarnja i dalje upuhuje , dosta slabo ali opet , cuje se? ![]() mozes to objasnit?klima je valiant. imam jos jedno pitanje , al moramn slikat klimu pa cu te pitat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
u uputstiva svake klime imaš, koliko može klima smanjiti temperaturu npr. ako je vani 40C da klima može smanjiti najmanje na 27 i sl. Ja sam si sad stavio na 26 i baš mi je ugodno, kad izađem nije prevelika temperaturna razlika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Kod mene klima konstantno radi već tjedan dana tj. od kada su počele ove tropske vručine.Živim u stanu(još dopodne sunce direktno udara u rolete i dodatno grije) tako da sam bio primoran ugradit klimu jer je bez nje bilo nepodnošljivo.Vanjska temperatura danas oko 17h je bila oko 36,a u stanu oko 27.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
ok crveno ti je kompresor sad zavisi od boja ,kod mene kad je crveno i trepti ona kompresor sam sebe ,odmara nakon dužeg rada ,kad je zelen onda radi kompresot ilio vanjska jedinica,mada kod tebe može bot obrnuto ,a druga žaruljica je za napom ,kod mene je uvjek zelena i samo kad je kompresor crven onda trepti tad kompresor sebe dovodi u red ,nešto kao intelegent mašina....mada nemora bit isto kao kod mene
![]() |
![]() |
#102 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kad je žuto svijetli onda je isključen, kad zeleno svijetli onda je uključen na daljinskom imaš tipku "health" za uključivanje ionizatora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li to Haier klima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
čitam ovaj topic i razmišljam kolko sam sretan. naime, živim u stanu s debelim zidovima i duplim izo staklima tako da mi temperatura unutra ne ide preko 27, 28 stupnjeva, a uglavnom je oko 25. prošle godine sam bio podstanar u potkrovlju i to je bio pakao - oko 35 stupnjeva svaki dan kad je bilo vruće...
![]() |
#106 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#108 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#111 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
Kod mene u Gorskom kotaru, Čabar je trenutno u mojoj sobi ugodnih 22°C ![]() Baš ugodno... Čujem da je u Osijeku prevruće, a tamo se selim ovaj vikend... Mogao bi ostati još koji tjedan u ovom "hladu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, vrlo dobro hladi iako za tu marku nikad nisam čuo. ![]() ![]() Klima radi punom parom, a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
mat ploč 40 cpu 40 aux 41 mašta god to značilo hdd1 42 hdd2 48
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma treba sve stavit pod mineralno ulje, od TVa, pa do Antene, i Mikrovalke, pa da viš koji hlad u kući ![]()
![]() |
#119 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Juče konačno malo zahladilo kod mene, došo doma s vrućina i odma sav u znoju ![]() ![]() Se meni to samo činilo il su jučer fakat bile niže temp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Idući tjedan puno hladnije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|