![]() |
Kolike su vam temperature u sobi?
Kak mi je stvarno vruce za poludit, bas me zanima kolka vam je temperatura u sobi. Nek se jave samo oni koji nemaju klimu, jer znam da je kod njih 25C...
evo jedan ss iz moje sobe sa digitalnim termometrom: http://www.imagesforme.com/thumbs/2320DSC01306.JPG pitam se sto bi bilo da neam vodeno, ovak mi je proc na 50 pod full loadom...:fiju: |
pa preko dana se dignu na oko 30-35°C, a preshi u tome uvelike pomaže :D
|
Bogme, prek noci su svi prozori otvoreni, a po danu se sve zatvori i zamraci da sto duze ostane sveze, tek se oko 4-5 popodne malo zapali klima...
Danas je vani valjda 38° najavljeno... |
e dok nisam imao klimu navečer su mi temp bile oko 31C, nemoš spavat, disat, ništ
klima spašava |
Evo uz comp u sobi je 28, u ostalom djelu kuće je hladnije za 2-3 stupnja.
Ne posjedujem klimu. |
Neznam kolika mi je točno ali osim kučnog ventilatora hardove ništa ne može spustit na manje od 45C, ostalo je ok
|
Ako nađem sliku od prošle godine kad mi je u sobi bilo 37,5°C - dam ju ovdje.
Čak mislim da sam negdje postao na forumu, ali to će biti lagano nemoguće za pronaći :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sigurno ima program ali ćemu kad ovaj od Wina sve uredno sredi. :)
|
Trenutno 25, a kod mene doma u sobi i do 35, kad popalim svu masineriju :D
|
Citiraj:
ne idem spavat do 3 u noci jer je prevruce... |
Citiraj:
|
podanu derem klimu pa mi je 26-29 a da nemam klimu bilo bi i 32-33 jer mi je soba u potkrovlju, a ponoći otvorim prozor pa je baš super ugodno:chears:
|
Khhhh, 1 hard, 3 venta 92cm na njemu ( hlade ga :lol2: ) i temp mu se ne spušta ispod 35 :( . U sobi temp 37°C.
Jbg, nije isto na moru 37, i u Zagorju 37. Tam je zraku ugodan i ne znojiš se, a tu je velka vlaga i pritisak, i lije biohardware svoj znoj dok radi :D . Sva sreća kaj imam kompresor u servisu pa se malo ispušem svakih 30min :) |
hahah kako mislis na moru da se neznojis.......itekako se znojis barem kod mene na losinju :sweating: :sweating:
kodmene temp u sobi 31 al sve je bolje uz pivkana :chears: |
Bog te mazo ljudi kako zivite evo kod mene u sobi 24,4 pa hocu da crknem.
|
Ma na moru je drugačije, zrak je suši, a tu je vlaga ogromna :D Tak da zbog vlage u zraku ljudi liju ( znoj :D ) ovdi ko ludi. Al imaš i onihkoji su po parku il pod drvećem na :chears: :chears: :chears:
|
Citiraj:
Inače, ja imam neku umjetnu kožu na stolici pred kompom. Sjećam se da sam se tad toliko zaljepio za nju, da ono...sediš u gaćama i moliš Boga da sva koža ostane na tebi kad se ustaneš... A noći su bile koma, spavao sam na balkonu... Mada, onda sam se zainatio i bio vani po cijele dane, radio. Jer onda ti je tak svejedno - znojim li se u sobi ili vani di delam neš korisno. |
Citiraj:
|
kod mene se to kreće od 24-28°C, nemam klime. evo trenutno 27° , a vani u hladu 40°:D
|
25-30°C:(
|
Bez klime, trenutna temperatura 28C, van ni ne pokušavam izlaziti prije 20h jer je pakleno...samo kad se sjetim da sutra moram u Vž..uh...
|
meni je od 24-28C kako kad, nemam klimu al imam "drvene rolete", fakat ne kužim kako kod nekog može bit 35C u sobi to je fakat previše...:stoopid:
|
ufuf kod mene se stanje pogorsava, spustene su rolete al ne dokraja, zavjesa vani, propuh ali i dalje temp raste:(:
http://www.imagesforme.com/thumbs/500DSC01307.JPG |
Kako nekome mozhe biti 35 stunjeva u sobi?
Vrlo lako. Naime, neki ljudi (ukljuchujuchi i mene) imaju takvu prokletu srechu u zhivotu da im sunce tokom ljeta od 7 ujutro pa do 20:30 navecher - udara direktno u prozore koji se samim time moraju drzhati zatvorenima, a zid se tako ugrije da doslovce isijava toplinu i tokom nochi!!! A kao shlag na tortu, tokom zime, kada bi mi dobro doshlo malo toga sunca koje udara u prozore - preko dana mi je ta strana zgrade - u hladu. Jbt ga, kriva lokacija. A kod susjeda (zgrada preko puta moje) ima sasvim obrnutu situaciju: tokom zime - sunce, a tokom ljeta - hlad. Gadovi sretni! Ali, moglo bi biti i gore. Mogao bih zhivjeti u...potkrovlju ;) |
taman je sad :)
|
De5tr0yer će se spohat :D
|
da spohat, destroyer na naglo :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |