|
|||||||||||
|
|
#91 | |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
AMD prije par godina i danas su dvije različite stvari, kao da uspoređuješ Škodu Favorit i recimo Superba. trebalo je i njima da ispeku zanat.Opet pričaš gluposti za platforme, i sam si imao problema sa svojom Matsonic pločom i ond pričaš kako se ne trebaš brinuti o matičnoj, a sam si prije par postova rekao ne bi uzeo Matsonic matičnu da si znao. WTF? Consistency check! BTW, RAK, jel i tebe ćopila gripa? Mene trese od jutros, zato sad tu i visim umjesto da nešto pametno radim... Ajde ozdravi brzo! ![]() |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. e i da .. sky .. pogeldaj ovo .. ovo se s intelom ne događa .... barem u mojem slučaju ne .. a kolko znam niti kod drugih Intelovaca ... OVO SE NE DOGAĐA S INTELOM ... a kad imaš INTEL netrebaš ze brinuti niti za hlađanje niti za temperaturu .... dok kod AMD-a JE TO MALO DRUKČE :-))
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#93 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
|
|
|
#94 |
|
Guest
|
Ponovo stvar proizvođača ploče, nema updatean BIOS. Činjenica je da proc radi, samo ne po nazivnoj frekvi. Upikni si ti p4EE pa da vidimo hoće li ti ga prepoznati ( ako da, svaka čast Intelu, taj dio su onda bolje odradili od AMDa) A drugi primjer je kriv ili korisnik koji nije znao postaviti cooler ili sam cooler što pak nema veze sa AMDom, pitaj RAKa. A da se ne trebaš brinut za temperaturu, ma skini sa svog proca cooler, što će ti kad se ne trebaš brinut za temperaturu... ![]() |
|
|
|
|
#95 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
... i ak nisi primetil .. još se jedino mi dva svadimo tu .. dok ans drugi gledaju i smijeju se .... ![]() .... ali nemam sad kaj delati .. gledam film na 1 programu .. i odmah one televizijske programe na winampu 5 kaj moreš gledati prek neta .... pa moram tu nekaj pisati ... a možda i Rak od ovoga našeg prepiranja ozdravi prije .. jer znaš kak veliju smjeh je najbolji ljek .....
|
|
|
#96 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Daj utvrdi svoje mišljenje, prestani baljezgat protiv AMDa kad nemaš pojma o današnjim AMDovim procesorima i počni čitati više nego pišeš! NHF ![]() edit: ja sam isto gripozan, ali mogu ti reći da mi je baš rasprava smiješna...još od početka ;D... a smijeh je lijek, nema šta...Ajd, odi gledat film, ja idem u krpe, možemo ovo nastaviti i na kavi/pivi/cugi/soku, samo postaj mob na PM.Cya! |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Magister Mundi sum!
|
.... evo da ti ovak velim .. kad sam ja kupoval matičnu .. ja nisam razmišljal o tome kak bum ja overklokiral svoj proc .. i kak bum ja metal gore ddr .. jer to je bilo jako davno kad je P4 na 1.8 bil među najbržima ... mislim u to vreme je najbrži bil negde 2 . 4 ili tak nekaj .. a ddr je bil skupi ko sam vrag ... .... a tek nedavno prije par meseci sam kupil ddr kad je pojeftinil ... a međutim da je matična kakva je moral sam pitati kaj treba napraviti da mi ddr dela .... .. ... a kaj se tiče klokanja .. na taj način na koji sam sam napravil nisam prije delal .. jer sam delal kroz bios .... ....a kolko ja znam o AMD-u .. e pa kolko sam ja videl vlastitim očima u svojoj školi gde je prek 100 kompova nutra .. kad su dobili 10 AMD kompova .. milsim s AMD procovima .. nisu ti kompovi zdržali više od mesec dana a več su ih morali odnesti an popravak .... a oni stari Inteli nutra .. koji delaju na nekih 200 mhz još uvek delaju bez problema .. a isto tak i svi novi kompovi s Intelom ... ![]()
|
|
#98 | |
|
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ponasas se kao pop koji propovijeda o seksu...kuzi se qrca a sere na sve strane... |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
..
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
MBO ABIT, s. 478, IC7-G, i875 ... ak se ti s tim slažeš ? .... pa se bum rešil tog matsonica koji vas tolko u oči bode ..
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#101 |
|
..
|
za intel 1)nema VIA-e 2)stabilnost 3)nesto se manje grije...NAGLASAK na nesto MANJE protiv intela 1)cijena!!! 2)bahatost sa izbacijvanjem novog socketa svakih tri mjeseca...ovaj p4c je zapravo p11.. za amd 1)cijena 2)stabilnost s npr. nf2 3)na plocu staru 3 godine mogu staviti noviji proc (tipa 133 ili 100 fsb..najcesce najnoviji proc ce raditi u staroj ploci ako se spusti fsb. ) iliti na najnoviju plocu mogu staviti 3-4 godine stari proc protiv amd-a 1)VIA 2)nesto visa temp. ---------------------- Osim razlike u samoj cijeni proca (AMD je za istu brzinu/snagu ipak dosta jeftiniji) i tome sto je Intel nesto hladniji (moj tbredB na def. je 30C u idle-u s ventom koji se jedva mrda..k tome da je moj proc iy serije prvih tbredB-ova koji su se nesto vise grijali nego ovi najnoviji) Da li se isplati dati 1500kn za proc identicnih performansi onome od 500kn? Po meni i meni ne. Da li netko hoce utuci pare u to mene briga...ali mi smeta kada netko tko je u komp utrosio 10.000kn ovdje govori kako je komp od 6.000kn sranje jer se ne moze pomiriti s cinjenicom da je netko dao puno manje para a dobio jednaku brzinu... |
|
|
|
|
#102 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
.... ja sam Intelovac i tak bum i ostal ... dok večina mojih frendova oko mene koji su prije govorli kak je AMd bolji sad prelaze na intel ... a pitam se ja zakaj ... ![]()
|
|
|
#103 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A samo se pitam koje su ploce bile u tim kompovima u skoli. Izgleda isto Matsonic. A ti pricas gluposti. Boli me qrac sto imas pun novcanik para (tj. tvoji roditelji) A sama cinjenica da si imao AMD prije INTEL-a a ni za INTEL NISI ZNAO IZABRAT DOBRU PLOCU je dovoljna. Dakle kad si kupovao AMD ti si samo znao upalit komp i nista vise, tj dosao si u shop i rekao dajte mi komp, a oni ti uvalili smece od ploce i memorije.
|
|
#104 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ispravak - novi P4C su nažalost topliji od Athlona, ako je na njima stock cooler. |
|
|
|
|
#105 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kao prvo Athlon i intel isto se griju gledo sam testove s istim Coolerom Kao drugo taj filmić nije istinit i na tom filmiću bili su stari Athloni koji su se jako grijali A ako moj Athlon 2400+ opere P4B 2.66 ,a košta manje od njega onda se tu vidi koji je procesor bolji
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
|
|
|
#107 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo meni se danas dogodilo nešto što sam mislio da neće nikad. Kompjuter je odjednom iznenada izgasio, onako bez ikakvoga razloga. Upalim ga i imam što vidit u boisu: temperatura 60°. Ventilator je crknuo (a ja ga nisam čuo jer radi na nešto malo više od 1000 rpm) i kompjuter se zgasio na zadatoj temperaturi. Radi se o nforce2 čipsetu. A na kojem je nastao THG filmić? VIA kt133?
|
|
#108 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
|
|
|
#109 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Da na tom filmiću je Athlon 1400 i VIA KT133 Svi znamo da je Athlon bolji, nego ovi intelovci su kupili P4 pa su se zajebali, a ne žele priznat da je tako pa ga hvale Athlon je bolji šta se vidi iz svih testova
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
|
#111 | |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Hvala Vam na potpori. Sada stvarno trebate prestati jer ste se dovoljno izblamirali.
|
|
|
#112 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Sve ovisi o tome koji proizvodjac je nekome drazi i jasno o cijeni! Nije to ko da kupis FX ili ATi! Kaj se tice ove teme i vjecnog rata Intel-AMD to je isto kao i ATi-nVidia Znaci NeINTELigentni protv AMDebila nVIDIOTI i fanATIci! Svaki ima svoje za i protiv.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 30.12.2003. u 23:52. |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Banned
|
Citiraj:
I da.SRETNA NOVA GODINA!!!I to svima.I intelašima i aemdejovcima i atijevicima i nvidijašima i s3virđovcima i empetrijašima i šepavima i grbavima i ........... |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
|
|
|
|
#118 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Znam da sam debelo zakasnio na ovaj thread ali vec na pocetku moram reci nesto protiv ovog pljuvanja po amd-u Fishermane *ebes mi sve ali ljudi kao ti me super-zivciraju jer pojma nemaju. Ti si se nasao preseravati o amd-ovom performance ratingu??? "da mi je videti u čemu su to oni usporeživali ..... valjda su pokrenuli samo jedan programček u kojemu je AMd bil bolji i to je to .. " daj molim te...ne kuzis se dovoljno u hardware da bi mogao pisati ovakve gluposti . dalje Taj p4 na 1.8 ghz ima sigurno ISTE performanse kao i amd koji ne radi na toj frekvenciji. za tebe i ostale seljake (sory) je sve u megahertzima ali stvarnost je zaista drugcija. pa evo pogledaj athlon 64 fx 51 koji radi na 2.2 Ghz...taj *ebeni procesor je nad*ebao p4 EKSTRIM EDIŠN koji radi na (pazi sad) 3.2 GHZ!!!! woooou Sad ti proracunaj u svojoj glavi koliko je to megahertza vise u korist intela?? Odgovor. Cijeli jedan gigahertz. Nadam se da ces nekog klinca skuzit od ovoga sto sam napisao tj da megahertzi vise nisu najbitniji (ista prica je i sa nvidijom i atijem) Ati radi na manjoj frekvi i rula dok nevidia stavlja nabrijenu memoriju na svoje grafe samo da bi ublazila slabije performanse samog chipa. I ovo zadnje o pregrijavanju athlona. pa ljudi moji samo budale naivne misle da se amd i dalje grije..LJudi moji ja cu priznat (tj nema se sta priznat kad je tako) da se thunderbird jezgra jako grijala i to stoji, BUT amd je napredovao (ko bi reko )i napravio sasvim nove procesore kojima je jezgra svjetlosnim godinama ispred one prve(stare). Uvijek ce biti ljudi koji ovo nece htjeti prihvatiti, kao sto je ljudima mercedes mercedes a ostalo nis ne valja. a jelda? a prema ADAC-ovom isptitivanju prva tri mjesta zauzimaju japanci a mecka je cetvrta...Ovo je cist prva usporedba koja vjerojatno i nije najbolja ali u narodu ce neke stvari ostati uviek iste i nece ih nitko moci promijeniti. Za njih ce se amd uvijek grijati a intel ce uvijek biti hladan..ma.-,.,...,,.,.grrrr ljudi pocnite razmisljat jer stvarno mislim da se nikom ne daju objasnjavat ovakve stvari ljudima koji su neupuceni i ne znaju sto pricaju....![]()
|
|
|
#119 | |
|
Premium
|
Citiraj:
duron na 1.4 je cca kao celeron na 2ghz. pa kako onda njegov duron (11*200) moze bit u rangu s celeronom kojeg si ti napisao?? explain.
|
|
|
#120 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|