|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Boli me glava ... i pizza je upravo pojedena... a to je tek bio trening za bozic - neka domaca brlja me ceka... ufff... i sad ti kao radi! Zahvaljujem na lijepim riječima - a za prenočište: my place is always open 4 everibodi (naravno ako mi bolja polovica nije u Zg-u hehehe)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#95 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Za 600Kn, kakav je takav je ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pizza? ja sam odbauljal do posla... strašan i gotovo ničim izazvan mamurluk sam izlečil nekim filmom s tommy lee jonesom i diavolo pizzom na poslu. danas sam se čul z mitzekom... veli da organizira nekaj v zaprešiću... nisam zapamtil ni kad niti jel to žderonje ekskluziva ili općenito... interes mi je opal kad sam čul "zaprešić" ![]() inače i ja sam kasnije tek čul da u medvedgradu bila proslava... kak smo se mogli okupat u crnoj kraljici !!! enivejz... super i moramo još koji put ponovit prije ljeta... a kad dođe lijepo vrijeme ima da se valjamo po jarunu dan i noć ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#99 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
... baš ljepo kaj ste deli one slike na net .. to moram davoru zahvaliti .... sad se barem imam s čim zabavljati crtajuč brkove ... mješanjem glavi .... ili dodavanjem raznih drugih osoba na te slike ... a moeg bi ja to objaviti na vjestima .. dodam na jednu sliku Billa Gatesa .. pa ljepo vjesti dana .... "PC ekspertovci na tajnom sastanku s Billom Gatesom u desetki na pregovorima za izradu novih Tekilja Windowsa" ... ili dodam Busha pa opet vjesti dana " PC ekspertovci na tajnom sastanku s Bushom , raspravljali o novom sigurnosnom sustavu za Pentagon te mu predložili nacrte za računalini sustav koji bi trebao biti ugrađen u sve svemirske brodove ... konfiguracija se sastoji od nepoznatog procesora frekvencije 10 mhz overklokiranog na 12 mhz , 50 kb memorije , 1 mb hard disk , grafička kartica .... hmmm .. taj dio se nemre nazvati grafičkom karticom jer ne proizvađa nikakvu grafiku itd ..." a novi moto če biti SNAGA U NAŠIM BRODOVIMA ZA ISTRAŽIVANJE SVEMIRA ČE NAM OMOGUČITI NEMOGUČE BRZINE I IČI ČEMO TAMO KAMO JOŠ NITKO NIKADA PRIJE NAS NIJE IŠAO a to je ..... a sad sam ostal bez inspiracije ... pa ljepo vi odaberite kam bi to mogli iti .....
![]() |
#100 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Costa drugi put ostavi taj fotic doma uzet cu ja svoj jer moj ipak popravlja stanje fotogenicnosti nakon odredjenog perioda. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
Da jos malo docaramo ugođaj onima kaj nisu bili tam. BIlo je guba ali razocarala me ekipa sa svojim alkoholnim sklonostim, naime svi su tam na žderonjama pričali bajke kak mogu popit galona pife, vina itd a na kraju sam moral ja piti tuđe bambuse, tekile itd... I da elven i američanac zajebali su me kad smo isli v baskjeru jer je bila jedna preslatka malička koju smo mogli odpeljat samo da su navedena dvojica bila u malo boljem štihu, zato bu drugi put oni drmali sokiće a ja bum drmo maličku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#104 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Najdi mi post u kojem sam rekao da mogu puno piti. Osobito nakon 2 slanca cijeli dan. Osobno više preferiram da jedem i pijem malo ali vrhunsko. Tako ću si sutra priuštiti 9-10 sarmičaka, 2 kg francuske, 1 kg šunkice i 2 l vode naturale. Sve iznad 15% alkohola je za mene rakiještina. Nema nikakve razlike između tequile i lozovače. Jedino što sam osjetio razliku od ostalog je jedan viskač. Ostalo je sve isto. Sve u svemu, bar sam došel oba puta.
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imaš ti praf, gledajući par tisuća postova unazad nigdje nisi spomenul da moš malo popit ![]() Slažem se sa svime kaj si rekel ali jebiga ja volim sve vrste alkohola kako one malo kalorične tako i one viskokaloričbe 40% naviše. ![]() p.s: mogu ti reć da je onaj bambus bil vrhunski, zamolo da sam ostal naručit još koju čašicu kulike je dobar bio. Bajdvej od kud se onolko para naslo na stolu ??? Kdo je to sve financiral da mu dignemo spomenik :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() kaj se tice financiranja pa svi smo dali 200 kn pa je tak ispalo.
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam se rano pobral i vozil sam, sledeći put ja dolazim bez auta! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|