|
![]() |
#91 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
eno one tri koje sam ranije naveo... malo prosurfaj, pa otiđi do Panasonica i pogledaj uživo... Pioneer ima fantastične plazme, ali imaju jedan nedostatak - slabu crnu boju gdje je panasonic najbolji do sada.. a druga stvar je što Pioneer PUNO ulaže u reklamu i plaćanje testova i reklama po časopisima, pa je na "boljem" glasu... (ovo znam iz prve ruke, barem za hr tržište) ali ova zadnja tvoja rečenica definitivno ne stoji. http://www.corbis.hr/index.php?main_...oducts_id=5604 |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
također preporuka za plasmu od 42" http://www.corbis.hr/index.php?main_...oducts_id=4110 imam ga doma od svjetskog prošle godine, slika je jako dobra i crna boja je kao na panasonicu, koji je ili bi trebao biti bolji ekran (nisam ga vidio uživo). ali ako je nekome svaka kuna bitna ekran za preporučiti iz prve ruke. mislim da ga se može naći i ispod 8k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Tko ima veci budget, zeli HD, spajanje s PCom i konzolama, igranje itd. ce je zaobici.
![]() |
![]() |
#96 |
Extreme Air Cooler
|
![]() |
#98 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znam zasto se uopce trudim(o) , ako neko na temelju foruma i specifikacija kupi inferioran proizvod, mene to sigurno nece povrijediti...
![]() |
#99 |
Extreme Air Cooler
|
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Valjda nije fer prema lcd-ovima, jer plazme jedu te lcd-ove za dorucak. Samo treba usporediti slike panasonic pv600 ili pioneer 427 plazme sa bilo kakvim lcd-om (pa cak i philips pixel plus 3 od 30.000kn) i jasno je vidljivo da lcd-ovi jos trebaju puno griza popapati da bi dostigli kvalitetu plazme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ova rasprava niako da umre a ja sam rijesio svoj problem ,pa evo da joj se prikljucim : uza sve tehnicke podatke koje ste naveli ,za plazmu su mi presudila 2 razoga koja nemaju veze s brojkama kojima se razbacuje tu : 1. Ispod 127cm mi takvi televizori gube onaj WAU! efekt i cine mi se nekako mali za kucno kino 2.Nikako nisam mogao prijeci preko crne boje na Lcd-ovima ,cak ni na najskupljim modelima i onom pixelplus3 od 30 000 kn ,crna mi je uzasno bola oci i podsjecala me na gledanje filmova na mom monitoru.... Pa kolko god da netko argumentira i navodi bolje tehnicke podatke ,meni jednostavno uz svu ostrinu ta slika izgleda previse "monitorski" ,sta bi bilo super da recimo igram puno igara ,al ja gledam puno filmova i rijetko se igram ,pa se i nisam dugo mislio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
Odustao od Philipsa u Vemiila jer su mi nakon 5 dana cekanja javili a ga zapravo NEMAJU! Odem lud do Panasonica kupit taj panasonic 50pv700 ili 50pv600 o kojem svi pricate i rijesit muku ,al ovi ga imaju i to izlozenog al ga nedaju bez velikog stalka (3000-4000 kn ,a meni ce biti na zidu pa me zaboli za stalak) ,nikakvi pregovori ne dolaze u obzir samo sa stalkom il nikako..... Sad za upucene gdje u Splitu mogu kupiti tog crnog panasonica (bez stalka molim lijepo). ??? Hvala unaprijed na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samo jedan dokaz mojoj tvrdnji da su plazme krenule putem CRT ova tj. u penziju. http://www.benchmark.co.yu/modules.p...icle&sid=13194
![]() |
#105 | |
Extreme Air Cooler
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
|
Evo da zakljucim napokon , danas je stigao! Panasonic 50pv700 ,hvala svima koji su savjetovali ovaj model jer je pre***en komad tehnike (u ove 3 rijeci bi sumirao svoju recenziju i pozdravio sve koji su ucestvovali u pomoci pri kupnji ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Lika u mom srcu
|
odlična kupnja, mislio sam da si Philipsa uzeo, ali ipak si otišao na pravu stranu ![]() nabaci koju sliku digitalcem da se vidi kako to izgleda u dnevnom boravku, da se vidi njezina veličina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ovo ništa ne pokazuje, pokazuje samo da je LG imao sranja od plazmi, nije bio konkurentan nikako na tržištu, i zbog toga mu gubici... pa i razlog zatvaranja... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|