Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.06.2008., 19:37   #91
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Sto se informatike tice - osim MIOC-a jaka je i V. gimnazija (ok, Peta je jaka u valjda svim predmetima, daje odlicnu podlogu za vecinu faxeva, pogotovo tehnicke i prirodne). 3 sata infice tjedno, dodatne grupe iz infice i posebne pripreme za natjecanja. Tijekom skolovanja cu savladati (dio vec jesam): osnove, Pascal, HTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, Java, mozda C++. Od prakticnih i tehnickih stvari tipa umrezavanje i odrzavanje se ne uci nista jer nije u programu. Doduse - admini smo mi ucenici (trenutno clan bl4st3r i ja) i znanje se prenosi s koljena na koljeno. U to se upustaj samo ako si totalni freak. Za nju ti isto treba hrpa bodova, ali ipak manje nego za MIOC. Moja generacija se upisivala s 59, lani je prag bio 58.

Ako nemas toliko bodova - Rudjer ili Lucijanka. Ovisno o tome sto zelis.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 19:40   #92
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor terminator Pregled postova
U Gimnaziju Lucijana Vranjanina u Malešnici, ko i ja :P
Idem isto na FER i bolje znanje iz mat/fiz mislim da ne možeš dobit (za mat sam 100% siguran)
Da, matematiku ces znat ko vodu piti, ja i terma idemo na pripreme i jedini smo koji znamo nesto tamo...

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Vidimo se na prijamnom onda . Ista situacija, prošao sve sa 5 - samo to je bilo na granici uvijek. Matematiku sam učio večer prije testa, a fiziku sam počeo prepisivat iz bilježnice u drugom razredu. Imao 4 iz matke i 5 iz fizike (Opća gimnazija). I jebga kad sam krenuo na pripreme vidio sam da ne znam obične potencije riješit bez kalkulatora. Sad se malo promjenilo, zadnjih tjedan dana sam počeo žešće sa pripremama sam doma. Cilj mi je nekih 20-ak zadataka riješit na prijamnom (15 bodova svaki) + 400 bodova zbog ocjena i da upadnem sa nekim "manjim" plaćanjem. Ali ako bude nešto lošije, odo ja na TVZ - Informatiku, prijemni je točno tjedan dana poslije
Pazi samo FER... Ekipa ima masovne upise prek veze i sa natjecanja direkt... To je jedini bed. Problem je u tome sto cak i ti ljudi koji rasturaju natjecanja budu losiji od nas "obicnih" ucenika...
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2008., 19:57   #93
filipac
Premium
Moj komp

filipac's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
gledajte nakon svih ovih komentara nešto sam naučio i odlučio da če XI.gimnazija biti moja poslijedna odluka bar se nadam. malo me smeta što ima tak malo infromatike al nema veze nadoknaditi ću ja to.
filipac je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:00   #94
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor filipac Pregled postova
gledajte nakon svih ovih komentara nešto sam naučio i odlučio da če XI.gimnazija biti moja poslijedna odluka bar se nadam. malo me smeta što ima tak malo infromatike al nema veze nadoknaditi ću ja to.
A ti bas volis BUG citati koji ti je na stolu, jelda?

Iz njega neces nadoknaditi sate infice.
Staro 05.06.2008., 20:09   #95
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
hmmmm i ja se mislim upisat u mioc mi moze neko opisat malo dojmove kak je tam,oce biti sam jedna smjena,ima li kantina,kakvi su profesori i tak???
Hvala
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:13   #96
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ak ima volje, moći će. Ja sam IX. završio i kao i u svakoj općoj gimnaziji, informatika je samo na 1. godini. Kasnije sam informatiku uzeo kao fakultativni predmet, ostajalo se iza nastave ili dolazilo prije ali jbga, sam sam to htio. Kasnije uzeo informatiku za maturalni rad i kao 3. predmet i dobro mi je to došlo kao ponavljanje za prijemne na faks. Jedino što se nisam u srednjoj imao priliku susrest s programiranjem, pa sam imao probleme na 1. godini faksa, al izvukao sam 2 i svi sretni i zadovoljni.
Samo nemoj očekivat da ćeš sa završenom općom moći upisati FER samo tako. Rijetki to mogu, i uz jaaaaaako puuuuuno rada

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:15   #97
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ako misliš na FER, nema apsolutno nikakve veze koliko sati informatike imaš.
Drži se matematike i fizike i to je to.

@1v@n: Pričaš gluposti tamo na kraju posta. Uz umjereno puno rada se upiše FER bez plaćanja ako razumiješ problematiku u fizici. Možeš samo fiziku naučit i upast. Prođeš cijelu žutu zbirku, prođeš zadatke iz 15-tak rokova iz matka fizića i to je to. Slično i s matematikom.
generic je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:19   #98
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Ako misliš na FER, nema apsolutno nikakve veze koliko sati informatike imaš.
Drži se matematike i fizike i to je to.
Kazu ptice na grani da bi se za koju godinu na prijemnom mogli pojaviti zadaci iz infice.
Staro 05.06.2008., 20:22   #99
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
hmmmm i ja se mislim upisat u mioc mi moze neko opisat malo dojmove kak je tam,oce biti sam jedna smjena,ima li kantina,kakvi su profesori i tak???
Hvala
Auuu...
Ovisi kojeg profesora dobiješ.
Super je tamo, društvo je bolje nego šta očekuješ. Bit ce najvjerojatnije jedna smjena, koliko sam čuo po hodnicima. Naravno da ima kantina.

Za doživljaje ti je najbolje čitat forum.hr, tema o MIOC-u.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:22   #100
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ne kužim zašto svi forsirate informatiku, kada za upis na tehničke fakultete treba najčešće matematika i fizika i tu i tamo informatika ?

EDIT:
malo kasnim
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2008., 20:26   #101
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
@1v@n: Pričaš gluposti tamo na kraju posta. Uz umjereno puno rada se upiše FER bez plaćanja ako razumiješ problematiku u fizici. Možeš samo fiziku naučit i upast. Prođeš cijelu žutu zbirku, prođeš zadatke iz 15-tak rokova iz matka fizića i to je to. Slično i s matematikom.
Samo govorim svoje iskustvo, rješavao sam i ja Fizića, prošao i plaćene i besplatne instrukcije, imao 5 iz fizike, 2 iz matematike, na kraju sam na FER-ovom prijemnom riješio većinu matematike, dok sam u fiziku ostao blejat samo. Sva sreća pa FER nikad nisam ni namjeravao upisat, htio sam samo vidjeti kako izgleda prijemni ( i naravno da dobijem kalkulator, olovku i vezicu od FER-a ).
Namjerno sam išao na pripreme kao da ću na FER ( čak sam i fiziku vježbao ), iako mi je primarni cilj bio TVZ. Na kraju sam završio kao 80 i neki, ali samo se 40 prima bez plaćanja. Interes je bio ogroman, tako da sam zadovoljan kako je ispalo.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:29   #102
Majo
Banned
Moj komp

Ajd ak je dobro onda idem iako ne mislim ici na fer jel mi je dobra informatika ali ju nebi htio mati za posao,iskreno nemam pojma di cu ici no bolje imat dobru srednju izobrazbu jel cu s miocom moci upisati svaki fakultet.
Staro 05.06.2008., 20:29   #103
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Ja idem u Ruđer, imao sam dovoljno bodova za neku bolju gimnaziju (al ne za Mioc i petu), no jednostavno sam razmišljao da to nije za mene. Em mi nije zanimljivo, ima jedno par predmeta koji me zanimaju ostali su pain in the ass. Informatika je informatika, meni se neda samo programirat i to ja oću naučit elektrotehniku, a to u gimnaziji neću. No nakon 2 godine Ruđera mogu reć da me malo elektronika prestala zanimat, sad sam više za strojarstvo ali opet mi Ruđer daje dobru podlogu. Što se tiče težine Ruđer prve 2 godine nije težak dapače, ja sam kampanjac učim samo kad treba a i to nije baš nešto i evo prosjek će mi biti oko 4.2. No čujem da je 3. godina uber teška pa ćemo vidjet
Uglavnom ako misliš studirat elektrotehniku/elektroniku a ne informatiku kaj će ti MIOC sa svojim programiranjem... odi u Ruđer i postani gay(zaeb) :P
Staro 05.06.2008., 20:42   #104
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor filipac Pregled postova
Ja sam na završetku osnovne pa bi mi dobro došao koji savjet o nastavku školovanja. Mislim upisati jednoga ljepoga dana elektrotehniku ali sada je pitanje srednje??

Uži izbor:
XI.gimnazija (savska)-bliže mi je od prve 10minuta od kuće tramvajom
1.gimnazija
al najradije bi MIOC zato što tam bi imao oko 5 sati infromatike tjedno tijekom sve četiri godine (al nema bodova) a u XI.gimnaziji samo u prvoj godini po 2 sata.
Ako ima neko bolje prijedloge i savijte nek se javi.

Manje vise ti je svejedno sto ces upisati ako ciljas *proci*. No ako se planiras ugodnije osjecati na pocetku FER-a, preporucam ti neku tehnicku skolu a la Rudjer zbog toga sto ces nauciti dovoljno osnova (elektrotehnike), digitalne i racunalstva da prodjes prvu godinu bez previse muke. Uz to, "infice" imas koliko zelis, cak i fakultativno programiranje i slicno (mikroracunala, ili kakogod da se to sad zove na Rudjeru, je u nekim segmentima bio neusporedivo tezi predmet nego Aritektura racunala na FERu). Rudjer je nudio i maturantima dodatnih 2+1 sat matematike/fizike na 4. godini kao pomoc pri upisu, a takodjer imas i pogodnosti za Cisco i ine akademije... Prouci malo njihove programe, mozda ti se svidi.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 21:06   #105
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
MIOC i PETA = jedno veliko sranje ak se mene pita. Ruđer je dobar i cijeniti će te tamo ako znas nesto raditi i bit ce ti daleko lakse i izaci ces iz skole da ces nesto znati.

Ja sam zavrsio TESLU i moram reci da je skola smijeh. Ako mislis na FER mozda ti je RUDER bolji u tom slucaju jer ces dobiti vece znanje , jer naime u TESLI ces dobiti znanje jedino ak se sam ucis sto je na neki nacin dobro.(Matematiku i fiziku ces dobro znati u svakom slucaju, a ostali predmeti su smjeh. Uglavnom biti ce ti zajebancija + puno slobodnog vremena uz neko znanje koje ce ti kasnije trebati )

Ruder daje 20 % popusta na CISCO samo odredrenim skolarcima(boljima) tak da je to vise manje govno.

Na sate informatike u gimnaziji zaboravi jer ser to svodi na strebanje funkcija worda napamet i takve pizdarije dok Peta i Mioc imaju drugi princip a to je budi geek i uci 1001 algoritam napamet koji ti nikada u zivotu nece trepati a ako bude ko profesionalni programer platiti ces matematicaru da ti to rijesi jer je to njegov posao..( Uzmimo Pathfinding algoritham).

Znaci informatika je sranje ak ne dobis dobrog profesora koji zna svoj posao a ne da je jedan od onih koji je zavrsio strucni seminar od tri sata pa misli da je Boga primio za muda i sere po ekipu. Uglavnom tu nemas nista sto ti moze korisno doci kasnije ( osim strebanja i strebanja)...

Ak odes u Teslu znati ces sve birtije u toj okolici grada ali ak nesto zelis napraviti to ces i uspjeti jer sama skola nije tako ni losa.. Ja bi opet isao xD.
AiM je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 21:20   #106
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Kolko ima zadataka na prijamnom?

Mene tu tlače dosta u MIOC-u, al sam siguran da ću dobro znati riješit prijamni (ak će toga i bit u moje vrijeme), al cu sad sa prokletom cetvorkom proc...

Pa ono... Isto FER.
Mene isto dosta tlače, idem u opću gimnaziju, i jer sam prelijen za učenje, proći ću s 4 Mogao bi s 5 bez problema da se malo potrudim, al trenutno imam druge prioritete (od admina wifi mreze do raznih web stranica i dj-inga u klubu)

Da barem samo malo sjednem i naučim, matematika me muči totalno, dok fiziku riješim ispit i po 100% Poslije srednje škole bi možda (veliko možda) otišao na FER ili na neki fax gdje ima mreža i web dizajna
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 21:26   #107
Majo
Banned
Moj komp

Moze kveščnvak imo sam njemacki od 4-7raz i eng od 4-8raz i sad pise u onom prirucniku za upise ako imam 2 jezika 4 godine da dobijem jos +2 boda???
Jel to istina i kako to mogu pri upisu priopcit i kako zamolit da se upisem s kolegom iz razreda,da nas stave u isti???
Staro 05.06.2008., 21:28   #108
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Pa priopćiš na upisima, a to da te stave u razred s kolegom, prvi dan skole kad se radi to odes do kancelarije (ured ravnatelja il tak nest) i trazis da te stavi u razred s legom
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 22:07   #109
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Manje vise ti je svejedno sto ces upisati ako ciljas *proci*. No ako se planiras ugodnije osjecati na pocetku FER-a, preporucam ti neku...
s ovim se u potpunosti slažem
Staro 05.06.2008., 22:25   #110
minotaur
Premium

minotaur's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
U školskoj godini 2006/07. za upis na tehničku školu "Ruđer" bodovni je prag za sve programe 44, a boduju se predmeti: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, fizika i tehnička kultura.
s tim da moras racunat da sa 44 boda u ruder nitko ne upada... ja kad sma se upisivo (prije 3. godine, ja sma imo 56 bodova) mislim da je lik koji je upo imo najmanje 49 bodova (nemoj me uzet za rijec)... al vidim da ti imas 60 bodova pa ti to nije bed...

po onome kriteriju sto si napisao mislim da ti je ruder naj izbor (smjer racunalstvo) naucit ces stvarno puno struke, kad usporedujem sa teh za rac u samoboru sa frendvoima koji idu tamo, njima je sve samo zayebancija i laganini... isto sam cuo za teslu (netko je cak i tu rekao) da ces upoznat sve birceve u okolici i samo zayebancija... u struci (u prve dvije godine osnove, a poslije analogni i digitalni sklopovi) se uci puno detaljnije nego u samoboru, sve strukovne predmete odradujes i dva blok sata jednom u dva tjedna i tu se dosta nauci ako stvarno radis a ne cekas da netko drugi napravi pa samo prepises... sve u svemu ja sma prezadovoljan skolom i time sto sam naucio u ove 3 godine, da sam jos dobio bolju prefesoricu iz matise bilo bi jos bolje... (imam krajinu poremecenu) al svi ostali profesori su vise manje ok... ak imas kakvih pitanja javi se na pm

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Ruder daje 20 % popusta na CISCO samo odredrenim skolarcima(boljima) tak da je to vise manje govno.
od ove godine su za 2. i 3. razred uvedeni novi fakultativni predmet "racunalne mreze" i "LabView" i mislim da je u programu nastve za LabView tko hoce slusanje CISCO predavanja...
Staro 05.06.2008., 22:27   #111
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pazi samo FER... Ekipa ima masovne upise prek veze i sa natjecanja direkt... To je jedini bed. Problem je u tome sto cak i ti ljudi koji rasturaju natjecanja budu losiji od nas "obicnih" ucenika...
Da, i gimnazija u Kutini gdje sam išao je dobila jedno mjesto za direkt upast na FER, ja na kraju nisam predao papire ali sam čuo da se prijavio lik sa 5.0 prosjekom pa bi i bilo uzalud. Za strojarstvo su bila dva mjesta, da sam predao papire upao bih tamo jer je na kraju samo jedna prijava poslana. Ali strojarstvo me baš i ne zanima tak da... Gdje si išao na pripreme?
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 22:29   #112
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
u miocu su pripreme, trenutno još ostaje onaj tjedan prije faksa
Staro 05.06.2008., 22:37   #113
bobe
teta Mraz

srednja tehnicka ne olaksava puno na feru jer se elektrotehnika i tako uci prakticki od pocetka

...sta za matematiku i nije slucaj...

na feru je najvaznija navika ucenja, a nju cete definitivno bolje stec u nekoj boljoj gimnaziji

nemojte da vam prodaju price tehnicki faks-Tehnicka srednja, to je velika zabluda

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 22:44   #114
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Na svakom faksu se sve uči iz početka gradivo. No naravno, neke osnove osnova se moraju znati, a to ćeš dobiti u svakom školi, bilo gimnazija, bila tehnička bila neka obrtnička...
Staro 05.06.2008., 22:53   #115
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
vidin ja da će nas dosta prema FER-u

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 23:01   #116
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
A vid ti malih ambicioznih srednjškolaca..svi će na FER.. Kako se meni taj faks zgadio..pa to je nešto..bili smo gore sa školon napravili đir po zgradi..
Bila je subota ujutro..kad sam vidio u predvorju dva lika kako igraju na neke Pokemon ili štaveć karte, to je bio prvi znak da nešto nije u redu..nakon po ure šetnje po toj zgradi i malo pričanja od strane dva studenta ..izrigao sam se zamalo..
Atmosfera mi je tako užasno štrebersko učmala, da mislim da bih se ubio da odem gore.. fuj
Odoh ja nekako završit malo FESBa, pa radit šta stignem..a na FER nebi išao da mi neko plaća...
Plus Zagreb, koji mi se kao grad gadi..jedina pozitivna strana je puno mjesta za izlazak.
Staro 05.06.2008., 23:05   #117
bobe
teta Mraz

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Na svakom faksu se sve uči iz početka gradivo. No naravno, neke osnove osnova se moraju znati, a to ćeš dobiti u svakom školi, bilo gimnazija, bila tehnička bila neka obrtnička...
pa da, ugavnom ali na feru i srodnim mu iz matematike odma udru 100 na sat derivacije, vektorske algebre i kompl brojeve, a iz elektrotehnike ucis ohmov zakon i el polje....pa ono, birajte koje bi predznanje radje utom slucaju....jer matisa se nemore nastrebat

Staro 05.06.2008., 23:09   #118
bobe
teta Mraz

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A vid ti malih ambicioznih srednjškolaca..svi će na FER.. Kako se meni taj faks zgadio..pa to je nešto..bili smo gore sa školon napravili đir po zgradi..
Bila je subota ujutro..kad sam vidio u predvorju dva lika kako igraju na neke Pokemon ili štaveć karte, to je bio prvi znak da nešto nije u redu..nakon po ure šetnje po toj zgradi i malo pričanja od strane dva studenta ..izrigao sam se zamalo..
Atmosfera mi je tako užasno štrebersko učmala, da mislim da bih se ubio da odem gore.. fuj
Odoh ja nekako završit malo FESBa, pa radit šta stignem..a na FER nebi išao da mi neko plaća...
Plus Zagreb, koji mi se kao grad gadi..jedina pozitivna strana je puno mjesta za izlazak.
arghhhh da...bio...vidio, ipak fesb nikad nebi zavrsio zbog ucestalih pijanki i kava na ekonomiji...mislin dodjen na kolokvij ravno iz diska...zato san odabra-ni jedno managment rulzz

sad san u jetset-u

Staro 05.06.2008., 23:14   #119
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
evo da malo uletim...

Ovako, zavrsio sam tehnicku u pozegi, smjer telekomunikacijski tehnicar, ucenik katastrofa, ono sve godine sa trojkom prolazio, jedino sam dobre ocijene jedino iz engleskog i strucnih predmeta (sklopovska oprema racunala, analogno digitalni sustavi, komutacijski.. bla bla) i zanima me (posto nisam bio previse zagrijan za faks) jel bi imao mogucnosti bilo gdje u ZG upast, barem nesto blizu sa strukom...
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 23:16   #120
bobe
teta Mraz

zasto ne...TVZ?

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja