|
![]() |
#91 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() U jednoj igri možeš pogodit nekoga s 2 km, a ovdje se na 200 m muti slika ![]() Inače neki dan mi je snajper skinija šljem s glave ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Space pa enter.Na animacije misliš,jel?A za one prije misija,što imaju svoj naziv,to nisam probavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
|
Iduća misija je black friday. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da, ja igram na onoj drugoj težini i po meni je relativno lagana, bar kad imaš team, kad si sam onda nayebeš oho-ho puta, ali kad imaš ekipe onda je dosta lagano
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Jedino šta je neralno je to, da možeš stat iz zaklona 3 dana i igrat po principu da ubiješ jednog, dvojicu, pa kad ti se slika zacrveni malo odmoriš i tako u krug... Sve ostale pizdarije i soliranj su osuđene na neuspjeh i zato je dosta realno, al opet možda i malo prerealna pa ubija draž za igrom, bar meni, jer kad poginem 2,3 puta za redom neman volje za startat ponovo, nego ostavim za sutra (i za divno čudo, sutra uvijek, ali uvijek prođem iz prve ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
ma kaj ne možeš sam, npr. misija hell's highway, da naglasim: SPOILER: trebaš sve poklati, uništiti aa guns, tenkove, sve sam prešel solo, svoje uopće nisam vodil sa sobom, ideš u zaklon, pogledaš, 1-2-3-4...headshoota, počekaš da se healthy obnove i tako dalje, a tenk, samo iz covera u cover ideš sve bliže njemu, postaviš bombu i za najbliži zid i to je to...igral sam na veteran težini (mislim da se tak zove, ona najlakša je csual ak se ne varam, a kad se jednom igra prođe otključa se authentic)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A recimo i u CODu i u MOHu ima par misija (dakle više od pola igre) di doslovno trčiš kao rambo i ubijaš ljude, bez zaklona, bez taktike, bez ičega ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
takodjer, igru bas sad presao.... fora zavrsetak, bas ono filmski (ko i cijela igra).... A i iznenadilo me sto je dosta duga naspram vecine.... barem 10h igranja! Jedino sam nasao neka oruzja skroz neucinkovita, tipa ona puska s 5 metaka, zviznes mu 2 metka u glavu i ne pada.... a sljedeci put jedan u glavu i kao headshot.... I volio bi da se snajper mogao vise koristit..... onakav dok se onog klinca treba spasit....... Sve u svemu vrlo dobar shooter nakon dugo vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
|
pa na kraju piše TO BE CONTINUED... a baker veli da ako treba on ide sam u berlin ako već nitko neće se njim...slažem se i s tobom, prije će biti negdje drugdje nego u berlinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
|
Evo malo riješenje za one koji imaju artefakte na Black fridayu,iliti ponosne vlasnike ATi kartica. ![]() Artefakti se pojave odmah nedugo nakon početka,par sekundi možda,i onda je cijela staza sjebana.Skužio sam međutim,da se artefakti neće pojaviti nakon prvog checkpointa.Znači,sve što trebate napravit je preć onako zdrkano do prvog checkpointa,i onda izać iz igre i ponovno ga učitat.Neće vam pisat objectives i tactical map će bit i dalje zdrkana,ali barem vas glava i oči neće bolit.Ono je katastrofa da se neda do igrat.Sad ako imate ctd,tu vam nemogu pomoć,ja ih nisam imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Torrent freek
|
Pssssssss ![]() Nisu svi prešli, pa nema potrebe za spoilerima ![]()
![]() |
#115 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
ja danas krenio igrat... oni ide s pol snage... nema štekanja na 1680*1050 rezi... sve tri opcije na HIGH... najviše me iritira taj blur na veće udaljenosti, relativno dobra grafika... cod4 ima totalno bolju grafiku....
![]() |
#116 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
khm..najte se ljutiti, no ova arkada je smijurija od igre. kakvi sad krugovi iznad glave? kakve su to djecje gluparije? tesko? nije to tesko več glupavo skriptično isprogramirana blesava igra. em je možeš riješiti sam. em je totalno linearna. em neprijatelji dolaze po točno planiranom voznom redu em su totalno preloše skriptirani.em su još gluplje skriptirani tvoji khm pomagači. odigrah hmmm dva sata i dosta. stvarno mi je smiješno gubiti vrijeme na ovakve sporadične arkadice. lijep pristup, prepuno animacija, nekakvih priča, radnje...ali gejmplej je nula(osoban stav autora ovog trač revjua ![]() taktika i ino. pa iskreno, moglo je i puno bolje. moglo je i bolje. moglo je biti i ne ovako loše ![]() uglavnom, valjalo je vidjeti, no neznam dali ću imati volje gubiti vrijeme na ovu arkadicu. kao da igram arkadu na automatu u lunaparku gdje neprijatelji dolaze u valovima. riješiš jedan val, obnoviš se, pa drugi, pa treći pa unedogled.smiješno...uglavnom 4/10 po mome.
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
|
Citiraj:
primjer: negdje pri početku. kad moraš proći kroz onu štalu u kojem objese onu ženu. kakva je to zamišljena jebena taktika, kad su ti ostavili uski prolaz kroz koji moraš proći. ako su već htjeli realnost, onda su mogli dati mogučnost da im se mogu prišuljati s timom kako i gdje ja hoću, a ne kroz dva metra otvora na otvorenom dvorištu. niti mogu preskakati zidiće(one koji bi mi trebali u taktici-one kozmetičke prirode ne računam), niti koristiti okoliš kao taktiku, niti mogu pucati kroz ogradu(zapravo gurneš cijev kroz nju ili kroz zelenu živicu, pucaš i pucaš a neprijatelj niti da se okrene, a kamoli da padne mrtav.nemožeš niti tim odvući u vjetrenjaču da imaš zaštitu s visine. ma smijurija ![]() postaviš timove iza okolnih zidića, narediš da se zamaraju s nemcima dok ih ti lijepo skidaš jednog po jednog s vjetrenjače. čak je i najbolji dio da timove ni ne trebaš postavljati kao štit. pokokaš ih iz milla i to je to. uglavnom, kako rekoh, već dugo nisam igrao ovakvu arkadicu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Mene igra podsjeca na whack the mole ili tako nešta, onak neprijatelji sam glavice izviruju a ti ih moras opaliti po glavici, prvo jedan, pa onaj skroz odozada pa ovaj lijevo u sredini pa opet onaj prvi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() slušali cviljenje kako je igra mazohistično iskustvo i kako to ne može nitko igrat.Da vidite onda fino kako sve radite sami i kako udarate hit the mole bez HUD-a ![]() Za AI suboraca potpis,nešto toliko glupavo nisam dugo vidio,a najjače mi je ono što u tutorialu kažu Citiraj:
![]() Uvijek,ali uvijek putanja do danog mjesta ima veći prioritet ako prolazi drito kroz švabe gdje ih ovi poubijaju,a ne da idu za vama nedajbože.Najviše uočljivo upravo u toj stazi sa ženom. Uglavnom,ocjena sa IGN-a od 79/100 je realna i opravdana.Igru može odigrat svatko,ali replay value ima samo za fanove. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jel netko moze poslat svoj save a da ima preden black river?! nek posalje na jurba666@gmail.com samo nek ima unlockane sve mape ostalo cu si sredit... zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|