|
![]() |
#91 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Hoćeš da se skupimo pa da ih ispizdimo : bonker2 samo reci ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ja cu priloziti par titan coolera i ventica kojima lezaji plachu... ja pc palim par puta na dan....odma ujutro (7:00) i jedno mnakon skole.... edit: nocu ne visim na kompu, nije mi u sobi, nego u hodniku-a i nisam jedini user... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ja svog gasim par puta godišnje, i to samo ako idem nekamo na duže od jednog dana... inače mi je stalno upaljen, bio ja doma ili ne, jedino ga restartam svaki drugi treći dan, i to je to, veselo radi skoro uvijek bez bočne stranice sa svojih 6 ventova... ![]() p.s. dosta vremena nisam posto na ovom forumu pa @Maresonik - al si nabubo postova u tak kratkom vremenu... ![]()
![]() |
#97 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
A kaj bi mi smetalo... sada mi kada nema te buke, fali mi ![]() A kaj onda u školi kak je bilo, kome smeta poludio bi... 18 kompova po kabinetu...
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Racunalo iz siga, radi 24/7 - za sve namjene i sluzim se njime kao sto se sluzim i zamrzivacem, ocekujem da je u stanju pripravnosti kad god mi zatreba pa bilo to koristenje od 5min ili cijeli dan i noc. Sve sto se gasi je monitor nakon 30min neaktivnosti. Napomena: Tzv struja kosta i tako nezaboravite staru pucku izreku! - "I potrošt sam` ono sto imamo!"; da nebi dobili racun veci nego sto se moze platit jelte...
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja svoj gasim kada duze izbivam od doma i preko noći na sleep ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
Još malo pa ćemo trebat imati vlastite elektrane za napajanje svih tih silnih kompova.... 2 Bubba: ona sa sjekirom ti je dobra.... ![]()
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ja otkad imam flat (4MBit) ne gasim ga vec 8 mjeseci...Ce izdrazt to Seasonic 500W napajaje ili da ga jednom u tjednu ugasim na 2 sata? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
eh šta bi ja trebao reći... moj komp je preko tjedna ugašen radi samo vikendom, jer nisam kod kuće preko tjedna... al zato vikendom se ne gasi, isto kao i preko bilo kakvih praznika... i da komp mi je tih, makar imam puno ventova, svi rade na 5v, dakle 2x120 sharkoon system, 5x92 sharkoon system fan, koji se gase po potrebi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|