|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Win 2000... :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
za mene je 3.11 naj u svakom pogledu pogotovo za ono vijeme eeeeee... u XP-u je najveci pomak uradjen (za 90 % korisnika) po pitanju ne-instalacije raznih periferija (plug&play).... a sto se tice 98 uopće je nisam zelio inst. jer je uzimala daleko vise resursa a davala nista vise od 95 (nisam bio spojen na net u to doba)... najgori minus XP za mene NEMA DOS-a: hitthewa Zadnje izmijenjeno od: axe counter. 24.02.2006. u 19:48. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
3.11 Windowsi su najbolji komad softwera ikad napravljen!Kada ste čuli da su se windowsi 3.11 srušili???Unovije vrjeme mi je nekako najbolji windows xp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
definitivno 98 se najstabilniji su |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Velika većina koje sam ja igrao je radila.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
|
Amigini "windowsi" WORKBENCH 3.1. Radio sam i sa OS3.5. Čitajući malo po internetu puno hvale i OS4! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Win2000 je najbolji i nikada se nije rusio. Nije los ni win2003 server ali ima probleme s instalacijom hardvera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
oki koi rade kak spada(dobro niti jedni ne rade al opet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
NT nisam nikad 'vozio' ali 95,98 i Milenium su samo korak iznad nekog od grafičkih sučelja za npr.programiranje videa - to veze nema sa OS-om. XP nisu loši jedino što za neke stvari vezane za konfiguraciju treba nepotrebno puno klikova mišem...Inače kad ih se 'ogoli' i nadogradi kvalitetnim programima rade sasvim solidno i mogu podnijeti dosta maltretiranja. Naravno ovo se sve odnosi na 'kućne' windowse za neki 'mission critical' posao ne bi se pouzdao u MS proizvode - mislim da im je kod previše nepredvidljiv... Po meni MS bi se trebao ugledati u Apple ,uzeti 'nix' osnovu i na nju dalje nadograđivati - 'bulletproof' koncept.
![]() |
#103 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Za 2000 treba instalirati samo sve servis packove i dobije se vrhunski OS. Ne ruše se i manje su zahtjevni po pitanju meme i procesorske snage. Windowsi XP nisu ništa drugo nego našminkana stara koka u novoj haljini. I kad ju vide: "Joj koji komad" Za XP nije napisan novi kernel nego je prekopiran od Win 2000 i napravljeno je novo grafičko sučelje. Na trećem kompu koji nije u sigu imam Win 2000 Pawer Edition.
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Slažem se! Da u MS malo više razapnu svoje moždane vijuge i da slušaju glas naroda sigurno bi napravili jako dobre windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Degustator
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Najbolja, mada ne i dobra, iskustva imao sam sa NT i W2k server windowsima.Koristim ih od vezije 3.14 , a radio sam i radim na W2k sa povremenim koristenjem XP-a.(Moj osobni izbor je nekaj drugo, no to nije ova tema) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
AKA Vitez
|
Win XP za sada kod mene drzi #1. Na Win 95 sam bio par godina, nisu bas bili nesto stabilni, ali je bar reinstalacija trajala kratko. Rusio sam ih i dizao svakih mjesec-dva. Win 98 mi previse zivaca popio, totalno nestabilno iz mog iskustva. Na 2000 se nisam dugo zadrzao, iskreno ne znam zasto, no znam da su mi se ME srusili nekih tjedan dana nakon reistalacije. Zadnja instalacija Win XP mi je drzala 3 godine i 8 mjeseci. ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Kernel panic
|
Ja sam imao 3.11,95,98,ME,XP i još su 3.11 bili nekako ono... Nisam ih nikad reinstalirao i sve je radilo kao prvog dana.
![]() |
#109 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali u Windows Server 2003 su dodani novi kerneli koji su brzi stabiniji i bolji po pitanju memoriske korisnosti (iskoristivosti)... jedina mana je sta je prilagoden serverima i skloniji novijem hardveru ali sve se da riješit pa tako i to... ![]() BTW kakvi su Pawer windoze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Matična Abit AH-6 s intel 440 LX čipsetom (ajde to je bilo dobro). Uglavnom, na toj kombinaciji su trzali Comandosi, a ne mogu se zakunit ni da je Diablo iša glatko ![]() A najbolji prozori su dakako PVC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A ove Windoze 2000 Power Edition su dobri kad nekome slažem komp za radit pogotovo ak je starija konfiguracija. Znači nema igranja i nema prčkanja po ničemu, samo rad. A zauzimaju manje resursa od XP-a.
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ja kažem, najbolji Windozi su mrtvi Windozi, ali kako moram to koristiti zbog raznih alata....... Inače imam Server 2003 na laptopu i ostavio bih ga da mi drajveri ne seru, to je jedan od bolji Windoza (koliko - toliko). |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koji windowsi su najbolji windowsi??? Čudno pitanje već ako moraju bit windowsi Ja sam pobornik što jednostavnijeg stoga su moj izbor win XP mada su glomazi. Volim i Linux mada ima dosta nedorečenosti bolje je reć nisu easy to use. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
Windows 2000 Profesional je nastavak rada na Windows NT, Windows ME je zadnji u nizu Windowsa baziranih na DOS-u. WinXP je objedinio 2000 i Me. Windows 3.1 je najgori windows. 3.11 je izasao samo 6 mjeseci poslije i ispravio hrpu bugova koje je njegov prethodnik imao. Windows XP je po svemu najbolji od svih spomenutih a to je i logicno.
![]() |
#117 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#118 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
fakat najbolji su mi Win Server 2003, imam ih na ovom drugom kompu (trebalo mi za maturu) i sad sve gledam da ih ostavim... samo buraz sere pa će mislim morati ići pa pa...
![]() |
#119 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
DA SE RAZUMJEMO SVI WINDOWSI SU POLU-PROIZVODI JER ZA NJIH PLAĆAMO cca1000-1500 KN (SVAKA ČAST SNALAŽLJIVIMA) A NAKON PAR MJESECI RUPA KOLIKO HOĆEŠ, UČESTALI BUGOVI I PROBLEMI: quake2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Registrirana Smrt
Datum registracije: Jun 2006
|
Najbolji je Linux Fedora Core 2: goood : |
![]() |
![]() |
|
|