![]() |
Najbolji Windowsi?
Koji su vam najbolji Windowsi svih vremena?
|
Win 98SE najstabilniji, jako dobri, nezahtjevni.
|
Najbolji oni koji nemaju veze sa Microsoftom:burn: :burn:
|
win 3.11, a odmah poslije 98SE:D
|
XP:smoke:
|
Citiraj:
|
3.11 bez imalo dvojbe.
ako nisi htio radit u windowsima, nisi ih pokrenul u više su boja od windowsa 1.0 pointer mi je šprica tu špricu naganja mačka stanu na par disketa radili su čak i kada clockaš proc za 100% |
Windows vista BETA 1, imaju manje bugova od Mileniuma, manje se ruše od XP-a, a što je najbolje, odmah u startu koriste 320 Mb-a memorije :D
Inače, najbolji mi je 98SE....ni ipak imam Xp, bez ičega, nikakvi service packovi i hotfixevi ni ništa, i rade odlično, jer kolko sam skužio hotfixevi zakrpaju rupi i naprave tri nove....stoga :) |
1.3.11
2.2000pro 3.xp a probao sam SVE pa cak i win 97 :) |
Kaj i to postoji lol
|
Ovakva pitanja spadaju u kategoriju: "Koji vam je najbolji nacin pogubljenja?". Anywayz, evo jedna prigodna...
http://s7.imagehosting.us/uploadpoin..._-1_603478.jpg Uostalom, fale ti NT Windowsi, vjerojatno najbolji komad OS-a koji ce ikada izaci iz M$ laboratorija. |
And the winner is (drum roll)
norton comander:clap: :clap: |
Eh medvjede sad si nagrabusio:)
|
3.11 - nikada mi se nisu rušili :D
XP-definitivno meni najbolji u ovo vrijeme |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Najbolji su mi windowsi xp dosada. I da vam kažem nemam na njima nikakve zakrpe service packove i ostala sranja jer mi rade bez problema.
|
Re: Najbolji Windowsi?
Citiraj:
Za sad su i XP dobri. |
evo baš gledam malo ovaj poll i razmišljam (:D )...
najviše glasova ima XP (stoji da su trenutno najbolji, najnoviji, "lijepi" bla bla) al mene zanima koliko je ljudi radilo u 98SE ili još bolje u Win 3.11 (davno doba nc-a i dos-a). u zadnje vrijeme puno ljudi kupuje nove kompove na način da odu npr. u links i kažu prodavaču ja bi komp!!! imaju love pa uzmu neš za 10k kuna, DSL, a zapravo neznaju ništa, neki čak ni engleski.:rolleyes: žalosno je jer je to istina a onda ti isti idu glasat da su XP najbolji jer su samo njih i vidjeli, kažem vidjeli a o nekom radu (ne mislim da word, paint, IE) da i ne pričam. ja se trenutno koristim XP-om al anketa je NAJBOLJI WINDOWSI!! a pošto sam radio na 3.11, 95, 98SE, ME, 2000, XP mislim da slobodno mogu reć koji su po mom mišljenju najbolji na temelju vlastita iskustva i rada na svakome.:smoke: |
1. winnt 4.0 WS SP5
2. Win2000pro sp4 Mada sada koristim XP pro SP1 i ok su mi |
Citiraj:
slažem se potpuno s tobom!!! ja sam radio isto 95, 98SE, ME, 2000, XP i na osnovi iskutsva se govori! |
Citiraj:
Ili se ja varam? |
Citiraj:
Samo instaliraš ručno drivere i radi. |
Citiraj:
|
Ja sam radio na WIN98,98SE,ME,200, i XPhome, odnosno pro.
|
Citiraj:
kad sam si sredio komp, ono nanovo napucana 98SE driveri, programi, igre... nikakvih problema, kasnije nakon nekog vremena kad sam ih uništio sa hrpom programa i beskorisnih gluposti znalo se i meni to dogodit. evo jedan od primjera zaš ne volim 2000Pro: kod mene SP4 sjebe komp, kod frenda SP3!?:fuming: evo malo prije sam bio na 486-ici, nostalgija me pere... se ko sijeća legendarne igre raptor (koja je uzimala 10Mb- PUUUNO) |
Citiraj:
|
Citiraj:
98se su bili najbolji win |
najboljih nema, ima najgorih i onih malo boljih, a najgori su definitivno MILLENIUM!
|
i meni se isto 98se često rušio, no ipak su mi jedni od najbojih.koristio 3.11, 95, 98, 98se, ME, XP
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |