|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Šta reći, COD se prestao proizvoditi I poceo klonirati vec odavno. Mislim naravno da ima posebnih slucajeva koji ce nastaviti financirati ovakav model posla I onda se zapitati zasto vise nitko u industriji ne inovira. Iskreno jedino sta mene iz godine u godinu cini veselim kad COD izlazi, je to sto mogu otici na PCekspert i malo se nasmijat uz salicu caja i Ivanove komentare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ljudi vide da igra ne valja, puna problema i rušenja ali i dalje se kupuje. Nevjerojatno. Bravo za Activision kad uspiju zaraditi s lošim proizvodom nad takvim ljudima. U prvom danu Ghost zaradio milijardu dolara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A gle, danas nešto prodati je dosta jednostavno, pogotovo ako iza tebe stoji tolika kompanija, koja je daleko poznata po dobrim igrama... TOP-SHOP svi poseru pa prodaje masu stvari... Kako nebi jedan Activision. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nije zaradio milijardu dolara vec su shopovima poslali kopije u vrijednosti milijarde dolara. To im je sad neka nova fora, treba pricekati jos neko vrijeme da se vidi kolika je stvarna zarada. Citiraj:
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
..zasada ide polako. Radi kombinacija SMG + extra spremnici i juranjava ko muha bez glave ![]() Što je najbolje, to sve ide glatko na srednjim detaljima na 3 godine starim komponentama ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
ivane jel ti to igras na 1080p? meni sve iznad 720p ubija preformanse igre u temeljima (bez obzira na detalje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
ja sam stavio na 1920x1080, e sad čekam da nabavim engleski jezik za ovu igru da vidim kako sam postavio opcije grafike, jer zasada nabadam po opcijama na poljskom, ali mislim da je između "visoki" i "niski" valjda medium. |
![]() |
![]() |
#100 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
o bogte. ja ne mogu nikako. sada je jos pocelo laggat i prisutan je stalan microstuttering koji me ubija + fov 65 od kojeg mi slabo dode. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Odigrao single, its fun, al nista novina, par noteworthy misija i ostalo sve ko u svakom cod btw je primjetio netko da je enemy ai i animacije isti ko u prvom codu ![]()
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
jel još neko ima problem sa Random Freezom i Fatal Error D3D? Čitao sam na netu da ih puno ljudi ima bez obzira na jačinu konfe...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
potvrđujem da poljska igra sa engleskim jeziko (cca. 1.2 gb download) radi odlično! |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
A budući da su se zabavili, kupit će i iduće godine. I opet će se ljudi ovdje i ostalim "expert forumima" čuditi kako to da se igra opet prodaje "sve u šesnaest". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
I za to odlično dođe, bezglavi run & gun u Crancked modu ili ako imam više vremena koji S&D. Zapravo mi je teško reći što sam točno trebao očekivati od ovakve igre. No, pljuvanja koja igra dobiva su često besmislena. Nema igra koja nema neke svoje probleme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pošto mi je iz ne znam kojeg razloga nestao post ponavljam pitanje - jel probao netko pokrenuti Ghosts na 4 gige RAMa?
![]() |
#110 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#111 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Po novom zadnji patch ponistava limit od 6GB RAMa, sada je stavljen limit na 4GB. edit: Preduhitrio me The Comedian. Inace da pitam ako je netko isprobao. Taj limit sada vrijedi samo za MP ili i za SP? Radi SP. ![]() edit #2: Igra se rusi odmah na pocetku nakon loadanja... zasteka, pojavi se crni screen i baci me van na desktop Zadnje izmijenjeno od: veve. 20.11.2013. u 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
|
Citiraj:
Recimo na svojoj 580GTX sa 1025 na 1100. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Guest
|
Citiraj:
ma to ![]() sa prigušivačem i samo čekat ove koji jurcaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
jel valja single player kampanja? |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
SP odigran i zaboravljen, igra deinstalirana i image izbrisan. Dao sam šansu Ghostovima i igra nije loša koliko je, u nedostatku bolje riječi, konfekcijska. Jednostavno nema wow! faktor, nema osjećaja postignuća. Da ne govorim o neobjašnjivim trzanjima na konfi u sigu ili o činjenici da sam nekoliko puta provjeravao da li igram u pravoj rezoluciji jer su mi se vojnici na 30ak metara činili prezrnati. Inače ne podržavam piratluk (kvragu, samo na Steamu imam 200-tinjak igara), ali u ovom slučaju mi je solidnu lovu zadržao u džepu. Da igra košta 5 ili 10$, možda bi i razmislio da je kupim, ovako presuda je - uninstall i delete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Dajte malo recite kako vam radi ova igra? Meni npr bf4 sa svime na high, 2xmsaa, vsync on, SSAO, singleplayer 45-60 FPS-a, a ovo govno moram posikljucivat sve zivo i vuce se ko krepana kokos, cak sam skuzio da ako texture stavis na medium igra vise uopce nije u nativnoj rezoluciji ![]() Ima li neka caka? Konfa iz potpisa. (reza monitora je 1280x1024) 332.21 nvidia driveri, apdejtani winsi i sama igra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|