|
![]() |
#91 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
i kako onda skinem igru? isto sa te stranice ili dobijem linkove na mail?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To ti je CD key samo, image od igre si skineš sa "onih" stranica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
od LemilicE
|
radje ja kupim pa je onda steam ready, ovako nije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne bih se nikako slozio sa time, dapace steam ne bih nikada niti instalirao da ne moram jer ga naravno neke igre zahtijevaju. BTW to je po meni i vrlo "glupavo" jer nemaš pravo odabira, zato i ne volim steam jer me ogranicava. Dapace meni je velika prednost da se igra ne mora aktivirati preko steama i ako cu je kupovati sigurno cu je radje uzeti na ovaj nacin koji je ujedno i jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
od LemilicE
|
ja necu uzed brotheerhood preko steama nego preko direct2drive-a, koji podrzava steam 2 dio creeda sam kupio preko steama i nikakvih prituzba nemam.. cam jedan dan nisu radili serveri za igru i nisam se mogao logirat i dobio sam na mail da izaberem 1 od 2 pune igre.. bio je neki prince of persia (predzadnji dio) i jos neki, mislim hawx... mrak!
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li izasla vec kod nas u prodaju ili ?
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Never Forgetti
|
Aha jedva cekam, odmah ide kupovina jer mi se 1 i 2 sviđaju maximalno...
![]() |
#99 |
Jack of all, master of none
|
![]() |
#100 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dali se nastavlja na drugi dio? Jedinicu sam prešao čim je izašla, dvojka je bila odlična i sve u odnosu na jedinicu poboljšano makar sam drugi dio nekako samo odjednom prestao igrati na nekih 75% igre. Ako se nastavlja na dvojku možda bolje nju prvo završiti. Čim dođem sa posla stavljam u nabavu pa dok odmorim valjda će biti na disku ![]()
![]() |
#110 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Definitivno prođi dvojku....identično mi se dogodilo ![]() ![]() Za 3-4 dana prođeš dvojku normalnog igranja Nastavlja se na dvojku...prejebenica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
od LemilicE
|
Ja sam zato prešao dvojku i bez kraja je nekako.. tako da trojku jedva cekam!
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
probao sat-dva... mi lajks... al ja sam fanboy jos od jedinice, mozda nisam objektivan, he he... meni je i COD:BO do yaya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li ima smisla počinjat s trojkom, naime nisam igrao prije osim malo kod frenda a sad u nedostatku inspiracije mogao bih odigrat malo
![]() |
#116 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel se meni čini ili igra ima puno manji FOV od prethodnika. Nekako mi se FOV čini skučen. 1920x1080, AAx4, sve ove điđe na 4 ili 5 (high), ide na 55-60 FPSa, ali nekako mi se čini da sam puno bolji pregled okoline imao u dvojci.
![]() |
#117 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Molim samo da ili ne da ne bi pokvarili ugodaj ovima koji nisu prosli igru, a u slucaju da sam u krivu moze odg na pm ![]() ![]() Inace taman nabacio dl igre tako da cu je probat tek u nedjelju nazalost nisam u mogucnosti prije ![]() Jedno pitanje za one koji su prosli 2. dio:
Molim samo da ili ne da ne bi pokvarili ugodaj ovima koji nisu prosli igru, a u slucaju da sam u krivu moze odg na pm ![]() ![]() Inace taman nabacio dl igre tako da cu je probat tek u nedjelju nazalost nisam u mogucnosti prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Molim samo da ili ne da ne bi pokvarili ugodaj ovima koji nisu prosli igru, a u slucaju da sam u krivu moze odg na pm ![]() ![]() Inace taman nabacio dl igre tako da cu je probat tek u nedjelju nazalost nisam u mogucnosti prije ![]() |
Jedno pitanje za one koji su prosli 2. dio:
![]() |
#119 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Prvi dojmovi odlicni, svidja mi se sto su u ovom dijelu nastavili so gameplayem izvan animusa i to poprilicno dobrim u usporedbi sa 2. dijelom Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 18.03.2011. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ja ga fino guslam polako... ocu da mi potraje jer ko ce docekat sljedeci nastavak... kad ga zavrsim, odo opet igrat jedinicu pa dvojku sa svim sidequestovima lagano, a onda Brotherhood sa 100% synca ganjat... to bi me trebalo drzat, uz posao, zenu i djete, do kraja godine :-D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|