|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
So? Sta fali toj fotografiji? ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
vidim to prema svom renaoltu iz 93 i kad bacim pogled na frendovu kiu (koliko god to bilo smijesno) iz 97. jos kad se sjetim kak se on vozi naspram mene........ ja cu vjerovat Henryu Fordu "najbolji auto je novi auto" u ovom slucaju noviji auto ![]() no hard feelings |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
SVI KOJI MISLE DA JE GNOJ (GOLF) NAJBOLJI AUTO NA SVIJETU MOGU SE JAVIT NA www.raceonlimit.com napisat da je golf najbolji auto na svijetu!!! pa cete cut komentare od ljudi koji znaju!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Registrirao se, pogledao i SAD MI FALI OPCIJA UNREGISTER!!!! Isuse, koji jad od foruma...Već sam mislio da tamo ima ljudi iznad 18 godina sa vozačkom... edit : ah, ipak ima više nego što sam mislio...ok, ajde, ima ipak ljudi tamo...NFS-tuning-wannabe-Schumacher...ovo je čak i zanimljivo... |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
@syss Ima jedan autosalon koji daje 12mj garancije na rabljene, a imaju i ok cijene - link Ovo šta imaju u ponudi na netu je uglavnom zastarilo, ali imaju hrpu auta. Kad sam bio gledat imali su 2 Golfa III `98 po cca 6000€
#99 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Potpuno se slažem sa veki-os. Čovjek ti je sve reko. Ti u Golfu iz 93 možeš imat opreme više nego bilo koji hyndayi iz 2000. da ne bi ispalo da tučem po praznom, ali vozio sam hyndaija iz 99., 2000. ima mjenjač gori nego yugo. a da ne govorim o zvuku između šaltanja brzina. Nije ko FAP, već ko ZASTAVA kamion. A čuješ, a isto tako daš danas 6000€ za hyndaija, za 6 mjeseci dobiješ 5000€. Kupiš Golfa danas za 6000€, za 6 mjeseci dobiješ 6000€. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#102 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
#104 |
AutoCad & Allplan expert
|
uzalud je nekom tko nikad nije odrzavao i vozio golfa tupit sta je golf, a da ne govorim o nekom nfs-ovcu koji nema ni vozacke kojem je neka nebuloza od auta zakon. takvi ce se s vremenom sami prizemljit kad pocnu odrzavat neki auto svojim novcima. samo ljudi koji sami odrzavaju svoj auto i koji rade preko 20000km godisnje znaju sta je pravi auto, za manje kilometraze potpuno je svejedno, dobar je yugo za mene su (s trenutnim primanjima) VW i AUDI s TDI motorima svetinja, a da zaradjujem 1+k eura bila bi to neka druga prica
#106 |
Guest
|
Nakon malo duljeg browsanja po raceonlimit.com, pronađoh ovaj thread http://www.raceonlimit.com/showthread.php?t=5029 . Ono što je zanimljivo, nitko u hrpi replyeva nije našao za shodno da ovoj dvojici kaže da su retardi i da nije šteta ako poginu, ali da je velika vjerojatnost da će još netko zbog njih na*ebat ni kriv ni dužan. Wow, kakvi frajeri, kakvi uzori...a kad se sranje dogodi (a dogodit će se), onda vidiš kakve suze ti isti frajeri rone...ako prežive. Kupite dnevne novine i pogledajte Crnu kroniku. Sjetimo se samo wannabe trkača iz Makarske koji je pokupio one dvije curice ili onog "trkača" sa BMWom poginuo skupa sa curom i ono dvoje ljudi kojima je jedini grijeh bio što su bili na krivom mjestu u krivo vrijeme u Ilici. Ali glavno da su ekipa ispali frajeri i idoli među hrpom beskičmenih sljedbenika koji će naravno to pokušati kopirati. Sve u svemu, totalno razočaranje nad vozačkom kulturom te odgovornošću prema sebi i drugima. ![]() edit : moram pohvaliti tamošnjeg admina, odregao me je bez po' frke. To nije forum za mene, definitivno... Zadnje izmijenjeno od: Sky. 23.03.2005. u 15:34. |
![]() |
![]() |
#107 |
Registered User
|
Nisam nista procito,ali to su sve ufurani debili. 1.NFS je sranje od igre 2.Nemaju vozacke(nemam ni ja za auto) 3.Kao sto sam reko-starci mi imaju golf 2 dizela i potpuno su zadovoljni,osim mjenaca nije bilo nikakvih kvarova. 4.Djed ni ima golf 2 onu 1 serju i u tih puno godina kolko ga ima(kupio ga je novoga) nije imo ni jedan jedini kvar(osim saobracajke u kojoj je trebo mjenati vrata) 5.NITKO NEMA PRAVO SRAT PO GOLFOVIMA 6.I ja mozda dobim trojku tdi
#108 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#109 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gledam, zujim... dario thnx na linku, ima sveeeega. ma šta bilo da bilo ide na temeljiti pregled i ako to ne prođe fiju i golf i akcent i sve ostalo. ja još uvijek tvrdim da mi je 5-6k € stvarno too-much za auto star hebenih 12-13 godina koji je pregazio xxxxxx km. šta sad ispada da golf nikad ni generalku ne treba ili... ? |
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
|
Citiraj:
Golf 3 dizelaš bi trebao generalku oko 250-300 000 km,a onaj je kao s accentom prešao 550 000km bez generalke? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Moderator
|
kao prvo ja ne serem novce i nemreš mi reć da 6k € nije puno za bilo kakvu stvar. jasno mi je da golf drži na cijeni i to ne opovrgavam, ali mislim da je to isključivo radi naših hrvatskih glava. uvezeš polo 00g. iz austrije za 4k€ sa recimo razbijenim farom, tako da toliko o tome. rekao sam da je toliko prošao sa hyundai pony-em, al nemam pojma jel generalka bila. uglavnom opće poznata stvar je da pony ide jako jako dugo. računaj sad vamo.. golf star recimo evo idealni slučaj 10 godina, šta misliš jel ima prijeđenih 50k km ili 200k km? i tu dolazimo do smiješne situacije da ja kupim auto za gro para (tebi to možda nije puno), i nakon 5 mjeseci recimo moram generalku radit... isplativo? yeah right... misli jasno mi je da je to oke auto, ali je tu malo previše kompromisa da bi ja imao almighty golfa. |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
|
Citiraj:
E da,netko je tu nešto rekao(ne da mi se tražiti tko) što kad rikne turbina na TDI-u,radio sam(na praksi) u Remixu 3 godine i nijednom nismo imali takav slučaj a i majstori su rekli da se to jaaaaaaaaaaaako teško može desiti. |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mislim da sam kvalificiran kao covjek koji "zna". Postavimo ovako stvari syss koliko ti planiras godisnje raditi kilometara ako je vise od 100 000km kupuj golfa jer ce ti se isplatiti ako planiras se voziti do ducana i natrag ili ti oko da bubnem nekih 40-50 000km hyundai ce super posluziti svrsi. Eto valjda je malo jasnije.
![]() |
#115 |
AutoCad & Allplan expert
|
jedna stvar u svezi hyundai pony-a, vidio sam to cudo u hladnom startu. ono automatsko "čok" na 4000 okretaja i tako barem 10min, ugasi se tek kad se motor doslovno usije. pitam se di je tu ekonomicnost???
#116 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() stvarno nikog ne favoriziram jer sam mulac za to, ali sad ispalo da će me taj golf 3 odfurat do mjeseca i besplatno me opijat na zrću... mislim kužiš, pa nije to jedini auto kaj se može kupit u hrvata. ma kakva kilometraža, pa stari mi je taxist pa ne radi 100k godišnje... kak mu posao ide, brijem da ni 30k godišnje ne dela. ma to će bit do firme, malo van, ljeto more i sl. ništa previše uglavnom. ponya ne bum uzel jer je stvarno butt ugly, tak da mi on ne predstavlja niš posebno u životu, osim (navodno) dobrog motora. a i kažem nije da kupujem sutra auto, samo eto neka argumentirana mišljenja sam htio ćut. šta nitko nema dobrih iskustava sa francuzima, talijanima... ima jako puno brandova na tržištu. @fišerman... jel može monitor pod račun? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m ![]() @Syss: Ja imam francuza i ima jednu jedinu manu: auspuh - lajsna popusti nakon 50000km i počne cvilit. Sagneš se zašarafiš i ameno. Elektroniku im radi SAGEM i nema problema sa njom. A kaj se elektronike tiče frend ima peticu staru 3 godine i neki dan je spava u auto pred zgradom jer su se svi prozori otvorili i da ga jebeš neije mogo zatvorit. Koj pehist. |
![]() |
![]() |
#118 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Francuzi-skupi za odrzavanje, najudobniji auti srednje klase ali ako se pocne elektronika kvariti na njima (iako ju radi sagem) pisi kuci propalo. Motori su im ok tj nisam ih previse popravljao. Talijani-brijem da su omiljeni prvi auto ili ti svi ih gaze i razbijaju ko limenke netrose previse, ali dva ORGINALNA blatobrana za npr fiat una se razlikuju 5mm sto je jebacki puno. Brijem da talijani nisu bas ucili mjeriti. Njemci-moji favoriti bas zbog pristupacnosti djelova i njihove jeftinoce ima ih pun kurac u Hrvata a to odma vuce cinjenicu puno djelova sto znaci da su jeftini. Japanci-(i ostali azijati) dobri auti iako variraju od serije do serije da zivimo blize japanu vjerovatno nitko nebi vozio druge aute. Ali posto smo ovako daleko tako ni oni nisu bajni pogotovo djelovi koji su skupi ko dragi kamen. Evo jedan slucaj desno svjetlo (far) za lanosa kosta oko 1000kn a za to kupim mercedesov far. Uglavnom syss ja bi ti preporucio za prvi auto ili svabe ili talijane ako ih i zabijes negdje popravi se bez previse troskova. Nemoj biti ko ja odma corolu i onda ju skrsim pa banana.
#119 |
Guest
|
Hehe, trgam se... Honda su izbacili iz www.raceonlimit.com . Napisao je par postova i odmah ga frknuli jer je napisao da se načelno slaže samnom... Hebote, koja je to ekipa...ludaman, našao si prave uzore, samo tako nastavi. ![]() Preporuka je da se klonite tih debila ako imate malo pameti. |
![]() |
![]() |
#120 | |
Moderator
|
Citiraj:
čuo sam da je elektronika kod francuza tak-tak. uglavnom čitam onog tipa na t-comu (marušić brijem) i ono brijem da tip kick ass sa znanjem jer više manje sve kaje reko sam čuo u par primjera. ne znam dal si čitao njegove odgovore ljudima. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|