![]() |
vidio ja SLR
1 privitaka
slika govori viswe od rijeci!
slikano kod kemijske skole! :) |
1 privitaka
dalje...
|
1 privitaka
i jos jedna :)
|
1 privitaka
i jos... :)
|
siromah... kaj drugo reći... ja ne znam dal da kupim accenta iz 98 ili 99.
taj se sigurno naradio za taj auto. |
to je od sukera :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hondu? jel ciljaš na neke gutam-20L-benzina ili normalnije? ne diraju ti mene konji i sl., više me dira konstanta ne-posjećenosti benzinskoj i servisu. edit: evo drito bi mi ovaj oke bio http://www.anindol.hr/automobili/aut...d.asp?id=0779# |
ak oces malu potrosnju zemi si dizela! :)
imas ibizu 1,9 TDI 130 ks a trosi oko 6-7 normalne voznje najbolje ti je utet ovaj novi civic, to je prejeben auto! trosi ti oko 12 sa ganjanjem! :) |
Vidio ja Enza u Trogiru prošlo ljeto.:smoke:
|
Citiraj:
mogo sam mislim da konstruktivnog savjeta neću dobit... šta misliš da mi treba 130 dok ti dajem link na hyundai-a sa 75? pa neću 7 godina rabljeni auto otplaćivat. |
Enzo... : nuts :
|
ja samo znam da kad god gledam neki auto ne gledam na potrosnju! jel, jebote potrosnja, ak treba nek mi auto trosi 30 litara na 100km al nek ima ispod 4 sec od 0-100 km/h!
(ja se isto javljam a stari mi popravlja benzinske pumpe i besplatno toci) al, jebiga danasnja drzava je otisla u ku*ac, nema se vise para i tak, al velim ti uzmi si hondu civic nebus pogrijesil http://www.honda.hr/civic_3i5V_05.htm# |
mislim da neću na ovo odgovorit...
|
Citiraj:
|
Re: vidio ja SLR
Citiraj:
BTW ružne su mu felge. |
To je Šukerov SLR.
A onaj Enzo što sam ja vidio je od Tommya Hilfingera:smoke: |
@ludaman: Imaš svako jutro jedan civic typeR parkiran kod FER-a :D
|
Citiraj:
|
Re: Re: vidio ja SLR
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jebo me pas, al suker ima tog SLR-a auto je stajao ispred autopraonice, a vec jedno 100 puta sam vidio tam sukera u SL-u, a sad kak je bio ovaj SLR pitam decka iz autopraonice ciji je to auto, veli mi on od sukera :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
želiš auto kvalitetan, dugotrajan, da drži cijenu, a k tome ti troši 5 litara nafte? e pa onda za te novce traži Golfa TDI-a, koji je neusporediv sa bilo kojim hyndaijem. vozio sam hyndai, čista plastika, bučan, jeftino u svakom pogledu... ma kakve Honde, a ovi što tu ulijeću koji viču kako im potrošnja nije bitna, seru govna, jer nisu nikad ni vozili auto.... a nikad ni plaćali gorivo iz svog džepa.. (već tatinog, a takvi i većinom voze aute koje im je tata kupio... ) :smoke: A sad vidim već lijepih komentara na ovaj post.... :gringo: |
Citiraj:
|
Sad će vam uletit Fleks i počet srat da je to bučno sranje i kako su francuzi zakon:D
|
Citiraj:
http://www.vlast.net/clanak.aspx?id=253416 Jolly je kupio prvi slr pa onda šuker! |
NABIJEM TAJ JEBENI sljr NA KURAC - smeće pičkasto od automobila
|
Citiraj:
Ili si jedan od onih koji ne moraju voziti nesto da znaju da je smetje? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |