|
![]() |
#91 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zagreb 2 : 4 Lokomotiva Karlovac 2 : 0 Zadar Šibenik 0 : 0 Slaven Belupo Istra 1961 0 : 1 Varteks Cibalia 1 : 0 Rijeka Hajduk 2 : 2 Inter Zaprešić Međimurje 2 : 1 Croatia Sesvete Zaprasić ispustio 2:0 ![]()
![]() |
#92 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
buahahahha,sad mogu sretan vanka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
brko frende +3 boda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Super Moderators
|
To je samo taktika-Ajduk tempira formu za dvoransko prvenstvo ![]()
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#98 |
Super Moderators
|
Dinamo - Osijek 5:0 ![]() I time je kompletirano 4 kolo.
![]() |
#99 |
Premium
|
Odrađen još jedan trening ![]() Dinamo je za HNL Barcelona. A za Europu ono što je Hajduk u HNL-u - dobra prilika ![]()
![]() |
#100 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
9:58 -->
![]() Može Bolt i brže ![]() Znam da se žalim na krivom mjestu ali sam popizdio kad sam vidio da ne prenose atletiku
![]() Kao da je SP svaki dan, ajde bar su prenosili finale na 100m --> 9:58 ![]() Može Bolt i brže ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Super Moderators
|
Ja sam stavil Dinamo na telku a atletiku na komp ![]()
![]() |
#103 |
Premium
|
Ne mogu a da ne izvučem jednu situaciju s tekme. Prekršaj na Papu, slobodnjak Moralesa pogađa igrača u živom zidu u ruku, Bebek ovaj puta ostaje nijem. Ring a bell? Anybody? ![]()
![]() |
#104 |
Guest
|
A jbga, sudac ima par sekundi da donese odluku, a usput mora imat pregled nad većim dijelom terena.. ![]() Ne može se od njega očekivati da bude uvijek u pravu.. ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
jesi vidio ![]() ![]() bio na tekmi, realno, na kraju prvog poluvremena je moglo biti 5:0 za nas, ali i ovako je predobro. ![]() Samo da povučem male paralele: Osijek - Hajduk 1:1 Osijek - Karlovac 0:1 Hajduk - Zadar 0:1 Karlovac - Zadar 2:0 Slaven Belupo - Hajduk 2:1 Slaven Belupo - Karlovac *iduće kolo* nebi se čudio da im tamo uzmemo barem bod. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bas je dobro kad igramo na manjem stadionu jer je bolje navijanje, Dinamo bi trebao nazidati stadion za cca 15.000 ljudi i bilo bi idealno za njihove potrebe. Maksimir ionako moze sluziti samo za repku ili vece utakmice iako po meni nije za nista - osim rusenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
razočaran sam zadnjom tekmom Intera, nisu izvukli više od nerješenog... mogli su i morali bolje... ![]()
![]() |
#110 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
a jebiga, ak popuši posao u Večernjem, doći će Kerumu plakat da ga ubaci u klub. Vidjet će te, ako Torcida ne napravi ono što bi trebala, a to je državni udar na vodstvo kluba, u upravi će biti zaposleno više ljudi nego u Gradskom vijeću grada Splita. i odma jedan novi vic: Zašto Zagreb ima još uvijek 0 bodova??? - Zato jer još nije igrao sa Hajdukom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel to znači da je Kovač,bez njegovog brata također,otpisan? Ako smo već kupiti Colin Hendrya. ![]() http://images.google.hr/imgres?imgur...%3D2%26hl%3Dhr Key player piše. ![]() Colin,Cufre..ko da je bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
e pa da ima takvih igrača više, tj. da se razvijaju takvi igrači, sve više i više je tetkica CR9-wannabe. Žao mi je samo što više ni u engleskoj ligi nema više takivh pravih stopera. Baš me zanima koliko bi dali vozanja Ronaldu, Arshavinu i ostalim pussy-like napadačima. ![]() ![]() ali momci, rasprava ode u krivom smjeru. ![]() da se vratimo na HNL. što se tiče Kufrea, mislim da bi se mogao ponoviti Anderson. ono, DVDovi, eurogolovi sa centra itd itd...lik je došao i otišao. pamtim ga samo po crvenom kartonu nakon 2 minute što je ušao, na poljudu 2006. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|