|
![]() |
#91 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja sam prije par dana zaigrao OF2 i iako mi se na početku nije baš dopala, kasnije sam skužio da se radi o jednoj odličnoj igri kakvu već duže nisam igrao. Naprosto su me oduševile ogromne mape i iako nisu popunjene sa previše objekata, jednostavno mi je užitak trčat i divit se grafici ![]() Sad sam na 4. misiji i polako napredujem. Od negativnih stvari bi istaknuo loše ponašanje džipova - odbijaju se od kamenja ko lopte ![]() Inače, igra mi leti na nativnoj rezi 1680x1050 uz sve moguće maksimalne detalje (AA i AF isto na max) na i7 920 OC-anom na 4.2GHz i GTX280 kartici. U prosjeku je oko 100-120 FPS-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Šteta, s obzirom da je uništenje kopnenih vozila izvedeno jebeno i gušt ih je spucat i gledat kako gore ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
OMG, instalirao sam igru i proveo sat vremena tak da mogu usporedit sa armom2....ma mislim neusporedivo....OFP2 je više kao COD kaj se tiće realnosti a ARMA2 mi je po svemu pravi nasljednik originalnog flashpointa...pravi FPS combat SIMULATOR...i da, ne sviđa mi se grafika kod OFP2... uglavnom zbriso sam OFP2 s diska....instantno |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Ima i arma 2 svojih problema i neispleglanosti..... međutim uopće usporedit operation flashpoint 2 s tom igretinom je grijeh. Arma je mali milijun puta bolja.
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam problem sa prelaskom misije "TRUMPETS SOUND " Ne mogu proći podmisiju "destroy PLA AT defenses" Pobijem sve oko manastira i zatim se ispiše mission feild ! Ako prvo pobijem sve na onoj kontrolnoj točki "2" isto ispiše mission feild . Nemam više ideja pa trebam pomoć ako se netko sječa kako to proći ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Uspio sam riješiti ovaj problem sa prelaskom 9 nivoa : Jednostavno igra je linearna i mora se igrati točno određenim slijedom ( to je razočaravajuće ) ali dobro to je igra i ništa više od toga ! Igra mi se počela polako i sviđati a onda ovo razočaranje ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|