![]() |
Operation Flashpoint 2
http://www.codemasters.com/flashpoin...ory=EnglishUSA
http://www.youtube.com/watch?v=YofVL4UyEM0 mali rendercic :chears: Prvi nastavak je bio simulacija vojnog ratovanja, koja je bila detaljnija od mnogih igara u svoje doba. Mogucnost da vojnik bude pogoden u noge i da moze nastavit samo tako da puzi je bilo dosta ..... ili frustrirajuci pogodak snajperista koji vas sa 500 metara skine taman kad ste pjeske presli pola otoka.... za nekoga frustracija za nekoga tocno ono sto takva igra treba imati..... Vrijeme je za nastavak. Igra je bazirana na Grid enginu sto je garancija kako kazu... bojim se da je to garancija za neuspjeh.. ali eto zivi bili pa vidili. Igra ima strasno veliki potencijal za svoju publiku ali je ne radi ekipa koja je radila prvi dio... ipak ja sam optimistican. |
Mogu rec da mi se trailer jako svidio! Ako bude u pola dobro kakav je filmic i kakvi su screenshot-ovi bit ce gust odigrat. :D
A sto sto je na grid engeinu vjerujem da mu je plus a ne minus! I mogu ti rec da sam i ja optimistican, poprilicno! :chears: |
pravi OF2 je Armed Assault, a i ArmA2 je u izradi ;)
|
Citiraj:
OF2 NIJE ArmA 2, to su dvije različite igre... dolazi i OF2 I ArmA 2, iako se ArmA može samo skriti prema OF-u, on je samo bijedna kopija OF-a |
Citiraj:
Nije on ništa pobrkao.ArmA i ArmA 2 su napravili isti tim programera kao i originalni OF .Zbog prodaje prava na ime, igru su morali nazvati drugačije .Tako da nije riječ o kopiji nego o pravim nastavcaima ali pod drugim imenom. |
Citiraj:
|
Ti bas uporan. :D Pa jesi procita sta je on napisa. Vise je ArmA nastavak OF-a nego OF2 :D jer ih radi isti tim. Samo Codemasters ima pravo na ime pa je tu problem. Ista stvar kao i FarCry > Crysis > FarCry2
|
Citiraj:
pa to i velim, da nije nastavak nek je skro pa isto:D |
Citiraj:
Valjda budu oba dvije dvice bolje. |
Trailer izgleda odlično. Jedinica OF je bila među boljim za svoje vrijeme, čudna zbog kretanja, trčanja i toga, ali odlična.
|
Ajmee koja ce ovo igretina bit...:goood:
Za grafiku da ne pricam, preljepo... pitanje je samo kakav ce pc to trazit:D |
trailer mi se svidio jel zna mozda neko kad izlazi, i bas me zanima kakvi ce zahtevi biti????
|
Citiraj:
a kaj se zahtijeva tiče, počnite štedit novce:D |
Pretpostavljam da dok je Bohemia bila pod Codemastersom i budget je bio veći, zato OF ostavlja puno bolji dojam, priča je neusporedivo bolje ispričana preko likova, voice acting itd... sa ArmA su podbacili u svemu, no opet je dobra igra, ako ništa drugo jer bolje izgleda :D
OF2 će bit potpuno nova/druga igra, treba dočekat i odigrat pa sudit... |
Sjecam se OF-a "starog" ( po necemu starog, a po necemu jos uvijek napredniji od vecine danasnjih kakti igara)...znao sam visit po mapi, voziti onog đipa. A i pucnjava je bila zanimljiva. To su moje prve igre sto se pucnjave tice...zakon
Jedva cekam |
Ima još nekih nazovimo ih minitrailera koji pokazuju samo neke modele , tenkova , oružja i tako..... preimpresivno i prerenderirano :D
Svejedno sa velikim nestrpljenjem to očekujem. Datum izlaska je netko pitao. Na nekim stranicama sam vidio da je 3. mjesec na nekima da je 4. a na službenoj stoji 2009..... |
Ništ mi nije jasno:D Pa ne radi taj tim ArmA 2?
|
Bohemia + Codemasters = OF
Bohemia = ArmA,ArmA2 netko + Codemasters = OF2 |
Uh oh, jedva čekam! Nadam se da će biti dovoljno hardcore da odbije L00L11on3plxg0ld klince.:D
|
|
zivi bili...
grid engine???? pa jeli to fps igra??? koji ce im vrag grid engine, koji je simulacija, a ne fps.... |
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Evo trebao bi izaći za par dana ako budu poštivali rokove, jedva čekam, konačno nešto pošteno (bar se nadam) |
jedinica je bila ok, samo imala je prelošu upravljivost i uzasnu grafiku za ono doba. nadam se da ce nastavak biti bolji.
|
upravljivost čega?
koga birga za grafiku igrivost je bila na razini :) |
Izišla je US verzija pa navali narode.:chears:
|
igrivost prvog dijela je bila odlična......prva pucačinu (pored još starijieg dooma i half life-a) koja me stvarno oduševila...
ova mi se po trailerima čini odlična....sad ćemo da vidimo šta nam kaže uživo :) |
Citiraj:
grafika nije bila vrijedna spomena, daleko ispod nivoa za ono doba. upravljanje- kretanje mi je bilo cudno, kao da se je sve vuklo.. a što je najcudnije imao sam dobar komp. Što se tice dvojke, nadam se da engine nece zakazati... nije mi jasno zasto grid engine??... |
Ma o čemu ti pričaš? Pa igra je izašla 2001. koja je to igra onda imala bolju grafiku? I to "daleko bolju" grafiku... Najbolja i najigrivija vojna simulacija ikad, ako Dragon Rising bude upola dobar bit ce odlicna igra.
|
Dali je netko nabavio igru ?!
Želim čuti dojmove ! |
enđens je dobar sve na max drži na urednih 60 fps
@ 1080p , q9300 - 3.3Ghz , GTX260 , 4g ram, win7 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |