|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Citiraj:
Ti si pristupio sa cjenovnog stajalista(bitnije), dok sam ga je gledao sa uporabnog(manje bitno). Stoji i sto si rekao za E51. Jednostavno je tako. Ljudi samo prate ono najbolje... i znaju sve o tome... sto se iPhonea tice, tu sam pogubljen, niti sam ne znam kako da ga vise gledam... objektivno sam svjestan svih njegovih nedostataka, ali jednostavno ga volim... jbg... kada smo kod tarifa za iPhone, zbilja nisu horror... mislio sam da ce biti gore...
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stvarno full povoljno. Fascinira me slijedeće: u svakoj tarifi stoji da je besplatno neograničeno korištenje wlan-a na t-mobile hotspotovima da bi kasnije ograničio to 'neograničeno' na 30, 90 i 180 sati ovisno o tarifi. A kasnije, kad potrošiš tu kvotu, wlan tarifa od 2,99kn/Mb je još fascinantnija.
![]() |
#95 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
fala ali mora da se šališ ![]() da za mobitel van paketa pljunem 7k kn ![]() i da onda još platim za neki modul 200kn kako bi mogao slati fajlove bluetootom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Inače koristim tarifu 700 pa sam si prije 3 tjedna mislio pričekati iPhone 3g da dođe u T-Mobile,ali nakon što sam ga vidio kod kolege,jednostavno sam ohladio. Ne mogu reći da je loš,dapače, radi se o jedinstvenom uređaju sa raznim funkcijama(kojih valjda 50% čovjek ni ne treba ![]() No na kraju sam se ipak odlučio na Nokiu, i to 6500 Slide iz razloga što ima približno sve funkcije i čvrstog je dizajna kakav meni i treba. (a i povučen dobrim iskustvima od strane Nokia uređaja) Zato kada netko nabavi iPhone u T-Mobile ponudi neka slobodno javi dojmove. ![]() Iako ne vjerujem da će se moći nabavljati tako jeftino kako neki govore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
što me živcira kod iphona? - nema blutooth, - nema gps software, nego koristi google mape, - ne možeš postaviti mp3 zvonjave, - nema izvješće za isporuku sms, - ne možeš napraviti mape u memoriji (tako sam pročiato), - ne može poslužiti kao memory stick, - navlači na trošenje novaca sviđa mi se: - ekran od 3,5" |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
sami biseri
Ne. iPhone ne podržava uslugu BlackBerry Baterija je na iPhoneu pokrivena jamstvenim rokom jednakim kao i uređaj. No, kako je baterija sastavni dio uređaja (nije ju moguće izvaditi), eventualni kvar na bateriji rješava se jednako kao i ostali kvarovi na uređaju. U servis je dakle potrebno poslati uređaj - ne može se zamijeniti samo baterija. Jednako kao u slučaju kvara samoga uređaja, baterija će biti besplatno zamijenjena ako: * nema mehaničkih oštećenja * nema prisustva vlage * jamstveni rok nije istekao. U protivnome se baterija također može zamijeniti, ali uz naplatu. Hoće li mi se u uređaju, kada se vrati sa servisa, sačuvati moji privatni podaci? Na žalost ne. I u jamstvenome listu pojašnjeno je da, kada se uređaj zamjenjuje, korisnik mora imati redovito pohranjene svoje podatke (putem aplikacije iTunes). Naime, iPhone ima kapacitet memorije 8 ili čak 16 GB, a zamjenski uređaj kojega će korisnik imati na raspolaganju tijekom servisiranja svega 4 GB. Dakle, na prodajnom mjestu moglo bi se odraditi, ali samo čuvanje osnovnih podataka kao što su SIM kontakti, poruke, slike... (teoretski do 4 GB). I to, naravno, pod uvjetom da neispravnost konkretnoga uređaja to dopušta. Čuo sam da Apple ima problema s punjačima? Točno je da je Apple potvrdio probleme s punjačima uređaja, no ti se problemi ne odnose na uređaje koji su distribuirani u Europu. Kakva jamstva postoje za uređaj? Tko je ovlašteni serviser u RH? Apple pruža jednogodišnju garanciju za iPhone te dvogodišnju tehničku podršku. Apple posluje tako što se neispravni uređaji, ako je potvrđen kvar, zamjenjuju ispravnima, a sve zbog složenosti samoga uređaja. Stoga ne postoji mogućnost da se eventualni kvar ponovi. U skladu s tim načinom poslovanja, T-Mobile će vaš uređaj u slučaju eventualne neispravnosti proslijediti u Apple i osigurati vam pravovremenu i kvalitetnu zamjenu. Čuo sam da se iPhone aktivira drugačije nego ostali telefoni - je li to točno i, ako jest, kako ću ga aktivirati? iPhone se može aktivirati putem interneta (točnije aplikacije iTunes) ili u najbližem T-Centru. Hoće li se iPhone u Hrvatskoj moći koristiti GPS-om? Kakav sustav GPS-a ima iPhone, spaja li se korištenjem GPS-a korisnik na internet? iPhone 3G ima ugrađen GPS prijemnik te se koristi aplikacijom Google Maps za lociranje. Aplikacija Google Maps se spaja na internet prilikom učitavanja zemljovida. Mogu li preko iPhonea slati MMS poruke? Na žalost, MMS poruke nije moguće slati preko iPhonea. Hoće li uključivati izbornik na hrvatskome jeziku? Na žalost ne. cijena vani 200 tinjak dolara više ni ne vrijedi ossim šminkeraja a neke poruke gore navedene upravo iritirajuće djeluju Zadnje izmijenjeno od: Router. 03.11.2008. u 16:51. Razlog: Malo dotjerao da je lakse procitati |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Cijena samog uređaja: 8 gigi-1215$ 16 gigi-1300$
![]() |
#104 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Istina,mnogi će reći da će redoviti Update riješiti taj problem i neće se izgubiti podaci kod eventualnog kvara,ali vrlo mali postotak ljudi će to u praksi i raditi. (zato više preferiram mobitele sa mogučnošću memory stick-a nego fiksne memorije od 8gb) Meni kada je bio otišao SE W810 onda su mi u servisu fino uspjeli sačuvati sve što se nalazilo na memoriji mobitela. No šta je tu je...Očekivao sam skuplje cijene vezano za iPhone tako da je ovo veliko iznenađenje...Ali da i opet idem birati mobitel sigurno bi uzeo nešto od "običnih" mobitela. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
|
Kako mi je smiješna ova navala ljudi na iPhone sada... Eh, kasno palite... U trenutku kada je izašao bio je revolucija, u međuvremenu je izašlo toliko iPhone killera da je glupo uzeti iPhone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam. Jednostavno mi Omnia ne izgleda nekako posebno. Šta Omnia ima toliko važno a iPhone nema? iPhone mi je više stajliš, sleek i jednostavniji je. K tome je i iPod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mislim da tebe vise vuce sminka neko korist mobitela. tako je i meni bilo kad sam birao izmedu ipod-a i nekog sony-evog mp3 za kojeg svi govore da bolji. sto i mislim da je, ali eto uzeo sam ipak uzeo ipod jer sam htio imat i bio mi je forniji evo usporedbe link navest cu na brzinu par prednosti a ti naberi nedostatke - microSD (TransFlash), up to 8GB - normalan bluetooth a ne da moras sam nabavljat programcice (mislim da je netko rekao da se to jos posebno placa) - EMS, MMS - 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, image stabiliser, video, flash - FM Radio with RDS (tamo ne pise da ga ima pa predpostavljam da ga nema, sry ako sam u krivu) - Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) *- isto ko gore - DivX/XviD/WMV/MP4 player (mislim da iphone moze samo neke formate i do odredene kvalitete i rezolucije) a sto se tice tog sto si rekao da je ipod. i na omniji mozes slusat mp3. a sto se tice kvalitete zvuka, u apple sam pitao i rekli su da iphone i touch imaju najlosiji zvuk od svih njihovih proizvoda. uz omniju dobis konverter koji prikljucis u mini usb i imas 3,5mm jack za slusalice omniu kod svakog mozes spojit na komp jer je kabal dostupniji kod drugih nego iphone-ovoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
|
Nadam se da ovo za iPod nisi mislio ozbiljno... iPod na iPhoneu je najvece smece od iPoda ikada napravljeno, nema do Click Wheela... Najjaci iPod ikada je mini, a Touch i iPhone se mogu sakriti! Za ovo sleek i stylish ne trabunjaj jer je Omnia sest puta ljepsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
IcyTexx, neznam da li si vidio uzivo omniu ali stvarno je lijepa ali o ukusu se ne raspravlja i svatko ima svoj ukus. kad sam ga vidio mislio sam prodat svoj U600 i ipod nano 3G ali za te stvari nemogu dobit dovoljno za omniu. pa bih trebao zicat starce za pare, a vec puno toga je u planu za kupit pocevsi od A3 printera do bezicnih slusalica. a ionako vec ogromne troskove nabijam studirajuci vani. a kad bih ga htio uzet preko ugovora moram bih na frendovo ime posto nemam slovensko drzavljanstvo nit nisam drzavljanin EU. tako da sam odustao ali sljedeci mob ce vjerojatno bit omnia, ali nikad se nezna. za sad me dobro sluzi u600 na tebi je da odlucis sta ces uzet. ako ti je do privlacenja pozornosti, vjeruj mi da ce omnia privuc paznju. iphone je ovdje normalna stvar. vidam ih jako cesto, samo na predavanjima vidim jedno 5 komada. a koji je bolji, mislim da smo to vec razjasnili bez uvrede molim, samo ti dajem savjet EDIT: pretprosli tjedan sam vidio kod jednog lika nes novo, reko moram ga pitat da mi pokaze. kad ono omnia i odmah ga zamolio ako mogu malo pogledat. i na kraju sam ostavio crtanje i prckao po mobitelu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
|
Citiraj:
- bluetooth mi nije toliko važan budući da ga jako rijetko koristim - jednom mjesečno, isključeno za bežičnu slušalicu - kaj je EMS?, kolko ja znam, mobiteli još ne dostavljaju pakete od 10 kila. ![]() - fotić mi nije toliko važan dok slika izgleda normalno na mobitelu, novi fotić imam, tak da sve manje koristim fotić na mobu (imam SE K800i), a ako je slika normalna na mobu, kao na iPhoneu i ima velki ekran, sve slike ću sa njega pokazivat frendovima - ak baš trebas radio, kupis si addon, meni ne treba pretjerano, ustvari imaš internet stream - ah, office... bit će neš i na iPhoneu, ak već nije - u stvari, iPhone ima ekran bolje reze, podržava H264, MPEG-4... Nadam se da za ovo nisi mislio ozbiljno. Ne zelim se prepirat sta je ljepse, kad znas da je to jedina stvar oko koje se nema smisla prepirat. Svakom svoje. Iphone mi je nekako čist, nema ona dva dolje gumba, a Omnia mi nekako gadno izgleda, kao da su nakeljili tač na običan mobitel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Premium
|
Citiraj:
Omnia ima manji ekran od iPhonea... Zato mi nekako čudno izgleda sa tim touch screenom. A kad smo već kod toga, Omnia nema multitouch. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
|
Citiraj:
Kada dobiješ iPhone prvo ćeš se uvjeravati kako je bez mana, a onda ćeš vidjeti koliko on mana ima. Nije da govorim protiv iPhonea, ja sam zbilja zadovoljan s njime, ali glupo je favorizirati nesavršen proizvod. Prema onome kaj sam vidio Omnia ga dere! I da, ovo za iPod ozbiljno mislim! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
|
- kaj će mi još 8GB meme, kad već imam 16GB na iPhoneu? pa nebum na mobitel nabildaval terabajte? ima i omnie od 16GB - bluetooth mi nije toliko važan budući da ga jako rijetko koristim - jednom mjesečno, isključeno za bežičnu slušalicu neznam ja dosta cesto koristim bluetooth jer kad nesto uslikam na faxu od biljeski (uvijek nes nemam a neda mi se pisat) onda si posaljem na brzinu na mob il ako vec nekom drugom trebam poslat - kaj je EMS?, kolko ja znam, mobiteli još ne dostavljaju pakete od 10 kila. ![]() - fotić mi nije toliko važan dok slika izgleda normalno na mobitelu, novi fotić imam, tak da sve manje koristim fotić na mobu (imam SE K800i), a ako je slika normalna na mobu, kao na iPhoneu i ima velki ekran, sve slike ću sa njega pokazivat frendovima govorim o tome koji je bolji a ne o tvojoj potrebi... tebi ocito ne treba ovaj mobitel iz potrebe za koristenje vec pokazivanje prijateljima - ak baš trebas radio, kupis si addon, meni ne treba pretjerano, ustvari imaš internet stream danas rade dodatke za sve stvari, pricamo o originalnim stvarima koje dobis s mobom... radio bi i samsung puno dodataka da ima previse nedostataka :P - ah, office... bit će neš i na iPhoneu, ak već nije opet nema sam iphone nego opet dodaci - u stvari, iPhone ima ekran bolje reze, podržava H264, MPEG-4... neznam bas da podrzava H264, jer je to malo prezahtjevno i za neciji komp, moze li neki link otkud ti to (jedino ako sad ne mijesam HD filmove sa H264, sry ako jesam) Nadam se da za ovo nisi mislio ozbiljno. rekao sam da o izgledu nemozemo raspravljati jer je to subjektivna stvar ti si vec odavno odlucio da ces uzet iphone i zato ga kupi EDIT: jedan sa naseg foruma je nabavio iphone od 16gb ubrzo nakon je izasao u americi i nakon tjedan-2 je vec odlucio prodat i kupit omniu. frend sa faxa je isto odlucio prodat jer ga nes zeza touch, neki dijelovi ekrana vise ne hvataju Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 04.11.2008. u 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Ajde da se i na tvoj post nadovežem... iPhone ima MMS ako ga dodaš jer to je smisao iPhonea tj. dobiješ ljusku koju proširuješ, a ne proizvod kojim si ograničen. Što se tiče h.264 iPhone ga podržava (primjer ti je Youtube koji je enkodirao većinu filmića u h.264 jer iPhone ne podržava flash) isto kao i Office paket (napomena: read-only). Prednost iPhonea i iPhone zajednice je to što postoji mali milijun korisnih/beskorisnih programa i što se tome trenutno ne nazire kraj.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|