Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.05.2008., 15:13   #91
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
200kn 2 mjeseca gamecard

Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 15:34.
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 15:58   #92
MasaKrisT
Premium
Moj komp

MasaKrisT's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Evo vidim da se u collectorsu dobiva 5 cdkeyeva za buddye pa ako je netko voljan dati jedan,zicamhvala
MasaKrisT je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2008., 15:59   #93
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Oće bit nekog triala 10 dana?
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2008., 23:58   #94
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Bit ce buddy keyevi
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2008., 16:36   #95
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Zove se Cult (zasad, radimo na boljem imenu).
Dodajte ispred barem "The"
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2008., 10:04   #96
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

No ljudi, dajte neke komentare, reviewe ili bilo sta. Na vagi sam-upustiti se u to ili ne-gurnite me u jednu stranu
Staro 25.05.2008., 10:54   #97
dedal
Toshiba ko' ludo
Moj komp

dedal's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Evo dobrih clipova za upoznavanje sa AOC..

Interface i kontrole http://www.youtube.com/watch?v=d0kIIiH-gQ4

i malo o borbi http://www.youtube.com/watch?v=MYY0ZtaUW9w
dedal je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2008., 11:06   #98
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Hm hm, zanimljivo... Nego, oće tko WOW account sa likom na 60lvlu sa BurningCrusadeom za Age Of Conan...?
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2008., 15:50   #99
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Eto bas narucio AoC CE iz vana je ne znam kad ce doci kod nas.
Jedva cekam.

Cim dodje stavit cu svih 5 buddy key-eva tu pa tko prvi

Btw jel igra tko od vas i jel se stvarno isplati?
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2008., 17:33   #100
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ispravak, guild više nije Cult nego Legacy of Crom...na Crom PVE serveru.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.05.2008., 21:52   #101
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ispravak, guild više nije Cult nego Legacy of Crom...na Crom PVE serveru.
Znaći nećemo se klati

Mi smo na Battlescar - PVP
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2008., 08:19   #102
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Namjeravam i ja napravit lika na PVP serveru, samo da se odlučim za profesiju, budem nekog castera...
Staro 28.05.2008., 09:57   #103
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
No ljudi, dajte neke komentare, reviewe ili bilo sta. Na vagi sam-upustiti se u to ili ne-gurnite me u jednu stranu
Ok evo ja san na AoC-u vec 3 dana pa da bacim mali review sta san do sad vidija. Ok ovako pocetak igre je ok kreiranje lika milijardu i jedna funkcija ( zene imaju double DD ) ). Od stavljanja tetovaza do oziljaka oces imat pivsku trbinu ili bit neven ciganovic ma brate sta oces. Uvodna animacija ako se to moze tako nazvat nije bas odusevljavajuca ali eto moze proc. Ok sad na prave stvari :O). Od momenta kad se probudite na plazi pocinju prve konfuzije )). Novi sistem borbe, novo sucelje i novi chat chanell (koji je definitivno zbucan) vas polako ali moran priznat sigurno uvodi u igru. Prvih par lvl cca 5 lvl je tutorijal koji je tako neprimjetan ( mozda radi razgledavanja okoline) ta stvarno svaka cast Funcomu na tome. Kada dodete u prvi veci grad Tortuge onda igra poprima malo drukciji smisao. Pokusat cu objasnit u par recenica. Igrate pve ali s elementima pvp. Instance ako ih mogu nazvat tako su rjesive kao solo ( odabere se normal mode) ili u grupama kao epic. E sad najzanimljivije je sljedece kad udete u tzv. instance niste samo znaci unutra su svi ljudi koje vi vidite pa se mozete sljakat u steltu nekome iza leda dok on cisti put ali isto tako mozete dobit u kosti od nekog assasina. Znaci igrate i rjesavate questove ali uvijek s dozom opreznosti. U pocetku mi je bilo malo cudana takav pristup ali sad san vec navika pa moran priznad da i ja malo bockam s leda . Recimo primjer ja igram s HoX klasom (Herald of Xolti) na Windsoul serveru i jucer u Underhall sewers dok san bio na bossu naleti neki lik koji me ubije dok san bio na mobu. Ok ja kazen i onda pocme hunt i tako nakon 10 killova tip mi kaze get a life dude )). E to je ono sta je mene odusevilo znaci mozete pricat s bilo kime ne ko u wow-u samo s svojom frakcijom i mozete /w bilo koga npr. napravija san fataliy i otkinija tipu glavu a njegov party frend je pobiga iz instance a ja njemu lagano uboja /w run forest run hehe (tu san ih malo raspizdija pa su me malo corpse genk). Sta se tice corpse genkanja to je rjesivo vrlo lako. Svako server ima podservere ili ti zone. Princip je ko u Guild warsima dakle ja san na Windsoulu podserver tor i assasin me uvatija u genk lipo se dignem i prebacim na podserver gamma i stvar rjesena. Neke ce to mozda odbit ali u globalu gledajuci ovo je dobra stvar jer ima pacijenata koji su lvl 35 i dodu genkat lvl 15. U igri postoji i nigh mode koji vas prebacuje u noc i sami ste u toj noci i na miru rjesavate svoje destiny questove. Destiny questovi su neka vrsta class questova iz wow i preporucam svima da ih rjesavaju jer su odlicni rewardi. Sto se tice grafickog dijela igre moran priznat da ostavlja bez daha pogotovo more i plaze. Ja jos nisan vidija ni 1 % od igre trenutno san 26 lvl tako da se radujem novim istarzivanjima. Sto se tice kofiguracije tu ne mogu puno rec ni bit objektivan jer kod mene ( E6750 4 GB rama, XFX 8800 GTS ) sa 16XAA u najvecim guzvama ne pada ispod 30 fps na 1280 x 1024 prosjek je oko 60 fps sve postavke na full. Za one s manje od 2 gb rama ne preporucam igranje. Ovoliko od mene sta se tice mog prvog reviewa neke igre ikad nisam Igor Secen ali ja mislim da ste me netko manje a netko vise shvatili. Za kraj moran jos nesto reci igra treba jos poliranja ima malih bugova mozda malo optimizirat za slabije kante ali sve u svemu ok. Igra je takorekoc tek izasla i ima malu kolicinu bugova koji ce se jako brzo ispravit ( danas su vec 2 patcha koja ispravljaju odredene bugove a za 15 dana je najavljen malo veci ) jer ruku na srce i WoW je imao problema u pocetku i to velikih ( to znam jer san bio wow igrac jos od us servera a na eu sam od prvog dana ali eto dosa je i taj dan kad san odusta od njega ).

Sve u svemu do sada do 26 LVL AoC dajem ocjenu 9/10 jer je igra stvarno
pravo osvjezenje ugodan vizualno i slusno ( nisan spomenija da je audio dio
igre cista desetka ). Eto toliko od mene i nadam se da san nekima pomoga oko dilema ako ko ima jos koje pitanje slobodno pitajte ja cu nastojat sta brze odgovorit.

Pozdrav.
Slim je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2008., 10:07   #104
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Još se nadam da ovaj wall od texta nije nikoga kritnija nije mi se dalo ponovo pisat jer san ovaj isti post napisa na news grupi pa san samo copy paste. A sta cete to su van lini dalmatinci :O) .
Slim je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2008., 10:57   #105
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Svaka cast na trudu. Ja sam u medjuvremenu kupio igru i danas cu je instalirati. Bas me zanima kako ce to izgledati, obzirom da sam totalni noob u MMOu, iako mi je RPG omiljeni zanr igara.
Staro 28.05.2008., 12:00   #106
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Slim Pregled postova
Još se nadam da ovaj wall od texta nije nikoga kritnija nije mi se dalo ponovo pisat jer san ovaj isti post napisa na news grupi pa san samo copy paste. A sta cete to su van lini dalmatinci :O) .
koristi edit, kad dopisujes nesto

hoce li se igra svidit nekom il ne, subjektivna je stvar...
recimo ja sam volio WoW i super mi je igrica, moja sestra nije volila WoW, igra Lineage2 i prije Guild Wars i 2moons, i ova joj se ne svida...tak da nemora nuzno bit da ce se igra svidit nekom.
treba rec, da igra nije open world ko warcraft, znaci podijeljena je u zone ko guild wars, ali se u njima svi igraju i kad se dosegne neki limit igraca u zoni otvara se nova instanca iste te zone...
to moze bit ok ,jer ako neka grupa ubija mobove koje vi trebate pa ih nema, prebacite se na drugu instancu te zone i problem rijesen. a opet ak imate prijatelje u guildu i dogovorite se nac na nekom mjestu i dodete tamo al se ne vidite , zasto, jer je svaki u drugoj instanci .

kaj se bugova tice, ima ih dosta, al nije ni jedan pretjerano zajeban.

i evo par okvirnih recenica kaj se perfomansi tice
AMD x2 4000+ - 2,84 1gb ddr2, x 1650gt igra neigriva, sve low,nemre manje i nemre se igrat tak, svejedno steka, koma
s druge strane kod mene e2160-3,06 8800gt-725-1836-1026 2gb ddr2
radi sve na high na Q8 AA 1650x1050 rezoluciji s tim da zna doc do frame dropa cak do cca 20fpsa
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2008., 09:44   #107
Beo
Registered User
Moj komp

Eto ja prodajem svoj primjerak Collectors editiona. Cijena je 300kn. Acc je aktivan 4 dana znaci jos 26 ostalo. Zagreb
Razlog je nedostatak vremena za igranje.

Zadnje izmijenjeno od: Beo. 31.05.2008. u 11:27.
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2008., 15:06   #108
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Hmhm... Pitanje jedno oko noć/dan.

Koliko sam shvatio, ako se igra kao MMO, je samo preko dana, a ako se odabere noć, onda je samo singleplayer, ili ti+tvoj party instanca kao GW?
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2008., 17:11   #109
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Punio4 Pregled postova

Koliko sam shvatio, ako se igra kao MMO, je samo preko dana, a ako se odabere noć, onda je samo singleplayer, ili ti+tvoj party instanca kao GW?
ma to je na pocetku samo, i valjda kasnije oko Destiny questova,
kuzim imaju questovi u kojima ti otkrivas tko si, kakva je tetovaza na tebi, i to svaki igrac radi individualno.
kasnije je ko u warcraftu dan i noc, jedino kaj se ne gleda po europskom vremenu.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2008., 00:09   #110
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Punio4 Pregled postova

Samo na početku i to par destiny questova. Kasnije toga nema. Ostatak nekih ideja koje su na kraju maknute.
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2008., 00:38   #111
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
To bi bilo genijalno... Da možeš napravit kombinaciju WoW/GW stila...
Tj da možeš birat normalni dan/noć cycle u persistent (mmo) svijetu, a da ima mod koji je samo po noći (kao, svi ćore, kajliveć) ti i tvoj party ste jedini u svijetu (instanci), pa igraj kako te je volja.
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2008., 20:30   #112
Abon
Premium
Moj komp

Abon's Avatar

Evo poceo i ja igrati Age of Conan na serveru Crom, HR guild Legacy of Crom ima vec 24 clana, btw igra je zakon
Abon je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 08:18   #113
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Odlično, imamo dovoljno ljudi za grad onda. Ja sam oficir tamo btw, ali budući da sam odselio u novi stan nema igranja dok mo T-šljam ne doće spojit ADSL i tel.liniju, čekam evo već cca 7 dana...biće još 7 čini mi se.
Staro 05.06.2008., 13:56   #114
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
grad? i sta onda? mozete napadat tako tudje gradove u grupi ili nest tog tipa ?
syzygy je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 22:07   #115
Leko
AoC ^^
Moj komp

Leko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo da i ja svoje misljenj o igri dam.

Pratim razvoj igre i sve ostalo nesto vise od godinu dana, naravno nisam imao srece upasti u betu al eto.
Konfiguracija je e8400, 4gb ram 1066, grafa 3870x2.
Postavke na max, monitor dell2408wfp, dakle 1900x1200 sa ukljucenim AA i svim ostalim stvarima maksimalno... u gradovima 30fpsa u zonama drugim izmedu 40-60. Inace ne gledam fpse koliko gledam da ne trza nista - i ne trza nista.

Sad, nesto vise o samoj igri. Prvih 20lvl kao sto ste rekli ste u tom Tortageu, i mozete se switchat izmedu single i multiplayer, s tim da single mozete rjesavat samo svoj destiny quest. Kasnije imate samo multiplayer.
Sustav borbe je fenomenalan, combo sistem takoder, tipa ide mi frajer i blokira stitom svoju desnu stranu, i onda cu ja na njemu izvrsit kombo koji zavrsava na lijevo tak da vise damagea napravim itd, uglavnom skroz je zabavno, zahtijeva nekakvu mini taktiku nije samo napucavanje kombinacije tipaka kao sto sam cuo da je o wowu.
S obzirom da sam uzeo CE preorderani dobio i sam i svog mounta... killer rhino... kojeg sam samo jednom ili dvaput mountao do sad, cisto iz fore. Jednostavno, ko rogue sam puno ucinkovitiji sa zemlje (ranger), a brzina trcanja jednaka. No, ovi masivni mountovi ce svoj puni znacaj dobit na siege borbama.
Igram wildsoul PvP server, trenutno sam lvl51, i ne igram koliko bi htio igrat jer jednostavno sto stvari, faks ovo ono, al ajde. Igra je stvarno zarazna i fenomenalna. Cesto dodem do nekog dijela i onako epic prizor ispred sebe vidim, i moram scrsht napravit Graficki je igra izvedena fenomenalno.
Sto se tice gradova, svaki guild preko 25 igraca mislim (i da je leader +40) moze napravit guild city.
Gradovi su odlicni, nije to kao neko malo selo nego stvarno ogroman grad, gradevine su monumentalne, vidite ih sa 2km udaljenosti itd. Skupe su ali sta ces, sve sto vrijedi kosta
Sto se tice podjele na PvP i PvE servere - mislim da bi konan trebao biti samo PvP, jednostavno to je u duhu igre, da si u nesigurnom, mracnom i brutalnom svijetu i da u svakom trenu mozes biti ubijen. Nisam jedan od onih koji maltretira lower leveled ekipu, al tu i tamo malo pvpam usput i zabavno je skroz.
Zvuk - fenomenalan. Imam i soundtrack i slusam ga ovako i kad ne igram ofc, jednostavno sto se tice ugodaja funcom je ucinio svoje.

Suma sumarum (nesto sam sigurno zaboravio al ajd):

Igra je toliko dobra da me pomalo strah Evo 3god nisam nijednu igru pravu odigrao izuzev obliviona, i sad je napokon dosla jedna dostojna.
Iskrena preporuka svima!

Eh i da, za sve one na wildsoul serveru, posjetite www.aocdestiny.com i ako vam se svida i ako se osjecate dovoljno sposobnima, posaljite app. form
Leko je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 16:28   #116
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Evo ljudi i ja cu krenuti igrat (acc je tu ) Igra se downloada. Uglavnom na kojem PVP serveru je hrvatska guilda i dali ima loudanja izmedu zona ( ko u GW) (sucka jako ak se mene pita) i kakav je to sustav podeservera ?. Znaci dali je ko u wowu svijet. Svi su na jednom svijetu i dinamicki se louda ( a ne u gw da imas area di si sam i area di si s ostatkom igraca)

Pozdrav
AiM je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 17:44   #117
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Guild: Night's Watch
Server: Battlescar
Clanova: 200+
Od grada izgradjeno Keep, Temple, Trade post, Gate, Library
vise na http://aochr.com i forumu.
MadManBD je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 15:01   #118
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

E da, zaboravio i ja navest koga možete whispat...dakle, da ponovimo:
Guild: Legacy of Crom
Server: Crom
Kontakt osobe: Ogden, Profiler, Keannin, Tarkhisis.
Staro 15.06.2008., 10:46   #119
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Joj dečki koji zaheb. Konačno odlučil na Conana kad ono digitalni download 'na čekanj' - ne radi trenutno. Uf...

P.S. ne preporučujte mi dučan, tolko para open ne mislim izdvojiti...
Staro 15.06.2008., 12:18   #120
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mikey_rs Pregled postova
Joj dečki koji zaheb. Konačno odlučil na Conana kad ono digitalni download 'na čekanj' - ne radi trenutno. Uf...

P.S. ne preporučujte mi dučan, tolko para open ne mislim izdvojiti...

O čemu ti to?
Nisam vidio za Conana, ali većina igara jednako košta i kao download, i na CD-u
segregator je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke