|
![]() |
#11882 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pravi strojevi za DH su Operator (prije Stab) od Kone i Demo od Speca. Ako kupujes polovnjaka, prati Dropbike, mislim da sam nedavno vidio jedan Demo M velicne sa Foxom naprijed/nazad i ostatkom dobrih dijelova za malo para. Kolega iz kluba je isto dobro prosao kupivsi Demo iz 2008. ako se ne varam sa odlicnom opremom.... Ako ides na novo, onda Kona Operator uz prednarudzbu preko Ciklocentra. To je najjeftiniji, a novi DH bike koji se moze kod nas nabaviti.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11884 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer je na mom Cube Analog Disc-u valjda pukla ona sajla koja je u vilici i koja služi za blokiranje amortizera (prilikom vožnje po asfaltu) ![]() Drugi tjedan ću odnijet na servis.. Bica je stara mjesec dana, to bi se trebalo riješit bez problema, jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11886 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11887 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Nisam skuzio da li ciljas na novi BH2, ali svejedno glas dajem njemu. Za dosta OK cijenu se cak dobije DC vilica. S obzirom da se upustas u dosta skupu i opasnu disciplinu, mislim da i sam znas da ces morati izdvojiti lovu i zastitu, jer bez armora, kacige i shinova ne trebas sjedati na taj bike. Sretno s kupovinom. ![]() @Omerta, odvezi bike kod Vase na Skoljic i miran si, ako vec sam ne znas popraviti.
![]() |
![]() |
#11888 | ||
Premium
|
Citiraj:
Pa to i mislim da, nisam ni pomislio na sajlu već na neki "osigurač" sa unutarnje strane čepa/poluge.. Citiraj:
Gdje je taj Vaso? Je ok tip? Ne namjeravam servisirat biciklu tu gdje sam ju kupio.. EDIT: Bic je na servisu, tjedan-dva mi ne gine bez njega.. Taman dok se vrijeme stabilizira..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 20.07.2011. u 17:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11889 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mali update: Privatnim kanalima sam saznao: - tko je ukrao bajk - gdje je zadnji puta vidjen - gdje i za koliko je prodan Bajk je prodan za 200kn na Trznici Kvatric. Zalosno. Nije naodmet ponoviti: Znakovi raspoznavanja su slijedeci: 1. Thomson layback stanga (spigana) 2. shimano XT (M775) kocnice i rotori (RT76) 3. Albert gume 2.25 i 2.1 iza (nova) Ta kombinacija dijelova je uociljiva i s vece udaljenosti, a da se potvrdi jel to moj bajk, tocka 4 i 5: 4. zadnja celjust je podstavljena s 2 srebrne sajbice jer su pakne grizle 1mm nize nego sto treba (sarafi su crni) 5. Sigma 1009 ima u gornjem desnom cosku 2 mrlje pojedene od DOT tekucine (kao da je netko fino posmirglao ekran). 6. Lijeva kurbla je dosta izlizana (skinuta boja) Bajk ce se najvjerojatnije pojaviti negdje u ZG tako da za informaciju koja ce dovesti do bicikla nudim nagradu. Moj br. 095-90-40-938, Slavek Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.07.2011. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11890 | ||
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Uglavnom, hvala za prijedloge, sad si me malo prizemljio pa sve moje želje idu na reviziju. ![]() ![]() Kupovinu sam ionako mislio ovbavit na jesen, neku akciju uhvatit i tak, ima vremena za posložit želje i mogućnosti. Citiraj:
![]() Samo se nadaj da je kupac isto tako debil pa ga neće rastavit u dijelove nego se vozat po gradu. Nadam se da si na DropBike forumu i ostalim forumima razglasio? Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 21.07.2011. u 16:42. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11892 |
Premium
|
Razglasavam ![]() Pazi, zensko je, i nije droger, ali nije ni cista u glavi i u totalnoj je banani je u svakom pogledu. Samo je pitanje vremena kad cu ju uhvatiti jer znam gdje se krece (nema stalno mjesto boravka). Problem je sto se nemam od cega namiriti osim od 400kn socijalne pomoci. Prvo ide razgovor u 4 oka a onda odlucujem sto dalje...samo se nadam da zna kome je prodala bajk...hebalo ju 200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11893 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Prestrasno. Murija, pretpostavljam, je beskorisna... Probat cu na drugom forumu onaj topic drzati cistim, tak da sto vise ljudi vidi o cemu se radi i po mogucnosti skuzi bajk u gradu. Drzim fige + oci otvorene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11894 |
Premium
|
Može kakav tutorijal za mijenjanje pakni na diskovima, hidraulike itd, itd, itd, itd.. Ako je moguće od nekog od vas.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#11895 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nik, ovo sada treba razglasiti na što više mjesta, jer onaj tko ga je kupio će vrlo brzo skužiti da se radi o jako skupom bajku i neće mu biti svejedno u glavi! Dakle, rasprostraniti priču na što je više moguće mjesta, što po netu, što usmeno i recimo njemu ponuditi tih 200kn da ga se ne prijavljuje a ovoj kozi treba poseban tretman, ja predlažem waterboarding , čujem da je jako učinkovita, a mislim da joj ni nokti netrebaju pa i njih treba ukloniti, mislim nebi htjeli da se ozljedi ili nešto sa tim noktima! Užas, u svakom pogledau oči su otvorene!
![]() |
#11896 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Onda odeš opet skinuti početni sloj sa pakni tako da napraviš 10-20 kočenja sa 20-30kmh na skoro 0 (nemoj stati nego se opet zaleti na 20-30) bez blokiranja kotača jasno. Osjetit ćeš kad će nove pakne uhvatiti i kad će početi kočiti kako treba (meni je na 99% pakni trebalo oko 10-15 kočenja). Ako sustavi nije prepunjen tekućinom (krivo odzračivanje) onda problema neće biti i disk će stati bez problema na nove pakne. Slavek, sretno sa pronalaskom bajka. Nadam se da kad se vratim sa mora da ćemo opet transverzalu opaliti !
![]() |
![]() |
#11897 |
Premium
|
Al dobro bi mi došao baš nešto poput tutorijala sa slikama ili tako neš ![]() Ne želim plaćat servise jer ću više vjerovat sebi nego određenim kretenima u servisu.. Neki dan se je frend mogao ubit, vozili smo oko 15 Km/h i otpao mu je zadnji kotač (točnije - počeo je šetat jer u vožnji nemože doslovno ispast ali kad je stao da pogleda što je to onda je kotač ispao jer je zadnji kraj bice podigao).. Došli smo do tog servisera i rekao je da je zaboravio stegnut vijke (stari sistem na maticu itd..).. Bolesnooooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11898 |
sto da napisem ?!
|
nešto zaje*** ovo praćenje teme pa kasno dobijem mail ![]() uglavnom, da... prodajem bajk ![]() ![]() http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/h...-oglas-3205365 zašto ?! fali mi neka kinta za motor. a, bicikl ću si kasnije prije složiti nego upecati priliku za motor. (i, mislim da neće biti dh.) Nik, strava... čitam i ne vjerujem ! sapunjara živa ! sretno za dalje ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11899 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi kriza je nastupila pa ako netko treba... http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=57172
![]() |
#11900 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ljudi, nitko se ne javlja za nekakvu voznju. Jel bi isao netko sutra samnom na Sljeme? Krenuli bi oko 9-10 ujutro od tunela tako da smo oko 14-15h doma (mozda i prije) dok nije pljusak udario ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11901 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Šta misliš, zašto se nitko ne javlja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11903 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Mozda su na moru ![]() Citiraj:
Btw, ako se netko boji tu odg u vezi Sljemena javite mi na pm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11904 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim mene traze ju jos dvojica...treba biti strpljiv. Ako je bajk prodan onda bas i nemam srece (jedna informacija je da je prodan, druga da je na cuvanju kod XY osobe), ako nije, ili ako zna kome je prodala onda cu mu uci u trag...imam par varijanti i mogucnosti po kojima mogu ili cu postupiti - nijedna nije povoljna za doticnu. Jako mi je bitno da znam tko i zbog cega mi je drmnuo bajk. To me je vise opterecivalo nego nestanak samog bicikla...to pitanje je riješeno. Sad treba naci bajk, ili se na neki nacin novcano namiriti. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.07.2011. u 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11905 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa, treba mi pomoc. Dali znate servisera oko Novog Zagreba koji ima kljuc za skidanje ove kazete: http://www.pohrani.com/f/2A/10Z/1HKj...0722162644.jpg Ovo "Maillard" pretpostavljam oznacava vrstu tog navoja ili cega vec. Pukla mi je zbica na kotacu i da bi ju mogao zamijenit trebam doci do nabe. Ne bi bio problem ni ako bi neki serviser mogao cijeli posao obavit povoljno. Trebao bi mi bike do 1.8. jer ga koristim dosta kao prijevozno sredstvo i 1.8. mi pocinje praksa. Kotac je 27" btw. (stara ROG specijalka) U Velikoj Gorici nisam imao srece jer jedini serviser koji ima taj kljuc je na godisnjem ![]()
![]() |
#11906 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11907 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
možeš kupiti mojeg Stinky Deluxa 2008 dva su samo u cijeloj RH dobiješ cijeli bajk osim kočnica njih dobiješ kad mi dođe novi bajk a to su Avid code R bajk je očuvan u potpunosti i više od pola bajka je izmjenjeno na bolje naravno samo 14000kn ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: rampage. 22.07.2011. u 21:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11908 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#11909 |
sto da napisem ?!