|
![]() |
#11852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
U Splitu nije toliko sranje ostavit zavezanu biku kao u Zagrebu ali svejedno, nemoj je ostavljat bezveze zavezanu. U Zagrebu je to definitivno organizirani kriminal, u Splitu najčešće neki jadni đanki ili mulac koji je vidio priliku. P.S. uspio sam na silu ugurat disk među pakne ali koči grozno. Bit će gadno doć na vrh nekog brda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11854 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
NHF, ali savjeti o neobjavljivanju detaljnih informacija vam sad više ništ ne znače. Više od 11.000 postova, od kojih većina otpada na dogovore za Sljeme i detaljne izvještaje s tih vožnji, popraćenih s brdom slika i popratnih informacija o biciklima. Dosad ste uredno objavljivali izrazito detaljne informacije o svojim biciklima, napomenuli svaku (pa i najmanju) kupnju, stavljali mnoštvo slika, GPS logove i poveznice s Google Maps i ako si je neko zapikiral ovu temu kao izvidnicu za ono kaj valja ukrasti - sve informacije su mu bile na pladnju. Dosta je da se pročita par stranica i odma se skuži vaša rutina u vožnjama, di se nalazite, ko sve ide i kakvi bicikli su u pitanju. Ko zna možda su lopovi koji put bili s vama i na nekoj od vožnji, tek tolko da preispitaju situaciju prije krađe. Za uspješnu krađu im je (pored hrabrosti) dosta smartphone da učita karte koje svako malo linkate/uploadate, a koje nerijetko pokazuju di stanujete, tj. otkud krećete, lopovi pričekaju pravi trenutak i ode bicikl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11856 |
-------
|
Ma OK, ja sam samo spomenul za primjer, jer kolko imamo prilike vidjeti lopovi ne prezaju ni pred kim/čim. Ne mora to biti neki od stalnih, već neko ko se jedanput s vama našel na Trgu i produžil na Sljeme. Face mu se ne sjećate, jer ga kasnije više niste vidjeli, a njemu je ta jedna vožnja s vama bila dosta da vidi kaj valja ukrasti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11857 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Lol, na tim voznjama je vecina ljudi koji su stalni, i povremeno neki uletavac! Gotovo nitko nije samo jednom isao gor-dol! Al da se tako kako ti opisujes ispituje potencijalna zrtva kod profesionalaca, to mislim da je gotovo 100%tako! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11858 |
-------
|
Da, glavno da je LOL, a kad vam nestane još koji skupocjeni bicikl onda budete opet svi u čuđenju i nevjerici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11859 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo od mcg-a drži vodu. Pogotovo dio s mapama. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11860 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajde dečki, lakše malo. Pa nisu vlasnici krivi što im je netko ukrao bicikl, niti na bilo koji način. Lopov je kriv jebogavrag. Čemu sad ovakvi postovi ? Da, vozimo se svi skupa, družimo se, slika se priroda i ekipa i bajkovi. U tome je i poanta. GPS se koristi da i drugi dožive isto. Najbolje se sad osjećati krivim jer radiš nešto normalno, dok se istim time ono što je lopov napravio, opravdava.
![]() |
#11862 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11864 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
suosjecam stvarno, uzas jedan.. prati sad par mjeseci sve zive i nezive oglase s djelovima, jer ako je taj bicikl jos u komadu, onda ce bit na "hladjenju" bar do iduce sezone. ne vjerujem da je netko ko ga tako lahne, tolko glup da ga vozi ovih dana po gradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nik, fakat gadno, ja cu otvorit oci makar zivim na drugom kraju grada al nikad se ne zna murina, imao sam isti problem moras na silu rasiriti pakne nekim meksim al tvrdjim predmetom da ne zgulis klipove unutra, omotaj sarafciger u neku krpu il tako nesto i stisci ih prema unutra kolko ide, onda jos malo dok se potrose pakne i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#11867 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@nik ... moje duboko saucesce Uffff, a smatrao sam svoju supu u zakljucanom dvoristu, sigurnim mjestom :/ Ici ce bajk preko noci u krevet izmedju mene i zene ![]()
![]() |
#11868 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, okretat ću se u Zadru za bajkovima u nadi da uberem Fuel-a, ako se pojavi!? Jebat ga!! Tim gore, vjerovatno ode u djelove-ma plako bi kad znam da je u djelovima!! I onda mi cura kaže " jel mogu u trgovinu biciklom"..ma možeš p..materinu, lopova na sve strane!!! Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 19.07.2011. u 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11869 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A pazite sad ovu pricu... Kradju bajka nisam jos prijavio policiji jer neznam serijski broj rame. Broj nisam zapisao a garantni list s racunom na kojem sve pise je predan Rog jomi s kocnicama. Oni su sve to poslali u Capriolo Osijek, a ovi pak sve to u tvornicu jer nisu imali dijelova za popravak kocnica ![]() U Osijeku je serviser na GO-u...(usred sezone), nitko nista ne zna, Rog joma zna jos manje. 16.05.2011 sam predao zadnju celjust, a 4.06.2011. prednju...OK, po garancijskim uvjetima duzni su mi dati nove kocnice. Sad cekam da mi Rog joma sluzbeno odgovori sto ce biti na kraju s tom pricom (bio sam danas u servisu). S obzirom da nemam bicikl, mogu cekati i ne zuri mi se...ali ovo je stvarno kriminal da ni ovlasteni uvoznik ne moze popraviti dio...pa proslo je ravno 64 dana. Za eventualno buduci bajk imam novi set kocnica, sic stangu i pedale - dodbra pocetna osnova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11870 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nik hebemu sve, skroz mi je zao kaj su ti ukrali pilu... Kad sam procitao presjeklo me nes i odmah sam izjurio iz ureda pogledat dal je moj jos tu... ![]() Zelim ti sto prije novi bajk i onda puuuno kilometara sa istim i da ga vozis dog ga ne izvozis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11872 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
@Nik Kad si nosio bike na servis valjda si dobio radni nalog pa pogledaj da li tamo piše serijski broj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11873 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11874 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, ima tko doma strgani XT Shadow zadnji mjenjač ili neki drugi za prodati ? Otišla mi opruga koja zateže gornji pulley i lanac - visi. Što god se može prikopčati na 9 brzina mi odgovara ![]()
![]() |
#11875 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Molim za preporuku nekog FS bicikla za DH do nekih 12000kn, mooooožda i do 15000 ako bi razlika u kvaliteti bila dovoljna da opravda veću cijenu?? Ili barem dajte neke smjernice za biranje DH bajka, na što obratit pozornost i tak. Ne morate guglat za mene, dajte barem neke početne stavke za daljnje traženje? Npr, za oko mi je zapela KOna Stinky, ili skuplji Specialized BigHit2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11876 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da se sve urotilo da stari bajk vise ne vidim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11878 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
npr: http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/g...-oglas-3094183 ; http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/c...-oglas-3142020 Voziš i frkneš dalje, praktično ništa ne gubiš a ne propuštaš sezonu... Eto čisto kao hint. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|