|
![]() |
#1141 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
DB? ip? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Neznam je li neko stavija već ali evo stranice s popisom servera http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html
![]() |
#1144 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel ima neki cheat za skip level u SP? Zapeo sam na onoj snajperskoj misiji u Černobilu, sam kraj, čekam čoper da me pokupi,a u međuvremenu dolazi jedno milijun neprijatelja,nema teorije da ih porokam sve.Mislim ono, naviru sa svih strana, ne pomažu ni Claymori, ni non stop kretanje/strejfanje, ni ništa.Pobijem ih brdo, i onda neki kreten mi istrese rafal u leđa, ili mi ona glupa džukela skoči za vrat.Prebolesno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.devils-battalion.com/index.php -->
62.67.42.212:28960 Imaju i još cod2 ctf server koji se puni ko lud pogotovo navečer ---> 62.67.42.92:28960 Citiraj:
![]() DB = Devils-Battalion ---> http://www.devils-battalion.com/index.php
62.67.42.212:28960 Imaju i još cod2 ctf server koji se puni ko lud pogotovo navečer ---> 62.67.42.92:28960 Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
|
@MisterM probat ću sa HLSW pa javim i fala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 24.11.2007. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
|
Donekle ispravljen moj problem Znači umjesto standarnog /connect ip ![]() ali kada server promijeni mapu mene izbaci >server disconnected< i onda upisivanjem ip i porta ali s drugom crtom \ uđe gdje je sad problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
a kaj nije to ona misija di si na kraju kod onog vrtuljka a kolega je ranjen i lezi na podu,i kaze ti da ga namjestis negdje di moze pomoc....ja sam to rijesio da sam natrpo mina po svim ulazima u taj dio i onda zalego u travu par metara dalje od kolege i poceo prat po redu,dosta ih je zapelo na claymorima a ostatak ovako..a kad su skroz nahrlili onda sam jednom uzeo puskicu i rijesio to rafalima a onda taman se pojavili decki iz helica.,....
![]() |
#1153 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se sinoć izbrisali leveli ![]() Nakon sta sam stavio patch 1.2 i spojio se na server od zečeva, conter reset, i sada sve ispocetka Sada kad oped dodem do 55 levela config ide na backup da se osiguram |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i jedan testni server u Hrvatskoj - http://www.game-monitor.com/GameServ...-_Testing.html http://www.gameplay.hr/modules/news/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
1oo1 NooB
|
62.67.42.92:28960
|
Meni se sinoć izbrisali leveli
![]() Nakon sta sam stavio patch 1.2 i spojio se na server od zečeva, conter reset, i sada sve ispocetka Sada kad oped dodem do 55 levela config ide na backup da se osiguram |
Dolazim sa protuavioncem, 12,7 snajpom i RPGom.
![]() Skužil sam nakon 5 minuta pokušavanja konektiranja da je COD2. ![]() |
![]() |
#1157 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Inače i meni je kao i mnogima ta misija u černobilu najbolja ... a također mi je zakon i ona zadnja misija gdje spašavaš vip osobu u avionu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma igra je preodlična. Konačno da sam nešto novo iskusio nakon dosta vremena. Owna mi prejako, i misije i gameplay i grafika koja mi predobro izgleda na ovoj "socijalnoj" grafi. Neam riječi, samo mogu pohvalit, mada sam bio protiv u početku ukidanja WW2. Možda je prekratko, ali da je dulje možda ne bi bilo ovolko dinamično i dobro. COD4: MW - 6.2 GBa čiste zabave ![]() Moram isprobat multy al neam više prometa ovaj mjesec, pa je štednja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Registered User
|
To je ona misija kod vrtuljka, nema air strike supporta,samo ti i kolega-bogalj(koji ponosno raportira svaki put kad skine neprijatelja, ma bravo), morate preživit dok ne dođe helić. Problem je to što sam ja kao pravi dasa stavio na najteže(do tog nivoa nisam imao pretjeranih problema), a neprijatelja ima mali milijun i prilično su nezgodni.Ma u bit ak se potrudim vjerovatno bi mogao to preć, al ne da mi se.Tu mi inače dobra misija postaje frustrirajuća i iritantna, pa tražim neki čit da preskočim to sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedini mukotrpni dio bi mogo bit vraćanje po svog kolegu bogalja i odlazak u helić... jerbo dok ćeš se ti za***avat sa nekoliko neprijatelja, tvoj besmrtni prijatelj bogalj će ih imat poprilično oko sebe ![]() Generalno kada uspoređujem COD4 i Crysis, u mnogočemu COD odnosi pobjedu, no ovakve Serious Sam misije gdje imaš 300 protivnika koji trče prema tebi me živciraju. Pogotovo na težim težinama kada jedan do dva metka znače smrt... a 300 puška upereno u tebe... U Crysisu se bar zna, ako nađeš dobar spot za snajper i imaš 20 ljudi u bazi, ako ih pobiješ 20 više ih nema. A ako u codu to napraviš shvatit ćeš da u baraci 4*4 metra zapravo ima nekoliko stotina protivnika... tek kada uđeš u baraku oni shvatiš da si upravo ubio zadnjega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pas mater ostao sam bez rankova, a dogurao sam do 36. RGH! neki način da se to vrne?? Ili bar skine samo rank do određenog ranka, nežlim skinut rank 55 jer onda nije zabavno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Premium
|
Lol a gdje viditi svoj trenutni rank? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Puno ljudi igra sa istim cd-keyem koji nisu kupili nego ![]() Onda neki "bistri" pojedinci varanju na multiplayer serverima i dobiju GUID ban. Time su bannani svi koji koriste isti cd-key na privatnim serverima koji koriste PunkBuster.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|