|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
optima sranje ***o im bog mater (nek dobijem ban zbog psovanje ***e mi se lol) prvi mjesec su naplatili po nekom fer naplačivanju samo 2 dana i to 10ak kn. drugi mjesec normalno, ono sto sam i koristio. treci mjesec koristio sam samo ***enih 5 minuta i napravio nekoliko MB prometa i đubrad naplatila 150kn (o flat maxu se radi). zasto nisu naplatili taj ***eni jedan dan??! i da ironija bude jos veca racun ce dolaziti svaki mjesec dok se ne odjavi a ako sad odjavim moram cekat jedan mjesec da se prekine ugovor a oni ce uredno naplacivati iako se ne spajam, a neuka kuja koju sam zvao na helpdesk prije prikljucivanja na njihov adsl traffic je rekla da ako se ne spajam, ne naplacuje se - što ipak nece vrijediti za ovaj mjesec iako se nisam ni jednom spojio niti ne namjeravam. ne bi mi bilo toliko krivo da im je kvalitetna usluga, naprotiv usluga im je za ****c, preko noci su brzine kao na modemu, doslovno, link puca svakih sat-dva, a ovaj biser govori da je do tcoma jer je preko njih brzina-mozda i je ali kako je preko tcoma sve normalno. pa kako ih nije sramota, ako ne mogu pruziti odgovarajucu uslugu, kako se uopce usuđuju, neznam to mi je sve jadno i ofucano, toliko od mene o tim govnima ! ! ! prebacio sam se na tcom prije 1 mjesec ali ostavio sam adsl traffic buduci da sam živio u neznanju i obmanama neukih govnara na optima helpdesku, računajući da ne naplačuju ako se ne spaja. neznam zasto ovo pisem ali samo nek se zna. preostaje mi izgleda jedino prekinuti ugovor i platit ***enim lihvarima račun(e). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa spojio si se bio i naplatili su ti cijeli paket, sta je tu cudno... isto bi ti bilo i na t-comu... jedino da ih zamolis da ti nekak oproste tih par MB... a kako znas da ce ti naplatit ak se ne spojis ovaj mjesec? kolko vidim, do sada si se svaki mjesec spajao... kak si ti opisao situaciju, meni se čini da si se sam usosio ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
|
spojio sam se zbog necega neznam ni ja cega misleci da ce mi naplatiti jedan dan samo - kako su to ucinili i prvi mjesec. znam da ce naplatiti jer sam zvao, naplacivat ce sve do kraja ugovora, znaci i ovaj mjesec, unatoc tome sto mi je objasnjeno da se naplacuju ako se ne spajam, vrše obmane gamad. ne namjeravam se visespojiti, a odjavit cu sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
darko za taj racun nije kriv apsolutno nitko osim tebe. a ako promijenis paket na osnovni i ne spajas se tijekom mjeseca UOPCE, nece ti sigurno doc nikakav racun. EDIT: wow koje s**nje tek sam sad vidio ovo što je IceFisherman napisao... ništa, ja idem na osnovni paket sljedeći mjesec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
kod tcoma ako imas 5gb ili flat spojio se ili ne, naplatit ce ti, kod optime ako si flat min/max, ako se ne spojis, nema naplate, ali ako se spojis i pocuclas barem 5mb to se naplati u cijelosti jer ti si skidao, nije vazno koliko dana i koliko si skinio... ali si skidao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
|
neznam bas, onaj na helpdesku govori da ako se ne spojim nijednom u mjesecu svejedno se naplacuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ukoliko Pretplatnik u tekućem mjesecu ne koristi uslugu (nema niti jedno spajanje putem svog korisničkog imena), naknada za korištenje osnovnog paketa, 15 GB paketa i FlatMAX paketa Internet prometa neće biti naplaćena. http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
A da meni neko objasni di ja to na korisničkom stranicama mogu prebacit taj paket da me 1.6. ne stave na osnovni? Mislim il' sam glup il' sam ćorav ali opcije nema ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
moras si prvo aktivirat administratorski account il tak nekej ak se dobro sjecam, neznam tocno gdje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
I, kako se na kraju uključi to administriranje acc-a?
![]() |
#1155 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
meni je dostupna vecina(dcm,iskon,optima,t-com),a ja sam na dcm-u , i od svega me vec boli glava . htio sam se prebaciti na nesto drugo ali izgleda da je dcm jos ispao dobar. ima li netko dobar prijedlog na sta da se prebacim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam pitanje jedno. Zadnja 2-3 dana kad mi pukne veza router se ne reconnecta dok ga ručno ne resetiram. Prije mi se to nije dešavalo, on bi se ponovno spojio i sve ok, a sad je malo nezgodno kad stavim da se nešto skida preko noći, a veza grune u 1h. Sad dal je to stvar do mog routera il do Optime? Koristim FlatMIN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
networking wannabe guru
|
mozda na taj nacin oce u Optimi postic efekt da se ljudi sto prije prebace na neki drugi paket jer su taj ukinuli...
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
s ovim mjeri http://test.optima.hr/meter.php i to salji njima ![]() ako neces platiti racun za to ces morati popuniti obrazac za reklamacije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Premium
|
![]() |
#1166 |
Premium
|
![]() |
#1167 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
networking wannabe guru
|
jel se dobije kod njih odmah username i pass kad se registrira? vjerojatno cu bit samo jedan mjesec kod njih pa me zanima jer mi se neda slat poštom i za***avat sa papirima... ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|