|
![]() |
#1141 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam sad na ''spies'' i nemrem nači lockpickove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kupi kod onog tipa ispred zidina Imperial Citya...vrti se malo oko gradskih zidina pa ćeš ga naći. Mislim da je tamo negdje blizu City Islea. A loskpickove možeš kupiti i ako si u Dark Brotherhoodu kod onog Khajita u skloništu Darkovaca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ne puca i otvara sve živo. Ne sjećam se više točno gdje sam ga pokupio, mislim u jednom od shrine questova oko Leyawiina. EDIT: Skeleton key -> Nocturnal Shrine Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 31.07.2006. u 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Universal TooL
|
Jel zna netko kako se zove mod u kojem se može nositi po 5 prstenja na svakoj ruci,više ogrlica, hlače i kosulja ispod oklopa i 'robe' preko oklopa? EDIT: Pronašao. Evo ako nekog zanima: Capes and Cloaks i Unlimited amulets and rings(nije baš ono sto sam tražio al može posluzit svrsi). A evo i još nekih zanimljivih modova koji poboljšavaju Oblivion: 3rd person Crosshair Whistle Mod (dogs and horses) - Dozivanje Konja ili pasa Tamriels Glittering Geology All Shapes And Sizes Better Oblivion Cities alive at night Diamok Giant races PJs Lightning Strikes Lock bash Louder Nirnroots More arrows recovered Natural enviroments Natural wildlife NPCs with jobs Visually Enchanted weapons Wolf packs Sagerbliv Creature Balance Fixes Jason1s pilotable pirate ship + Safe Water: goood : Cats & Rats ![]() Extreme Marksman ![]() http://www.tessource.net/files/cache/index.html Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 01.08.2006. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije, to je dio jednog questa, samo se ne mogu sjetiti kojeg, mislim za jednog Daedra princa...uglavnom, zaspali čarobnjak kojeg trebaš ukokati...dosadno... BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram. Ali zato sad razmišljam o dvadeset i kojem prelasku Fallouta 2...ili devetom prelasku Deus Exa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
BTW kakav ti je Vampire bloodlines... ja sam ga igrao vrlo malo al evo jucer sam gledao Underworld2 pa mi dosao gust ponovno... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 |
Universal TooL
|
Evo da se i ja uključim, Diablo II:Lord of Destruction prešo sa svim likovima na nightmare, a sa nekima i po dva puta (Druid, Necromancer i Paladin - svaki put drugačijim stilom borbe). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
malo ot, prekjucer mi zafalilo mjesta na hardu i gledam kaj da maknem i odlucim se na oblivion bas kako je sky rekao presao sam glavni quest i nisam ga odigrao vise s druge strane fallout II sam presao ravno 33 puta i dode mi da ga odigram opet kad ce taj fallout III..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
@ ET : Bloodlines su ok, zabavna igra. @ jed2i : mene je strah F3...igra će morati biti nešto iz drugog svemira u odnos na kakicu koju nam danas serviraju da postigne slavu F2...ipak je F2 igra koju majka ne rađa dvaput... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Super Moderators
|
Ja još tu i tamo zaigram Oblivion, malo prosurfam netom i kad mi se nabere kolekcija modova, novih questova i slično instaliram i othaklam malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Premium
|
mene čopilo na tjedan dana al sad više ne igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Universal TooL
|
LAST MAN STANDING: Machineg Čopilo me na svaki dan(svaki drugi) po pol sata/sat. MASTER SVIH GUILDOVA I SLIČNIH UDRUŽENJA je moj moto.:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
Nisam igrao ovakav žanr skoro nikad, ali me lijepe slikice zaintrigirale. I prije nego što sam dobio oblivion, sam listao malo ovaj thread, i vidio da je netko napisao da se može brzo završiti glavni quest. I tako kad sam ga dobio 2 tjedna nisam dirao martina, već hodao naokolo i radio svašta. I onda jednu noć se zapitam, kako je Martin, odem do njega i prođem glavni quest za 3 sata. Smiješno. Postao sam samo još poslije glavni u Mage guildu i to je to. Potpuno me pustilo. Oblivion vrata sam odmah na početku zatvarao za 2-3 minute, jer sam imao invisibility spell, tako da sam išao ravno prema kamenu. Novaca imam 55000, i ne znam koliko kuća i vila i... Sve zadane questove sam prošao osim ***************... duha watchmana gdje nisaqm našao ključ za kapetanove odaje. I to je to. Necu brisat igru, želio bi mođda proć, kad nađem vremena, kao lik sa teškim oklopom. Mada ne vidim neke velike razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tako sam ja igrao morrowind.I igrao 6mj. i kusur ![]() E to je bio komad igre,a ja ju tek 2004. igrao.Bio level 63.I slučajno formatiro i nisam spasio sejvove: hitthewa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
|
Bloodgrass, gdje se može kupiti, jel se sjeća itko? Negdje sam vidio to na početku kod nekog trgovca, ali se ne sjećam više. OG su sva zatvorena... @Pajser stavi si BT mod Nasao! Zadnje izmijenjeno od: Sand. 17.08.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
![]() Hvala na preporuci za mod,to sam već prije probao stavit al mi se igra počela rušit pri snimanju saveova, možda se nije slagao sa nekim drugim modovima koje imam, al probat u opet. P.S. Ako nisi prešao Sanguine shrine quest - PREPORUČAM, ali naravno sa modom Two sisters(mislim da se tako zove): roller : Inače preporučam sve shrine questove, svi zanimljivi i isplativi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Super Moderators
|
Meni se igra rušila kod nekih modova dok nisam stavio zadnju zakrpu. Sad je ok. Evo nešto malo extremnije ![]() NukeGrenade Use this mod to change the specs on the "Flare" spell. It gives it a "little" boost. 3000 fire damage in 3000 ft for 25 secs on target. Magicka cost? Only 5. Kills everything it touches, knocks out "non killable" NPCs for the 25 sec spell duration. Not recommended for actual quests due to the number of accidental bystander casualities. Great for stress relief. Enjoy! Obratiti pažnju na "3000 fire damage in 3000 ft for 25 secs on target" ![]() Za opuštanje, sejvati igru i razoriti pola grada. A dobro je i za čišćenje pećina od onih iritantnih goblina... Skinuo sam i probao sinoć. http://www.3ddownloads.com/RPG/The%2...ukeGrenade.esp
![]() |
#1163 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Premium
|
Ispred Brume, stražar iz Anvila ubije srnu, nakon toga, stražar Brume krene njega ubijat sa lukim i strelicama, ovaj ni makac, traje dobrih 10 minuta dok ga ne ubije, tokom tih 10 minuta ja krenem ubijati stražara iz Brume, drugi Brumovci dođu i počnu ubijat mene, a Anvilovac se počne boriti uz mene!?!?!?! Nisam mogao vjerovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Universal TooL
|
Zanimljivo, što uopće radi stražar i Anvila kod Brume: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Treba kaj skurit??
|
Upravo sam si instalirao igru, al nazalost nis od igranja. Izgleda da moja grafulja nije to u stanju pokrenut, nis ne vidim na slici. Šmrc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Super Moderators
|
![]() |
#1170 |
Treba kaj skurit??
|