|
![]() |
#1111 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1112 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
aaaaa kako slatko koja hrpa nesposobnjakovića nisu uspjeli srediti traffic-shaping pa sada ukidaju paket isati kako su loši. sve u svemu...zbogom optimo ![]() edit: ili da možda ostanem jedan mjesec na 15gb paketu pa ako neće to raditi da ih još malo flejmam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1114 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
15GB? A nek se je..., štać s tim? Sad mi stvarno ide na jetru to mi nitko osim t-coma i ovog nije dostupan pa ne mogu promijeniti operatera. grrrrr EDIT: Ako su oni u Optimi normalni, ja sam pop. Prvo mi ne dođe račun za 3. mjesec (ispravljeni, jer su prvo poslali za flat-max, a korisnik sam flat-min paketa), onda kada nazovem službu za korisnike mi kažu da ja uopće ne postojim kao njihov korisnik (a zamisli čuda, svaki dan se spajam preko njih) i onda za 4. mjesec dobijem račun na 249,97 kn!!! Kao prekoračio sam oko 18GB svoj paket!!! E sad, da nemam ograničeno skidanje u torrent klijentu da skida i šalje samo u vremenu kad imam flat, i da nisam pogledao na kraju mjeseca i vidio da sam prekoračio 6 GB, možda se i ne bih bunio. Shvaćam da je ono na netu neprecizno, ali da fula 12 GB prometa? Hehe, oni su prolupali totalno, vidim.
ECS Z77H2-A2X Deluxe I5 3350P G-Skill 16 GB DDR3 2133MHz Gainward Phantom GTX760 250 GB Samsung Evo Basic SSD XFX XTR 650W Silencio 650 Zadnje izmijenjeno od: Zvijerko. 10.05.2007. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Disturbed
|
Works fine for me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlična vijest. Meni sasvim dovoljno.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da su nesposobni...jesu da su stavili 20-25GB bilo bi bolje...ali ruku na srce opet bolje 15GB na optimi nego 5GB na T-u za iste pare ako će sve delat kako treba
![]() |
#1119 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
omg, 15gb 70kn a ja plaćam 10gb 90kn ak voljatel ne odgovori sa sniženjem cijena, prebacujem se do kraja mjeseca ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
nemogu vjerovat, došo mi račun od optime za 4. mj i na njemu 149kn i nekej gore piše dug od prošlog mjeseca: -199kn BMK! , nemoguče je kolko su nesposobni. Zval sam ih zbog prošlog računa i reko da mi aktiviraju je**ni flatmin i rekli su da če mi poslat račun novi za 3.mj. i da če mi doć ono sr**e za je**ni paket da mi promjene i ni ništ došlo. Opet me BK! Za 4 mj ču im platit i nek se..... P.S. sorry na psuvanju al trenutno sam jako žiFčan. Sva sreća da imam starce koji mi skaču po glavi odkad dođu s posla pa dokad ne odu spavat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1123 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ma neču sad još ništ, starce ni nisam pital za Metronet a sporija brzina od ovog ne dolazi u obzir, ionak odma čim škola završi pičim na more i nema me skroz dok ne počne škola... a onda če situacija s metronetom več bit izgleđena a možda i t-com smanji cijene do onda... dotat, čamim na tekomu
![]() |
#1125 |
networking wannabe guru
|
e ljudi ja sam mislio di god je dostupan t-com da su dostupni ovi reselleri (znaci Optima Traffic, Voljatel, Iskon, Amis i VM Mreže) u cem je fora? zas su negdje dostupni svi, a negdje nisu?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Stoka Optimi-stička...ali neće biti tako optimistični kad se korisnici pokupe na druge providere..
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
pa uzmeš onu brzinu 512 down 162 up (ako se ne varam) i to placas 79kn tcomu i 100 voljatelu ![]() ovako placas 79+70=149 znaci za 50kn sacuvas zivce i skidas do mile volje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
mislim da su korisnici flatmaxa (tu sam ![]() 150kn paket flatmaxa i meni paše...od 1.6 zakon...ma i sad sve radi kolko tolko okej...osim prek noci a ***e mi se.tak i tak je komp upaljen cijelo vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
ovo je krajnje neprofesionalno i bezobrazno, te nema nikakve isprike za ovaj postupak! prije nešto manje od pola godine su vidjeli kak su VM Mreže prošle s nadobudnim i pohlepnim sakupljanjem korisnika, i to im očito nije ništa značilo. ja ne znam šta radi njihov management i ko im je uopće predložio da uvedu takav paket na t-crimeovoj infrastrukturi! meni su se zgadili, bez obzira na to kaj mi se i dalje više isplate od ostalog (dostupnog mi) smeća na tržištu! fuj.
![]() |
#1130 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
znaci, vrijedi isto ko i na optimi, ako se ne spojis, nema racuna? izgleda da cu u 7 mjesecu uzet tu 512, u 6 cu izdrzat i sa 15GB ![]()
![]() |
![]() |
#1131 |
Pečurka
|
Al ček, jel nije voljatel ograničeno dostupan?
![]() |
#1133 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Pečurka
|
![]() |
#1136 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
I Voljatel je zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1138 |
Pod naletima kopita zla
|
e aski zasto se zivciras? ako mozes uzmi si ovaj voljatel (zvuce kao neki albanski ISP ![]() optimi sam fino zahvalio i obavjestio ih da ja poslije 31.05.2007 necu raditi konekciju na njih tako da znaju naprijed danas dobio poziv od voljatela u kojemu su me obavjestili da imam podatke na mailu i sve 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
networking wannabe guru
|
rofl, svi gledaju kak ce otic sa optime na nekog drugog, a ja gledam kak cu doc sa voljatela na optimu... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja samo mogu birati OT ADSL traffic i -T-Gnjide ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|