Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2006., 10:52   #1081
grizli
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor mrtvi
ne razumijem
Za tvoje healanje sto ti je veci restoration magic to te spell kosta manje mane(padne ti koji bod mane skoro svaki put kad ti se digne restoration magic ako je neki jaci spell), a ako si novice nemozes ni bacit neke jace
Staro 16.06.2006., 12:25   #1082
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Kak da nadjem te lock pickove? Onaj gad u Brumi se pravi blesav. Očito moram u thieves guild uci. Kak da udjem u thieves guild?

please help
Fleks je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.06.2006., 15:34   #1083
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Fleks
Kak da udjem u thieves guild?
please help
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Qu..._Thieves_Guild
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2006., 16:04   #1084
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Fleks
Kak da nadjem te lock pickove? Onaj gad u Brumi se pravi blesav. Očito moram u thieves guild uci. Kak da udjem u thieves guild?

please help
A malo pratiti razgovore i potruditi se : nono :
Staro 16.06.2006., 19:08   #1085
grizli
Premium

Citiraj:
Autor Fleks

please help
Dođi do konjusnice ispred imperial cytia i skreni lijevo uz zid. Nakon nekoliko blokova ili oko 1 min ces naletit na lika koji ih ima stalno 30 komada tu ti se ja opskrbljujem ali lika nemres haglat i lockpick ti je uvijek 5 sto je ziva pljuga. Ja ih imam oko 400 kom. I nemoras biti u thivs guildu jer ti tamo tak i tak niko nezeli prodat
Staro 16.06.2006., 19:15   #1086
grizli
Premium

Jewli ko uspio pokupit neju opaku bolest koja se nemre lijecit u templu jer je u morovindu bilo tak nes i kad se izlijecis dobis resistance to poisen and disease100% i jos ti permanentno digne neke atribute
Staro 18.06.2006., 17:14   #1087
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
...to ti se zove vampirizam

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2006., 19:04   #1088
grizli
Premium

Citiraj:
Autor LuXor
...to ti se zove vampirizam
Jesi li je uspio izlijecit i dali ti kaj digne
Staro 19.06.2006., 09:40   #1089
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor grizli
ja sam vampir i svaki put kad padne noć mu se diže.:clap:
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 10:35   #1090
LuXor
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor grizli
Kako se izliječiti: ovoga se ne sječam dobro ali mislim da moraš odić kod counta u Bravilu i kod njega dobiješ quest za izlječenje. On i njegova žena su ...tralalala... postali vampiri i trebaju lijek, sad moraš otić nekoj babuskari koja ti izrađuje lijek. Prvo te traži 5 grand soul gemsova, a kad joj to nađeš neke materijale (sastojke). Kad sve to sakupiš ona će ti napravit dvije bočice lijeka. Jednu za tebe, jednu za counta i ženu. Countu odneseš bočicu i quest je riješen. Svoju možeš iskoristiti kad te volja ili kad ti postane dosadno grickati vratove

I još jedna stvar: ako izliječiš vampirizam gubiš sve bonuse i slabosti koje ti on donosi.

Potraži neki walktrough o ovome questu na netu, jer sam ga ja rješavao pred nekoliko mjeseci pa ne garantiram da je sve navedeno točno.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.06.2006., 12:49   #1091
grizli
Premium

Kolega ja grand soul gemova ima oko 10 i neznam kaj ce mi a da ne pricam o ostalima posto nisam enchanter
Staro 19.06.2006., 12:51   #1092
grizli
Premium

Koja glupost bit vampir ja ih pokokam sa imolating blast prije neg mi se priblize uopce LOL
Staro 19.06.2006., 14:37   #1093
Bakarski Lemur
Boba Fett

Bakarski Lemur's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor grizli
Koja glupost bit vampir ja ih pokokam sa imolating blast prije neg mi se priblize uopce LOL
da
ali ako si vampir i ides u ona oblivion vrata, lakse te ube, posto si puno slabiji na vatru
I oni ruzni kao madagaskarski lemuri
Bakarski Lemur je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 14:54   #1094
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Sad se tek uključujem u raspravu i iskreno, nakon što sam prošao pošteno sve rpg-ove na svijetu, mogu reći da je oblivion LOŠ. Nisam čitao svih 37 stranica threada, ali mi je dosadniji i repetitivniji od diabla. Tako da sam za zatvaranje onih oblivion vrata upisao tgm u konzolu, prošetao se i prošao igrau. Kraj je zakon doduše... Grindao sam do 32. levela i onda mi je definitivno dopizdilo.

BTW savršen prohod za sve o igri je na www.uesp.net
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 15:48   #1095
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Jackson
Sad se tek uključujem u raspravu i iskreno, nakon što sam prošao pošteno sve rpg-ove na svijetu, mogu reći da je oblivion LOŠ. Nisam čitao svih 37 stranica threada, ali mi je dosadniji i repetitivniji od diabla. Tako da sam za zatvaranje onih oblivion vrata upisao tgm u konzolu, prošetao se i prošao igrau. Kraj je zakon doduše... Grindao sam do 32. levela i onda mi je definitivno dopizdilo.

BTW savršen prohod za sve o igri je na www.uesp.net

aj se ti lipo igraj sa franjama, tu je broj kombinacija beskonacan
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2006., 12:27   #1096
LuXor
Premium
Moj komp

quote:

Sta hočeš reći??

Staro 22.06.2006., 18:24   #1097
grizli
Premium

Citiraj:
Autor LuXor
quote:

Staro 27.06.2006., 11:37   #1098
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Pozdrav,evo da se i ja malo uključim iskreno u thread,dugo me nije bilo..ma igra postaje jako dosadna kad se glavni quest prijeđe,sva vrata se sama pozatvaraju..i šta ti preostaje..ubijat rakove,i rješavat glupe questove od raznih shrineova..ne znam,nekako mi je igra ostala nedovršena...jedva čekam expansion set ukoliko će i izać uopće..da prebacim lika,i malo produžim bar uživanciju...ovako,nekako je sve prekratko...a to mi je šteta... ,tek sam level 20..prešao 62 questa..i bezveze mi je već...

netko dijeli slično mišljenje..da je igra prekratka,nakon glavnog q? dosadna?
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2006., 12:53   #1099
AMDhammer
Premium
Moj komp

AMDhammer's Avatar

nije nesto jako teska ali ima questova za koje treba potrositi zivce ako neces traziti walktrough. main story je malo kratak ali ipak ti ostaje draž igranja i nakon glavnog dijela
AMDhammer je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2006., 16:37   #1100
Jelc
Super Moderators

Glavni quest je kratak ali ima dosta "sporednih" questova, ja sam instalirao i one službene plug-inove (Horse Armor, Orrery, Wizard's Tower i Thieves Den).

Mislim-samo glavni quest+Dark Brotherhood, Fighters Guild, Mages Guild i Thieves Guild imaš kaj igrati...a tu su još i Master treninzi, Daedric questovi...

Normalno, igri bi se našlo hrpa primjedbi ali gledajući na to koliko sati igranja pruža i ovako je dobro.

A neću ni pričati da modova za igru ima da ih ne možeš ni nabrojati..
Staro 27.06.2006., 20:12   #1101
mrtvi
Premium
Moj komp

mrtvi's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor thedream
Pozdrav,evo da se i ja malo uključim iskreno u thread,dugo me nije bilo..ma igra postaje jako dosadna kad se glavni quest prijeđe,sva vrata se sama pozatvaraju..i šta ti preostaje..ubijat rakove,i rješavat glupe questove od raznih shrineova..ne znam,nekako mi je igra ostala nedovršena...jedva čekam expansion set ukoliko će i izać uopće..da prebacim lika,i malo produžim bar uživanciju...ovako,nekako je sve prekratko...a to mi je šteta... ,tek sam level 20..prešao 62 questa..i bezveze mi je već...

netko dijeli slično mišljenje..da je igra prekratka,nakon glavnog q? dosadna?
svaka igra dosadi ak je previše igraš, igra je rađena za razonodu, da ju igraš ne da je živiš, za to imaš MMORPG, napravi pauzu ubaci neku pucačinu, nemoj se sam zaletit na glavni quest da je što prije pređeš
mrtvi je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2006., 12:01   #1102
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Da,lako moguće da sam malo "zabrijao" previše na nju..šta mogu,kad je to igra godine po meni,i šteta ju je ne odigrati..i to kako spada..ne mogu reći da
sam sa lv20 i 60tak questova prešao nešto posebno u igri,ali očito sam svakakve i raznovrsne q,kad više ne znam gdje bih išao..samo cruisam po mapi i nabijam athletics..i acrobatics..u kojemu sam ionako skoro pa master..

Ma,ima jedan quest koji me muči,ovako iskreno,u vezi Erthora..dobijete taj quest u Skingradu,u mages guildu..da ga pronađete u nekoj spilji i tako to..
Sad,ja sam ga našao,dapače prati me više od pola igre,al sam zeznuo stvar jer sam mu maznuo par stvari spaceom čisto slučajno : hitthewa ,i izbacili su me iz guilda..

pitanje..ima li kakav shop za trave? trebam skupit 20 redwort flowera ili tako nešto..i 20 dragons tonguea..ili kako se već zove..uglavnom 20x2 flowera..
ima li igdje na mapi neki biljni shop : goood : ??

Prebacit ću se na Rise and Fall,čitao sam da je genijalna igra,a ni Heroese5 nisam probao..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2006., 17:11   #1103
zuiko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
rezolucija

Hi!
Može li mi netko, molim, provjeriti koje sve rezolucije podržava Oblivion. Razmišljam o kupovini projektora za kućno kino pa bih ga koristio i za igranje ako je moguće.
Hvala
zuiko je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2006., 17:32   #1104
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor zuiko
Hi!
Može li mi netko, molim, provjeriti koje sve rezolucije podržava Oblivion.
Sve.
Čak i sve widescreen reze.

Sve do 2048x1536
Staro 28.06.2006., 18:28   #1105
zuiko
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Jelc
Sve.

Sve do 2048x1536
Zanima me 1280x720 (rezolucija projektora)...jel to ziher?..pa bit će to : goood :
Staro 28.06.2006., 18:38   #1106
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Jelc
Sve.

Sve do 2048x1536
Hih kakva bi grafa trebala zato...LOL neki Quad-X1900XTX I opet bi stekalo na full detaljima
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2006., 14:21   #1107
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor zuiko
Zanima me 1280x720 (rezolucija projektora)...jel to ziher?..pa bit će to : goood :
Da, da...igra podržava tu rezu...

Citiraj:
Autor thedream
ma igra postaje jako dosadna kad se glavni quest prijeđe
Ne moraš samo po questovima lupat...skini koji mod, napravi si negdje kuću-dvije, nabavi si novo oružje....ja sam si nema dugo ubo MRAK oružje
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ribetina.jpg‎
Views:	182
Size:	65.5 kB
ID:	6270  
Staro 29.06.2006., 15:36   #1108
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
omg lol, ha ha

Koji je dmg?
Staro 29.06.2006., 16:13   #1109
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor [Red]Dragoon
Koji je dmg?
1
Nije fora u tome nego je zabavno...

Treba isprobati i vidjeti kaj je dobra šora....

FILE DESCRIPTION
The Mod everyone has been waiting for has now been released! Ever felt like slapping a guard with a slaughterfish, of course, who hasn’t? Well now with the Slaughterfish-2000 (TM), brought to you from the makers of Slaughterfish Toothpaste (TM), you can!!

Testimonials:

Bob from Anvil said:
"The first time I slapped a guard with my new Slaughterfish-2000 (TM) was the best day of my life, after I regained my consciousness I got up and slapped him again I never felt so a live!"

Henry from Bruma had this to say:
"I love my new Slaughterfish-2000 (TM) so much I don't go anywhere without it! Of course my wife left me cause it makes the sheets stink but that’s ok as long as I gots my Slaughterfish-2000 (TM)!"

John from The Imperial City wants you to know:
"I used to be so bored and lonely before I got my Slaughterfish-2000 (TM) but now life is exciting! Running from the guards, paying fines, trying to escape from jail, and on top of all that the cats love me! I'll never be lonely again!"

The very old lady from Bravil said:
"Oh, not today I've just finished my tea!"

As you can tell the Slaughterfish-2000 (TM) is exactly what everyone needs!
You would expect to pay $29.95 for a product as fine as this but if you download it now this one time exclusive offer is available to YOU for only one or two mouse clicks! AND if you act fast you will receive a one time only special bonus! A Sheath! This handy sheath made from the finest tin in Tamreil and is great for carrying your slaughterfish when you’re taking a break from slapping guards. If you can stop, it's just so much fun!

Disclaimer:
The makers of Slaughterfish-2000 (TM) are at no fault for any personal damages that may occur when using this product. Damages include but are not limited to: Guard beatings, Fines, Imprisonment, financial loss, smelling terrible, slimy hands, mockery, or a free breakfast with the Grey Fox.

Side Effects
will include but are not limited to:
Chronic diarrhea, Bacterial Vaginosis, Campylobacter Fetus, Candidiasis, Chancroid, Chlamydia, Condyloma Acuminata, Cytomegalovirus, Enteric Infections, Genital Mycoplasmas, Genital Warts, Giardiasis, Gonorrhea, Granuloma Inguinale, Hepatitis, Herpes, Lymphogranuloma Venereum, Molluscum Contagiosum, Pediculosis Pubis, Pubic Lice, Salmonella, Scabies, Shingellosis, Syphilis, Trichomoniasis, Vaginitis, And More!

Installation:

2 3/4 cups cake flour
1 cup unsweetened cocoa powder
2 teaspoons baking soda
3/4 teaspoon salt
1/2 teaspoon baking powder
2 3/4 cups sugar
4 large eggs
2 large egg yolks
1 cup vegetable oil
1 cup sour cream
1 tablespoon vanilla extract
3/4 cup miniature semisweet chocolate chips

This mod is not to be confused with the Monty Python fish slapping sketch!
That sketch is much too silly!

Modded By small strawberries

__________________________________________________________________________________________________

The fish in this mod can be located in a pond in front of the mermaid statue in Anvil.

If you wish to use this mod as part of your mod please consult your practitioner.

http://www.tessource.net/files/cache/5135.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bari.jpg‎
Views:	175
Size:	18.5 kB
ID:	6274  
Staro 29.06.2006., 18:24   #1110
zuiko
Premium
Moj komp

[quote=Jelc]Da, da...igra podržava tu rezu...

Hvala
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno