|
![]() |
#1081 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1082 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kak da nadjem te lock pickove? Onaj gad u Brumi se pravi blesav. Očito moram u thieves guild uci. Kak da udjem u thieves guild? please help ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
|
Jewli ko uspio pokupit neju opaku bolest koja se nemre lijecit u templu jer je u morovindu bilo tak nes i kad se izlijecis dobis resistance to poisen and disease100% i jos ti permanentno digne neke atribute
![]() |
#1088 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1090 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() I još jedna stvar: ako izliječiš vampirizam gubiš sve bonuse i slabosti koje ti on donosi. Potraži neki walktrough o ovome questu na netu, jer sam ga ja rješavao pred nekoliko mjeseci pa ne garantiram da je sve navedeno točno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1091 |
Premium
|
Kolega ja grand soul gemova ima oko 10 i neznam kaj ce mi a da ne pricam o ostalima posto nisam enchanter
![]() |
#1092 |
Premium
|
Koja glupost bit vampir ja ih pokokam sa imolating blast prije neg mi se priblize uopce LOL
![]() |
#1093 | |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ali ako si vampir i ides u ona oblivion vrata, lakse te ube, posto si puno slabiji na vatru
![]() |
![]() |
#1094 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Sad se tek uključujem u raspravu i iskreno, nakon što sam prošao pošteno sve rpg-ove na svijetu, mogu reći da je oblivion LOŠ. Nisam čitao svih 37 stranica threada, ali mi je dosadniji i repetitivniji od diabla. Tako da sam za zatvaranje onih oblivion vrata upisao tgm u konzolu, prošetao se i prošao igrau. Kraj je zakon doduše... Grindao sam do 32. levela i onda mi je definitivno dopizdilo. BTW savršen prohod za sve o igri je na www.uesp.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
aj se ti lipo igraj sa franjama, tu je broj kombinacija beskonacan ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
quote: __________________________________________________________________ Kolega ja grand soul gemova ima oko 10 i neznam kaj ce mi a da ne pricam o ostalima posto nisam enchanter Koja glupost bit vampir ja ih pokokam sa imolating blast prije neg mi se priblize uopce LOL __________________________________________________________________ Sta hočeš reći?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj mi je prico o vampirizmu koji ti samo trenutno(po mraku) digne atribute i kako ga se rijesit
![]() |
![]() |
#1098 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdrav,evo da se i ja malo uključim iskreno u thread,dugo me nije bilo..ma igra postaje jako dosadna kad se glavni quest prijeđe,sva vrata se sama pozatvaraju..i šta ti preostaje..ubijat rakove,i rješavat glupe questove od raznih shrineova..ne znam,nekako mi je igra ostala nedovršena...jedva čekam expansion set ukoliko će i izać uopće..da prebacim lika,i malo produžim bar uživanciju...ovako,nekako je sve prekratko...a to mi je šteta... ![]() netko dijeli slično mišljenje..da je igra prekratka,nakon glavnog q? dosadna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Super Moderators
|
Glavni quest je kratak ali ima dosta "sporednih" questova, ja sam instalirao i one službene plug-inove (Horse Armor, Orrery, Wizard's Tower i Thieves Den). Mislim-samo glavni quest+Dark Brotherhood, Fighters Guild, Mages Guild i Thieves Guild imaš kaj igrati...a tu su još i Master treninzi, Daedric questovi... Normalno, igri bi se našlo hrpa primjedbi ali gledajući na to koliko sati igranja pruža i ovako je dobro. A neću ni pričati da modova za igru ima da ih ne možeš ni nabrojati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Da,lako moguće da sam malo "zabrijao" previše na nju..šta mogu,kad je to igra godine po meni,i šteta ju je ne odigrati..i to kako spada..ne mogu reći da sam sa lv20 i 60tak questova prešao nešto posebno u igri,ali očito sam svakakve i raznovrsne q,kad više ne znam gdje bih išao..samo cruisam po mapi i nabijam athletics..i acrobatics..u kojemu sam ionako skoro pa master.. Ma,ima jedan quest koji me muči,ovako iskreno,u vezi Erthora..dobijete taj quest u Skingradu,u mages guildu..da ga pronađete u nekoj spilji i tako to.. Sad,ja sam ga našao,dapače prati me više od pola igre,al sam zeznuo stvar jer sam mu maznuo par stvari spaceom čisto slučajno : hitthewa ,i izbacili su me iz guilda.. pitanje..ima li kakav shop za trave? trebam skupit 20 redwort flowera ili tako nešto..i 20 dragons tonguea..ili kako se već zove..uglavnom 20x2 flowera.. ima li igdje na mapi neki biljni shop : goood : ?? Prebacit ću se na Rise and Fall,čitao sam da je genijalna igra,a ni Heroese5 nisam probao.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čak i sve widescreen reze. Sve do 2048x1536 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
omg lol, ha ha Koji je dmg?
![]() |
#1109 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nije fora u tome nego je zabavno... ![]() Treba isprobati i vidjeti kaj je dobra šora.... FILE DESCRIPTION The Mod everyone has been waiting for has now been released! Ever felt like slapping a guard with a slaughterfish, of course, who hasn’t? Well now with the Slaughterfish-2000 (TM), brought to you from the makers of Slaughterfish Toothpaste (TM), you can!! Testimonials: Bob from Anvil said: "The first time I slapped a guard with my new Slaughterfish-2000 (TM) was the best day of my life, after I regained my consciousness I got up and slapped him again I never felt so a live!" Henry from Bruma had this to say: "I love my new Slaughterfish-2000 (TM) so much I don't go anywhere without it! Of course my wife left me cause it makes the sheets stink but that’s ok as long as I gots my Slaughterfish-2000 (TM)!" John from The Imperial City wants you to know: "I used to be so bored and lonely before I got my Slaughterfish-2000 (TM) but now life is exciting! Running from the guards, paying fines, trying to escape from jail, and on top of all that the cats love me! I'll never be lonely again!" The very old lady from Bravil said: "Oh, not today I've just finished my tea!" As you can tell the Slaughterfish-2000 (TM) is exactly what everyone needs! You would expect to pay $29.95 for a product as fine as this but if you download it now this one time exclusive offer is available to YOU for only one or two mouse clicks! AND if you act fast you will receive a one time only special bonus! A Sheath! This handy sheath made from the finest tin in Tamreil and is great for carrying your slaughterfish when you’re taking a break from slapping guards. If you can stop, it's just so much fun! Disclaimer: The makers of Slaughterfish-2000 (TM) are at no fault for any personal damages that may occur when using this product. Damages include but are not limited to: Guard beatings, Fines, Imprisonment, financial loss, smelling terrible, slimy hands, mockery, or a free breakfast with the Grey Fox. Side Effects will include but are not limited to: Chronic diarrhea, Bacterial Vaginosis, Campylobacter Fetus, Candidiasis, Chancroid, Chlamydia, Condyloma Acuminata, Cytomegalovirus, Enteric Infections, Genital Mycoplasmas, Genital Warts, Giardiasis, Gonorrhea, Granuloma Inguinale, Hepatitis, Herpes, Lymphogranuloma Venereum, Molluscum Contagiosum, Pediculosis Pubis, Pubic Lice, Salmonella, Scabies, Shingellosis, Syphilis, Trichomoniasis, Vaginitis, And More! Installation: 2 3/4 cups cake flour 1 cup unsweetened cocoa powder 2 teaspoons baking soda 3/4 teaspoon salt 1/2 teaspoon baking powder 2 3/4 cups sugar 4 large eggs 2 large egg yolks 1 cup vegetable oil 1 cup sour cream 1 tablespoon vanilla extract 3/4 cup miniature semisweet chocolate chips This mod is not to be confused with the Monty Python fish slapping sketch! That sketch is much too silly! Modded By small strawberries __________________________________________________________________________________________________ The fish in this mod can be located in a pond in front of the mermaid statue in Anvil. If you wish to use this mod as part of your mod please consult your practitioner. http://www.tessource.net/files/cache/5135.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
[quote=Jelc]Da, da...igra podržava tu rezu... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|