|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mislim da velika većina ovdje,a uključujući i mene,morat će progutati prije izrečeno.Mislim na pljuvanje po Perezu kada je odlučio riješiti Di Mariu i Alonsa nauštrb Hamesa i Kroosa. Jer ovaj Real djeluje najmočnije od svih do sada,po prvi puta su totalno dominirali nad Barcom i to tamo gdje njih najviše boli ,u vezi! Hames je odličan igrač,puno bolji od Di Marie defanzivno, i puno borbeniji.Di Maria je znao imati utakmica kad ga nije bilo za vidjeti,u nekima je bio fantastičan! Velika sreća za Barcu danas je bio izostanak Balea jer je bilo nekoliko situacija kada bi njegova brzina došla do izražaja! Realno,Real igra vrhunski nogomet od tekme s Atleticom. Ako je tko gledao ždrijeb kupa ,već u sljedećem kolu vrlo vjerojatno Atletico -Real,a onda u červrtini finala pobjednik ide na Barcu,vjerojatno!
#1082 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Također Isco se pokazao kao igrač koji nebi trebao sjedit na klupi i kad se Bale vrati James-a van a Isca na njegovo mjesto. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#1084 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1085 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Bili su izjednačeni prvo poluvrijeme, imao je i Real par 100% šansi
#1086 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš sam razmišljao o temi James-Di Maria ; Kroos- Xabi... Po meni Di Maria prodorniji, bolja naprijed, James bolji defenzivno, čvršći u duelima. Kroos manje griješi, Xabi bolje duge lope i bolje oduzimanje lopti. |
![]() |
![]() |
#1087 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Real je imao 2 sto postotne u prvih pola sata, ali većinom se radnja odvijala na Realovoj strani terena i Barca je imala bolje šanse. Da nisu zapucali one zicere, stvarno je lagano moglo biti 4:0 do poluvremena. I dalje ne vidim što sam to točno krivo rekao lol. Drugi je par rukava što ti navijaš za real pa imaš "navijačke očale" pa vidiš samo što je Real radio...
![]() |
#1089 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1090 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fala na infou, sad mi je zao kaj nisam gledao. Dosta vas je pricalo kako se barci sudi najvise penala i bas sam neki dan citao koliko je za real sudjeno vise penala u svim tekmama i pogotovo u klasicima...
|
Oglas
|
|
![]() |
#1092 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne, napisao sam onak kak je utakmica i bila, bilo bi fino da prvo pročitaš nešto prije nego li prigovaraš. Barca je mogla voditi 4-0 do 30 minute, ali mogao je i Real okrenuti utakmicu već nakon prvih 15 minuta, poanta je bila da je Barca bolje ušla u tekmu. Bili su dominantniji i stvarali bolje prilike (što ne znači da Benzemine dvi prečke nisu bili ziceri). Poslije toga, kao što sam i napočetku rekao vecć, Real preuzima inicijativu
![]() |
#1093 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Barca je bila bolja prvih 20ak min, i da je messi ono pospremio za 2:0 bi bila druga prica, ostatak utakmice real dominirao, pique je igrao katastrofa, masceranjo isto na stoperu umjesto na defanzivnom veznom, mathieu na beku isto los,cijelo vrijeme je samo bio u napadu, a nis koristi je tamo pozitiva je jedino napad i kada je suki-messi-neymar uigra, to ce biti jebeni napad u derbiju standardno realovci opet padali u 16 kao pokoseni pri prvom laganom kontaktu u pokusaju iznudivanja, prvo benzema, onda ronaldo, sudac je bio dobar, nije to sudio, i nije dopustao da rade pritisak na njega nakon svakog faula sve u svemu real zasluzeno dobio, mogao je biti puno veci poraz da je benzema utrpao nes od onih sansi, ili da kristina nije izigravala mesija i djelila lopte za asistencije ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Još dva sata do tekme. ![]() Russell Brand Gatecrashes Sam Allardyce's Post Match Interview & Kisses Him! ![]() Nakon pobjede WHU nad M.City. ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zapravo je čudo što Ancelotti uspije izvući iz igrača, čak i kada ne igraju na svojim prirodnim pozicijama ![]() Citiraj:
01.11. Granada (gosti) 04.11. LP - Liverpool (doma) 08.11. Rayo (doma) 22.11. Eibar (gosti) 26.11. LP - Basel (gosti) 29.11. Malaga (gosti) 03.12. Šp. kup - Cornella 06.12. Celta (doma) 09.12. LP - Ludogorets (doma) 14.12. Almeria (gosti) 16.12. Svjetski kup 17.12. Šp. kup - Cornella 20.12. Svjetski kup Da ne spominjemo da vjerojatno igraju 7.1. i 14.1. protiv ATM-a, te u slučaju prolaza, 21.1. i 28.1. protiv Barce (španjolski kup naravno). ... vjerujem da će svaki od tih igrača dobiti ozbiljan broj minuta. Čak bi se usudio reći da će biti potrebni igrači iz omladinskih pogona (Castilla) kako bi se sačuvali ovi važniji pojedinci za kasniji dio sezone. |
||
![]() |
![]() |
#1096 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1097 |
Guest
|
AJMOO MU!! |
![]() |
#1098 |
Pod naletima kopita zla
|
@troop..ja ti lovim po http://sportska-tv.org/ Slovenci: http://sportska-tv.in/fiston2.html Di Maria..vidi se iz koje si lige došao. Padavičaru prokleti! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.10.2014. u 17:18. |
![]() |
![]() |
#1100 |
Pod naletima kopita zla
|
Igrač uniteda je pao preko njega, a zatim i Ivanović. Ne vidim di je problem. Di Maria je opet poletio u 16 metara nebili dobio penal. ![]() United je bolji sve u svemu. Imaju više konkretnijih prilika, a cfc ima sreće da nemaju pojma. ![]() Drogba je fino fulao dobru priliku. ![]() Hazard...idiote. ![]() ![]() I evo krumpira 1:1 nakon crvenog koji to nije trebao biti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.10.2014. u 18:53. |
![]() |
![]() |
#1107 |
Guest
|
pobjeda MU sa propuštenom šansom za pobjedu |
![]() |
#1108 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
The following 23 men (in alphabetical order) are in contention for the FIFA Ballon d’Or 2014: Gareth Bale (Wales), Karim Benzema (France), Diego Costa (Spain), Thibaut Courtois (Belgium), Cristiano Ronaldo (Portugal), Angel Di Maria (Argentina), Mario Goetze (Germany), Eden Hazard (Belgium), Zlatan Ibrahimovic (Sweden), Andres Iniesta (Spain), Toni Kroos (Germany), Philipp Lahm (Germany), Javier Mascherano (Argentina), Lionel Messi (Argentina), Thomas Mueller (Germany), Manuel Neuer (Germany), Neymar (Brazil), Paul Pogba (France), Sergio Ramos (Spain), Arjen Robben (Netherlands), James Rodriguez (Colombia), Bastian Schweinsteiger (Germany), Yaya Toure (Côte d’Ivoire). The following ten coaches (in alphabetical order, first nationality and then team) are in contention for the FIFA World Coach of the Year for Men’s Football 2014: Carlo Ancelotti (Italy/Real Madrid CF), Antonio Conte (Italy/Juventus FC/Italy national team), Pep Guardiola (Spain/FC Bayern Munich), Juergen Klinsmann (Germany/ USA national team), Joachim Loew (Germany/Germany national team), Jose Mourinho (Portugal/Chelsea FC), Manuel Pellegrini (Chile/Manchester City FC), Alejandro Sabella (Argentina/Argentina national team), Diego Simeone (Argentina/Atletico Madrid), Louis van Gaal (Netherlands/Netherlands national team/Manchester United FC).
![]() |
#1110 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |